چطور جذب آهن افزایش پیدا می كند؟ جذب آهن از غذاها تحت تأثیر عوامل گوناگونی ازجمله نوع آهن موجود در غذا، اجزای رژیم غذایی و شرایط فیزیولوژیكی فردی قرار میگیرد و شناخت این عوامل با توجه به شیوع بالای كمبود آهن در افراد اهمیت دارد. 2 ماه پیش
احساس خستگی مداوم دارید؟ سلنیوم نقش مهمی در سنتز «دی ان ای» ایفا میكند. به عنوان یك آنتی اكسیدان عمل میكند و به محافظت از سلولها در برابر آسیب اكسیداتیو كمك میكند. 2 ماه پیش
بهبود خواب با تغذیه مناسب دكتر سعید هادی در گفتگو با رادیو سلامت گفت: دانش آموزان لازم است شام كم چرب میل كنند و از خوردن غذاهای تند و پر ادویه پرهیز كنند تا خواب خوبی داشته باشند. ضمناً مصرف قهوه، شكلات و انواع نسكافه، 4 تا 5 ساعت قبل از خواب ممنوع است و فاصله بین شام و خواب باید بین 3 تا 4 ساعت باشد. 3 ماه پیش
10 راه ساده برای پیشگیری از پوكی استخوان زمانی كه ما جوان هستیم، سرعت ساخت و بازسازی سلولهای جدید از تجزیه آنها بیشتر است و به این ترتیب تراكم استخوان هم افزایش مییابد. اما با بالا رفتن سن، سرعت تخریب سلولها بیشتر از بازسازی آن میشود و به همین دلیل تراكم استخوانها كم شده و فرد به پوكی استخوان مبتلا میشود. 3 ماه پیش
كدام میوه ها قند بیشتری دارند میزان قند موجود در همه میوهها یكسان نیست و برخی از آنها به طور قابلتوجهی محتوای قند بیشتری نسبت به بقیه دارند. 9 ماه پیش
مصرف بیش از حد ویتامین ب 3 برای قلب مضر است سطوح بالای نیاسین یا ویتامین ب 3 موجب التهاب و بیماریهای قلبی عروقی میشود. 10 ماه پیش
جلوگیری از كوچكشدن مغز با این 5 ماده غذایی بر اساس مطالعات، افراد مسنی كه رژیم غذایی باكیفیتی شامل سبزیجات، میوه، غلات كامل، آجیل و ماهی دارند، حجم بافت مغزشان بیشتر است. 10 ماه پیش
وقتی هوا آلوده است سیب بخورید یك متخصص تغذیه، سیب درختی را منبع غنی پكتین عنوان كرد كه از دسته فیبرهای محلول در آب و باعث تسهیل دفع سرب از بدن است. 2 سال پیش
چگونه كم خونی را درمان كنیم؟ طبق تحقیقات برخی از دانشمندان، خطر ابتلا به سرطان در افرادی كه از فقر آهن رنج میبرند، به طور قابل توجهی بالاتر از افرادی است كه مشكل كم خونی ندارند. بنابراین تشخیص به موقع كم خونی، پیشگیری و درمان آن بسیار اهمیت دارد. 2 سال پیش
6 درمان غذایی برای جلوگیری از غلظت خون بدن ممكن است از طریق لخته شدن خون، جریان خون را متوقف كند و این روند آسیبهای جدی سلامت مانند سكته مغزی و حمله قلبی را به همراه دارد؛ اما رقیق شدن خون میتواند از این موضوع جلوگیری كند. 2 سال پیش
اُمگا3 در حفظ سلامت ریه ها موثر است یك مطالعه جدید نشان می دهد كه خوردن ماهی یا مكمل های حاوی اسیدهای چرب اُمگا 3 از سلامت ریه حفاظت می كند. 2 سال پیش
پیشگیری از آلزایمر با چند روش آلزایمر خاطرات قربانیان خود را می رباید و هیچ درمانی برای آن وجود ندارد، اما با انجام اقداماتی می توان از این بیماری پیشگیری كرد. 2 سال پیش
غذاهایی كه خوردن آنها در تابستان توصیه میشود یك متخصص علوم تغذیه، با اشاره به شروع تابستان و گرم شدن هوا، درباره مصرف خوراكی های متناسب با این فصل از سال، توضیحاتی داد. 2 سال پیش
معرفی دو رژیم غذایی برتر كه موجب افزایش طول عمر می شوند بر اساس یك تحلیل جدید از رژیم های غذایی رایج، افرادی كه در معرض خطر بیماری قلبی قرار دارند، می توانند با پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای یا كم چرب طول عمر خود را افزایش دهند. 2 سال پیش
تاثیر تحصیلات دوران مدرسه بر افزایش ریسك زوال عقل در سالمندی محققان چندین دهه را صرف ردیابی شروع زوال عقل در میان حدود 21000 سالمند آمریكایی كردند. 2 سال پیش
آیا مصرف مكمل كروم پیكولینات ضرورت دارد كروم پیكولینات مكملی است كه بسیاری از مردم آن را مصرف می كنند، زیرا برای كاهش حساسیت به انسولین، سوزاندن چربی و عضله سازی تبلیغ می شود. 2 سال پیش
چقدر كاهش وزن در ماه بی خطر است به گفته محققان، افرادی كه موفق به كاهش وزن می شوند این كار را به تدریج با حدود نیم تا یك كیلوگرم در هفته انجام می دهند كه به معنای 2 تا 4 كیلوگرم در ماه است. 2 سال پیش
مصرف كمتر نمك با كاهش ریسك بیماری قلبی مرتبط است محققان به رابطه بین دفعات كمتر مصرف نمك در رژیم غذایی و كاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی پی بردند. 3 سال پیش
تغذیه سالم برای كره زمین هم مفید است تحقیقات جدید نشان می دهد كه رژیم های غذایی گیاهی می توانند برای محیط زیست بهتر باشند، اما فایده آنها به یك اندازه نیست. 3 سال پیش
مهمترین علت میگرن متخصص مغز و اعصاب گفت: استرس و اضطراب شایع ترین عامل سردردهای میگرنی هستند. درصد زیادی از افراد مبتلا به میگرن، از اختلالات اضطرابی رنج میبرند كه نیاز به مداخلات درمانی دارد. 3 سال پیش
در دوران ابتلا به آنفلوانزا چه نوع مواد غذایی مصرف كنیم؟ طبق تحقیقات دانشمندان، مواد غذایی كه دارای روی هستند علائم سرما خوردگی و آنفلوانزا را كاهش میدهند. 3 سال پیش
رژیم غذایی برای بهبود اگزما برخی مواد غذایی باعث تشدید مشكل اگزما و خارش پوست می شوند. در عوض برخی مواد غذایی دیگر نیز به بهبود این وضعیت و تسكین خارش و خشكی پوست كمك می كنند. در این مطلب لیستی از رژیم غذایی مناسب برای اگزما تهیه شده است. 3 سال پیش
نوشیدنی هایی برای كاهش كلسترول بد اگر شما با مشكل افزایش كلسترول خون مواجه باشید بدون شك دنبال خوردنیها و نوشیدنیهایی میگردید كه برای مقابله با چربی خونتان مناسب باشد. 3 سال پیش
توصیه های مفید برای مبتلایان به سنگ كیسه صفرا یكی از بیماریهای شایع كیسه صفرا، سنگ صفراوی است. مقدار زیاد كلسترول در صفرا هم میتواند باعث سنگ كیسه صفرا شود. 3 سال پیش
این مواد غذایی را حتماً بخورید پروتئینها به عنوان منابع بسیار غنی نقش بااهمیتی در تامین سلامت بدن دارند و كمبود آنها در سبد تغذیه روزانه، تاثیر نامطلوبی بر بدن خواهد گذاشت. در این میان پروتئینها به 2 گروه حیوانی و گیاهی تقسیم میشوند كه هر كدام ویژگیهای خود را دارند. 3 سال پیش
این خوراكیها شما را از یبوست نجات میدهند كم كاری رودهها تنها آزاردهنده نیست. محققان میگویند، یبوست مزمن، زمینه را برای ابتلا به بیماریهای دیگر هم فراهم میكند. 3 سال پیش
سلامت قلب زنان با این هفت توصیه غذایی بنابر بررسی محققان، بیماریهای قلبی، یكی از عمدهترین دلایل مرگ زنهاست. اما با پیروی از سبك زندگی سالم، ورزش و مصرف غذاهای مناسب میتوان از بیماریهای قلبی و در نتیجه مرگ زودرس پیشگیری كرد. 3 سال پیش
4 راه طبیعی برای كنترل پركاری تیروئید پركاری تیروئید زمانی اتفاق می افتد كه هورمون تیروئید بیش از حد در بدن شما وجود داشته باشد. این وضعیت تیروتوكسیكوز نیز نامیده می شود. غده تیروئید بیش فعال یا بزرگ شده ممكن است هورمون تیروئید بیشتری تولید كند. 3 سال پیش
غذاهای مضر برای كبد چرب را بشناسید بیماری كبد چرب با نام دقیقتر بیماری كبد چرب غیرالكلی (NAFLD)، زمانی رخ میدهد كه بیش از 5 درصد سلولهای كبدی حاوی چربی باشند. علت دقیق این بیماری شناخته شده نیست، اما رژیم غذایی نامناسب و ژنتیك ضعیف نقش مهمی در ابتلای آن بازی میكنند. 3 سال پیش
هر آنچه كه باید در مورد سلامت روده بدانید در سالهای اخیر، دستگاه گوارش شما با جنبههای متعدد سلامتی، مانند استرس عاطفی و بیماریهای مزمن مانند سرطان و دیابت مرتبط شده است. 3 سال پیش
نكات مهمی درباره مصرف ویتامین D ، C و اسید فولیك در بارداری كمبود ویتامین D در ابتدا به علت ریكتز به دلیل عدم قرار گرفتن در معرض نور آفتاب یا مواد غذایی غنی از ویتامین D كشف شد. این بیماری هنوز در بخشهای عمده جهان شیوع بالایی دارد. 3 سال پیش
اگر دچار رفلاكس معده هستید؛ این غذاها را بخورید رفلكس اسید زمانی اتفاق می افتد كه اسید معده به مری نشت می كند. وقتی چنین اتفاقی می افتد فرد دچار ناراحتی می شود و در قسمت قفسه سینه احساس سوزش می كند. 3 سال پیش
نیازهای تغذیهای بیماران كرونایی تبدار یكی از علائم بیماری كرونا تب است. تب نشاندهنده وجود یك نوع عفونت در بدن است و عفونتها هم منجر به افزایش متابولیسم بدن، تجمع مواد سمی در بدن، اختلال در تعادل آب بدن، اختلال گوارشی، از بین رفتن پروتئینهای نسوج كه حاصل آن دفع ازت از بدن است 3 سال پیش
خوراكی های مفید و خطرناك برای كلیه را بشناسید خوراكی های زیر كلیه ها را در معرض ابتلا به بیماری قرار می دهد و بهتر است در مصرف آنها زیاده روی نكنیم. همچنین افراد مبتلا به بیماری های كلیوی باید از مصرف آنها پرهیز كنند. 3 سال پیش
خطرناك ترین نوع كم خونی و علائم آن بسیاری از افراد مبتلا به كم خونی خطرناك نیاز به درمان و نظارت طولانی مدت دارند. این می تواند به جلوگیری از وارد شدن آسیب به سیستم های مختلف بدن كمك كند. اگر فكر می كنید ممكن است علائم كم خونی خطرناك را داشته باشید، با پزشك خود صحبت كنید. 3 سال پیش
توصیههایی برای سلامت كبد همه ما ممكن است به دلیل نادیده گرفتن سلامت كبد خود در یك مقطع زمانی مقصر باشیم و به روشهای مختلفی به طور ناخواسته سلامت این اندام حیاتی را به خطر اندازیم. 3 سال پیش
راهكارهایی برای بازیابی قدرت و استقامت پس از بهبودی از كووید از دست دادن سلامت ماهیچهها، توانایی تنفس، تحرك و انرژی میتواند بعد از ابتلا به بیماری كووید همچنان ادامه داشته باشد. 3 سال پیش
رژیم غذایی افزایش طول عمر را بشناسید تحقیقات جدید نشان می دهد كه اتخاذ یك رژیم غذایی سرشار از حبوبات، آجیل، و غلات كامل و مقادیر كم گوشت قرمز و فرآوری شده همراه به رژیم روزه داری می تواند طول عمر را افزایش دهد. 3 سال پیش
فواید متفاوت مواد خوراكی حاوی نشاسته مواد غذایی ای مانند سیب زمینی و موز كمی نارس حاوی نشاسته مقاوم هستند كه دارای برخی فواید سلامتی و بدون عوارض جانبی مضر هستند. 3 سال پیش
سیستم ایمنی بدن تعیینكننده اثربخشی واكسن كووید بدن شما پس از دریافت آخرین دوز واكسیناسیون و واكسن تقویتی به مدت سه تا چهار ماه در برابر كووید 19 محافظت میشود و همچنان احتمال بستری شدن در بیمارستان یا مرگ بر اثر كووید 19 بسیار اندك است. 3 سال پیش
6 غذایی كه سوخت و ساز بدن را بالا میبرند با بالا رفتن سن كند شدن سیستمهای مختلف بدن و درنتیجه اضافه وزن طبیعیست اما خوشبختانه با داشتن یك رژیم غذایی سالم میتوانیم به صورت طبیعی روند سوخت و ساز بدن و چربی سوزی را افزایش دهیم. 3 سال پیش
رژیم غذایی برای سردردهای میگرن یك متخصص تغذیه گفت: بیشتر ما گاهی اوقات سردرد داریم، اما میگرن اغلب طولانیتر از سردرد است و اثرات جسمی بیشتری نسبت به سردردهای معمولی دارد. 3 سال پیش
توصیه هایی برای كنترل سطح كلسترول بالا بودن سطح كلسترول خون می تواند سلامت قلب و فشار خون طبیعی فرد را تحت تاثیر قرار دهد و ممكن است باعث بروز بسیاری از بیماری های ناشی از سبك زندگی شود. 3 سال پیش
تغذیه صحیح، نگرانی از تضعیف سیستم ایمنی و ابتلا به كووید19 در روزهداری را كاهش میدهد. معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در توصیه به روزه داران درباره رعایت اصول تغذیه ای صحیح در ماه رمضان همزمان با شیوع كرونا تاكید كرده است: 3 سال پیش
مواد غذایی كه تمام ویتامینهای ضروری بدن را دارند ویتامینها مانند پروتئینها یا كربوهیدراتها انرژی تولید نمیكنند؛ اما اجزای ضروری برای عملكرد و رشد مناسب بدن هستند. 3 سال پیش
كدام خوراكی ها برای خلق و خو مفیدند؟ رشته نوظهور روانپزشكی تغذیه تاكید میكند كه چگونه غذاها میتوانند علاوه بر تاثیر مثبت بر جسم، خلقوخوی ما را بهتر كنند. 3 سال پیش