جلوگیری از شیوع بیماریهای فصلی به كمك روش های ساده و اصولی زیر می توانید از شیوع بیماریهای فصلی مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و سایر عفونتهای شایع جلوگیری كنید. 1 ماه پیش
جلوگیری از كوچكشدن مغز با این 5 ماده غذایی بر اساس مطالعات، افراد مسنی كه رژیم غذایی باكیفیتی شامل سبزیجات، میوه، غلات كامل، آجیل و ماهی دارند، حجم بافت مغزشان بیشتر است. 7 ماه پیش
نقش تغذیه در سلامت پوست و مو عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، در خصوص نقش تغذیه در سلامت پوست و مو، توضیحاتی داد. 1 سال پیش
6 درمان غذایی برای جلوگیری از غلظت خون بدن ممكن است از طریق لخته شدن خون، جریان خون را متوقف كند و این روند آسیبهای جدی سلامت مانند سكته مغزی و حمله قلبی را به همراه دارد؛ اما رقیق شدن خون میتواند از این موضوع جلوگیری كند. 1 سال پیش
اُمگا3 در حفظ سلامت ریه ها موثر است یك مطالعه جدید نشان می دهد كه خوردن ماهی یا مكمل های حاوی اسیدهای چرب اُمگا 3 از سلامت ریه حفاظت می كند. 1 سال پیش
پروبیوتیك به درمان بیماری خشكی چشم كمك می كند مطالعه روی موش ها نشان می دهد كه یك سویه باكتریایی پروبیوتیك ممكن است به درمان خشكی چشم كمك كند. 1 سال پیش
غذاهایی كه خوردن آنها در تابستان توصیه میشود یك متخصص علوم تغذیه، با اشاره به شروع تابستان و گرم شدن هوا، درباره مصرف خوراكی های متناسب با این فصل از سال، توضیحاتی داد. 1 سال پیش
بهترین زمان مصرف ویتامینها برای جذب بهتر بهترین زمان مصرف ویتامینها و مكملها تا حد زیادی به ویتامینهایی كه مصرف میكنید بستگی دارد. 1 سال پیش
مكمل ها را جایگزین مواد غذایی و میوه ها نكنید/ چه افرادی مكمل مصرف كنند؟ یك دكترای تغذیه گفت: یكی از راه هایی كه می توان شدت پوكی استخوان را كم كرد، كلسیم، منیزیم و روی است و كلسیم به تنهایی مفید نخواهد بود. 1 سال پیش
بهترین منبع گیاهی آهن و فولیك اسید را بشناسید انجمن كشاورزی آمریكا نشان داده است كه در 180 گرم اسفناج پخته 43/6 میلی گرم آهن وجود دارد. 1 سال پیش
اُمگا3 می تواند از كاهش بینایی در افراد آلزایمری پیشگیری كند مطالعه اخیر نشان می دهد شكل جدیدی از اُمگا 3 به بازیابی نشانگرهای خاص سلامت چشم در موش هایی كه دارای مشخصات اولیه بیماری آلزایمر بودند، كمك كرد. 1 سال پیش
معرفی دو رژیم غذایی برتر كه موجب افزایش طول عمر می شوند بر اساس یك تحلیل جدید از رژیم های غذایی رایج، افرادی كه در معرض خطر بیماری قلبی قرار دارند، می توانند با پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای یا كم چرب طول عمر خود را افزایش دهند. 1 سال پیش
پوست خشك عامل اصلی خشكی لب یك متخصص پوست و مو گفت: افراد دارای پوست های چرب و پوست های خشك، هردو بر اساس نوع پوست خودشان، به كرم های مرطوب كننده و رطوبت رسان نیاز دارند. 1 سال پیش
تغذیه مادران باردار چگونه باشد عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در خصوص تغذیه و تاثیر آن بر سلامت باروری به گفتگو پرداخت. 1 سال پیش
5 خوراكی كه در تقویت سلامت قلب موثرند حفظ سلامت قلب فواید بی شماری دارد، از جمله كاهش خطر ابتلا به بیماری عروق كرونر قلب، سكته مغزی، حمله قلبی و حتی زوال عقل. 1 سال پیش
در آلودگی هوا چی بخوریم چی نخوریم؟ این روزها میزان آلودگی هوا به وضعیت بسیار نامطلوبی رسیده و لطمات زیادی به سلامت مردم وارد میشود. خستگی، عصبانیت، كم حوصلگی، كلافگی، سردرد، سوزش چشم و گلو، مشكلات تنفسی و...از جمله آثار سوء وارده به بدن است. 2 سال پیش
نكات طلایی در تغذیه بیماران دیابتی رئیس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، به تبیین نكات مهم تغذیه بیماران دیابتی پرداخت. 2 سال پیش
اهمیت پروبیوتیك ها در مقابله با عفونت های تنفسی یك متخصص تغذیه، در خصوص اهمیت استفاده از پروبیوتیك ها در مقابله با عفونت های تنفسی توضیحاتی ارائه داد. 2 سال پیش
بشقاب غذایی سالم شامل چه گروه های غذایی است؟ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران گفت:سیستم ایمنی بدن بسیار پیچیده است و هر كدام از مواد غذایی به نحوی نقش خود را ایفا میكنند. 2 سال پیش
بهترین زمان مصرف ویتامینها احتمالا بارها به امید سلامتی بیشتر از مكملهای ویتامین و مواد معدنی استفاده كردهاید اما ممكن است این سوال برای شما پیش آمده باشد كه بهترین زمان مصرف ویتامینها و قرصهای تقویتی چه زمانی است؟ 2 سال پیش
رژیم غذایی برای بهبود اگزما برخی مواد غذایی باعث تشدید مشكل اگزما و خارش پوست می شوند. در عوض برخی مواد غذایی دیگر نیز به بهبود این وضعیت و تسكین خارش و خشكی پوست كمك می كنند. در این مطلب لیستی از رژیم غذایی مناسب برای اگزما تهیه شده است. 2 سال پیش
غذاهای مضر برای كبد چرب را بشناسید بیماری كبد چرب با نام دقیقتر بیماری كبد چرب غیرالكلی (NAFLD)، زمانی رخ میدهد كه بیش از 5 درصد سلولهای كبدی حاوی چربی باشند. علت دقیق این بیماری شناخته شده نیست، اما رژیم غذایی نامناسب و ژنتیك ضعیف نقش مهمی در ابتلای آن بازی میكنند. 2 سال پیش
روش هایی كه به شما كمك می كنند التهاب را كاهش دهید افراد زیادی در سراسر جهان دچار بیماری خود ایمنی هستند، افرادی هم هستند كه از خود ایمنی التهابی رنج می برند، تعداد حملات قلبی به شدت افزایش یافته و مبتلایان به سرطان چه در مردان چه در زنان روز به روز بیشتر می شود. 2 سال پیش
خوراكی های مفید و خطرناك برای كلیه را بشناسید خوراكی های زیر كلیه ها را در معرض ابتلا به بیماری قرار می دهد و بهتر است در مصرف آنها زیاده روی نكنیم. همچنین افراد مبتلا به بیماری های كلیوی باید از مصرف آنها پرهیز كنند. 2 سال پیش
توصیههایی برای سلامت كبد همه ما ممكن است به دلیل نادیده گرفتن سلامت كبد خود در یك مقطع زمانی مقصر باشیم و به روشهای مختلفی به طور ناخواسته سلامت این اندام حیاتی را به خطر اندازیم. 2 سال پیش
در زمان آلودگی هوا غذاهای سرخ شده مصرف نكنید یك كارشناس ارشد تغذیه بابیان اینكه آلودگی هوا التهاب بیشتری برای بیماران قلبی و تنفسی ایجاد میكند، افزود: در زمان آلودگی هوا برای پیشگیری از بروز بیماریهای تنفسی باید استفاده كمتری از غذاهای سرخشده داشت چراكه... 2 سال پیش
ویتامین D و اُمگا3 ریسك ابتلا به سرطان را كاهش می دهند نتایج یك مطالعه نشان می دهد كه تركیبی از ویتامین D با دوز بالا، اُمگا3 و تمرینات قدرتی ساده در خانه می تواند به كاهش خطر ابتلا به سرطان در بزرگسالان سالم 70 سال و بالاتر تا 61 درصد كمك كند. 2 سال پیش
توصیه های مهم كه شما را از بیماری های خطرناك نجات می دهد در راستای حفظ سلامت، یكی از نكات مهمی كه همیشه مورد توجه است و بر آن تاكید میشود، داشتن یك رژیم غذایی سالم و مغذی است. رژیم غذایی خوب، طیف گستردهای از میوهها و سبزیجات را شامل شده و فواید زیادی برای سلامتی دارد. 2 سال پیش
آشنایی با مواد غذایی بهبود دهنده و تشدید كننده بیماری نقرس نقرس یكی از بیماریهای التهابی است. علت این بیماری افزایش غیرطبیعی میزان اسیداوریك است. در نتیجه اوراتهای سدیم شكل گرفته و در مفاصل رسوب میكنند و موجب درد در مفاصل میشوند. 2 سال پیش
خواص بیشمار آویشن یك متخصص طب سنتی گفت: طبع آویشن در طب سنتی گرم و خشك است. آویشن بهعنوان مصلح بسیاری از مواد غذایی مانند گروه لبنیات ازجمله پنیر تازه، دوغ و ماست، قارچ خوراكی، لوبیا سبز، نخود سبز، باقلا سبز، انواع ماهی و سیبزمینی و ماكارونی محسوب میشود. 2 سال پیش
روش صحیح مصرف تخم كتان در حالی كه دانه كتان یا همان تخم كتان، منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3، آنتیاكسیدان، پروتئین و فیبر خوراكی است و گنجاندن آن در رژیم غذایی، به كنترل و مهارت بسیاری از بیماریها كمك میكند... 2 سال پیش
مواد غذایی كه تمام ویتامینهای ضروری بدن را دارند ویتامینها مانند پروتئینها یا كربوهیدراتها انرژی تولید نمیكنند؛ اما اجزای ضروری برای عملكرد و رشد مناسب بدن هستند. 2 سال پیش
كدام خوراكی ها برای خلق و خو مفیدند؟ رشته نوظهور روانپزشكی تغذیه تاكید میكند كه چگونه غذاها میتوانند علاوه بر تاثیر مثبت بر جسم، خلقوخوی ما را بهتر كنند. 2 سال پیش
ویتامینD از بیماریهای خودایمنی پیشگیری می كند. نتایج یك مطالعه جدید نشان می دهد كه مصرف مكمل های ویتامین D ممكن است به جلوگیری از پسوریازیس، روماتیسم مفصلی، لوپوس و سایر بیماری های خودایمنی كمك كند. 2 سال پیش
مهم ترین عامل رشد مغزی كودكان، تغذیه مناسب است مدیركل دفتر بهبود وضعیت تغذیه جامعه وزارت بهداشت در برنامه صبحگاهی شبكه پنج سیما از اهمیت مواد غذایی و زمان مصرف آنها برای رشد مغزی و جسمی كودكان گفت. 2 سال پیش
بهترین مواد غذایی برای سلامت كبد پیروی از یك رژیم غذایی با نسبت پروتئین، چربی و كربوهیدرات متعادل و مقدار كافی میوه و سبزیجات برای محافظت از سلامت كبد ضروری است. 2 سال پیش
روغن های مفید برای سلامتی یك متخصص تغذیه گفت: روغنهای خوراكی، بحثی كه همواره درخصوص سالم یا مضر بودن آن ها مطرح می شود و خوراكیهایی كه بسیاری از افراد كه به دنبال رژیمهای لاغری هستند آن را دشمن اصلی خود میدانند. 2 سال پیش
5 خوراكی مفید در برابر بیماری ها برخی خوراكیها میتوانند سلامتی شما را در برابر بسیاری از بیماریها تضمین كنند. 2 سال پیش
7 ماده غذایی غنی از " امگا 3 " استفاده از مواد غذایی دارای امگا 3 برای جلوگیری از بسیاری از بیماریها مفید و حیاتی است. 2 سال پیش
برنامه غذایی روزهای سرد سال/راهكارهای تقویت ایمنی بدن یك متخصص تغذیه با اشاره به اینكه در فصول سرد سال امكان ابتلا به عفونت های تنفسی افزایش پیدا می كند، بر ضرورت مصرف آنتی اكسیدان كافی به منظور تقویت ایمنی بدن تاكید كرد. 2 سال پیش
روغن ماهی تاثیری بر افسردگی ندارد تحقیقات جدید نشان می دهد كه مكمل های روغن ماهی از افسردگی پیشگیری نمی كنند یا خلق و خو را بهبود نمی بخشند. 3 سال پیش
اسیدهای چرب اُمگا 3 موجب كاهش تصلب شریان می شوند طبق نتایج یك مطالعه جدید، گیرنده فعال شده توسط مواد تشكیل شده از اسیدهای چرب اُمگا 3 نقش حیاتی در جلوگیری از التهاب در رگ های خونی و كاهش تصلب شرایین دارد. 3 سال پیش
توصیههای سلامتی برای زنان باردارِ شاغل در دورانی هستیم كه زنان در مشاغل مختلفی فعالیت دارند و در عین حال نیز باید در دوران بارداری، مراقب وضعیت سلامت خود باشند. 3 سال پیش
برنامه غذایی روزهای آلودگی هوا/ دفع سرب با خوردن سیب رئیس اداره تغذیه بیمارستان مسیح دانشوری، مصرف برخی مواد غذایی را باعث تقویت سیستم ایمنی، تنفسی، گوارشی و قلبی و كاهش آسیب های ناشی از آلاینده ها در بدن عنوان كرد. 3 سال پیش
كدام خوراكیها به كاهش آسیب آلودگی هوا كمك میكند؟ آلودگی هوا چهارمین علت مرگ در دنیا محسوب میشود و بعد از فشار خون بالا، مصرف دخانیات و سوءتغذیه، آلودگی هوا چهارمین علت مرگ و میر است و... 3 سال پیش
پروتئین های ضروری برای حفظ سلامت قلب و عروق را بشناسید هفته جاری انجمن قلب آمریكا دستورالعملهای غذایی جدیدی را برای نحوه غذا خوردن با حفظ سلامت قلب و عروق منتشر كرد كه اولین بهروزرسانی از سال 2006 تا به حال محسوب می شود. 3 سال پیش
15 درمان طبیعی و ساده برای سردردهای میگرنی در این مطلب 15 راهكار طبیعی و ساده برای درمان سردردهای مزمن و میگرنی ارائه شده است. 3 سال پیش
تغذیه سالم در فصل پائیز با رعایت چند نكته یك متخصص تغذیه گفت: با ورود به فصل پائیز و ایجاد هوای سرد زمینه برای ابتلا به بعضی از بیماری های عفونی خصوصا عفونت تنفسی مهیاست و بنابراین مصرف ریزمغذی ها نباید فراموش شود. 3 سال پیش