فراسو شنبه تا چهارشنبه از ساعت 08:00 به مدت 45 دقیقه

رادیو سلامت

فراسو

تقویت سیستم ایمنی در فصل پاییز

دكتر محمد رضا وفا، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با برنامه فراسو رادیو سلامت درخصوص اهمیت تغذیه و سبك زندگی در تقویت سیستم ایمنی به خصوص در فصل پاییز تاكید كرد.

1403/08/26
|
09:35

دكتر محمد رضا وفا، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با برنامه فراسو رادیو سلامت گفت: برای تقویت سیستم ایمنی، نقش تغذیه از دو جنبه كمیت و كیفیت اهمیت پیدا می كند. از نظر كمی افراد باید كالری به اندازه مصرف كنند چرا كه دریافت كالری زیاد حتی در یك وعده غذایی می تواند فرایند التهاب را تشدید و اختلال سیستم ایمنی را در پی داسته باشد. وی افزود: افراد باید 20 تا 25 درصد كالری مورد نیاز روزانه را از طریق مصرف صبحانه، 30 تا 35 درصد از طریق وعده ناهار و 30 درصد كالری را از وعده شام دریافت كنند. 5 تا 10 درصد كالری را هم از میان وعده بین صبحانه تا ناهار و ناهار تا شام و میان وعده قبل از خواب تامین شود. وی افزود: خوراكی های حاوی مواد مغذی كلیدی موثر در تقویت سیستم ایمنی باید شامل ویتامین های A، C و E باشد. همچنین آهن و روز جز مواد معدنی مغذی و كلیدی در این خصوص محسوب می شوند، دكتر وفا گفت: ویتامین D و D3 و اسید چرب امگا سه از سایر مواد مغذی مورد نیاز است. 5 تا 10 درصد ویتامین D در بهترین شرایط از طریق مواد غذایی به بدن می رسد و بقیه آن باید از طریق مصرف مكمل زیر نظر پزشك تامین شود.

دسترسی سریع
فراسو