فراسو شنبه تا چهارشنبه از ساعت 08:00 به مدت 45 دقیقه

رادیو سلامت

فراسو

اهمیت پروبیوتیك ها در مقابله با عفونت های تنفسی

یك متخصص تغذیه، در خصوص اهمیت استفاده از پروبیوتیك ها در مقابله با عفونت های تنفسی توضیحاتی ارائه داد.

1401/08/16
|
10:06

گلاله اصغری، از روغن كلزا و گردو به عنوان منبع گیاهی غنی از امگا 3 نام برد و گفت: امگا 3 ضد التهاب است و بلوك آبشار التهابی در بدن، از جمله وظایف امگا 3 است.

وی افزود: اسید چرب امگا 6، در روغن ذرت و روغن آفتابگردان وجود دارد كه زمینه التهاب در بدن را افزایش می‌دهد، بر هم خوردن تعادل بین امگا 3 و امگا 6، باعث ایجاد التهاب در بدن می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران گفت: پروبیوتیك‌ها منابع غذایی فرا ویژه ای هستند كه با اثری كه بر فلور طبیعی روده دارند، تولید آنها را افزایش می‌دهند و باعث افزایش سلامت دستگاه گوارش و همچنین افزایش مقاومت به انسولین، جلوگیری از افزایش چربی‌های خون، جلوگیری از سندروم متابولیك، چاقی و…، می‌شوند.

وی افزود: پروبیوتیك ها در جلوگیری از عفونت‌های تنفسی هم نقش دارند، هر چه تعداد باكتری‌های مفید و مثبت افزایش یابد، اثرات مثبت آنها نیز افزایش خواهد یافت.

اصغری گفت: حبوبات و لبنیات با چربی‌های تخمیر پذیر، زمینه مساعدی را برای افزایش باكتری‌های روده و در نتیجه تولید پروبیوتیك ها فراهم می‌كنند.

وی تاكید كرد: سیر و پیاز با داشتن ماده‌ای به نام آلیسین مقاومت بدن را در قبال ویروس‌ها و قارچ‌ها افزایش می‌دهند. توصیه می‌شود به اشكال مختلف، از این دو ماده غذایی در غذای روزانه استفاده شود.

دسترسی سریع
فراسو