یك متخصص تغذیه، در خصوص اهمیت استفاده از پروبیوتیك ها در مقابله با عفونت های تنفسی توضیحاتی ارائه داد.
گلاله اصغری، از روغن كلزا و گردو به عنوان منبع گیاهی غنی از امگا 3 نام برد و گفت: امگا 3 ضد التهاب است و بلوك آبشار التهابی در بدن، از جمله وظایف امگا 3 است.
وی افزود: اسید چرب امگا 6، در روغن ذرت و روغن آفتابگردان وجود دارد كه زمینه التهاب در بدن را افزایش میدهد، بر هم خوردن تعادل بین امگا 3 و امگا 6، باعث ایجاد التهاب در بدن میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران گفت: پروبیوتیكها منابع غذایی فرا ویژه ای هستند كه با اثری كه بر فلور طبیعی روده دارند، تولید آنها را افزایش میدهند و باعث افزایش سلامت دستگاه گوارش و همچنین افزایش مقاومت به انسولین، جلوگیری از افزایش چربیهای خون، جلوگیری از سندروم متابولیك، چاقی و…، میشوند.
وی افزود: پروبیوتیك ها در جلوگیری از عفونتهای تنفسی هم نقش دارند، هر چه تعداد باكتریهای مفید و مثبت افزایش یابد، اثرات مثبت آنها نیز افزایش خواهد یافت.
اصغری گفت: حبوبات و لبنیات با چربیهای تخمیر پذیر، زمینه مساعدی را برای افزایش باكتریهای روده و در نتیجه تولید پروبیوتیك ها فراهم میكنند.
وی تاكید كرد: سیر و پیاز با داشتن مادهای به نام آلیسین مقاومت بدن را در قبال ویروسها و قارچها افزایش میدهند. توصیه میشود به اشكال مختلف، از این دو ماده غذایی در غذای روزانه استفاده شود.