تب دنگی بازار سوءاستفادهگران را داغ كرد «دوركننده پشه آئدس، 480هزار تومان»،«اسپری دوركننده وكشنده پشه آئدس و...تضمینی، 165هزار تومان»، «دستگاه دوركننده پشه دنگی، یكمیلیون و900هزارتومان»،«روغن دفع پشه 178هزار تومان» و... .اینها تنها بخشی از تبلیغات سوءاستفادهگران است. 4 ماه پیش
غذای مناسب برای وعده افطار چیست؟ در ماه رمضان پس از ساعتهای طولانی كه بدن هیچ مواد غذایی دریافت نكرده است و حالا نیاز به انرژی كافی دارد، اینكه چه غذایی در افطار بخوریم تا نیاز بدن را تامین كنیم اهمیت بسیار بالایی دارد. 8 ماه پیش
قند مصرفی در سالمندان، باید فیبردار باشد یك دكتری تغذیه گفت: قند موجود در سیب زمینی، جو و ذرت به تثبیت قند خون كمك می كند. 12 ماه پیش
مواد غذایی كه سرفه شما را بدتر می كنند اگر سرفه های مداوم و دردناك را تجربه می كنید، سعی كنید این مواد غذایی را مصرف نكنید تا شرایط شما بهتر شود و بهبودی كامل پیدا كنید. 1 سال پیش
راهكارهایی برای حفظ سلامتی در پیاده روی اربعین مدیركل دفتر طب ایرانی و مكمل با اشاره به تدابیر حفظ سلامتی در سفر اربعین گفت: زائران میتوانند با رعایت برخی توصیههای ساده طب ایرانی، بیشترین بهره را از این سفر معنوی ببرند. 1 سال پیش
غذاهایی كه خوردن آنها در تابستان توصیه میشود یك متخصص علوم تغذیه، با اشاره به شروع تابستان و گرم شدن هوا، درباره مصرف خوراكی های متناسب با این فصل از سال، توضیحاتی داد. 1 سال پیش
درمان سرماخوردگی سلام از دیروز بدجور احساس سرماخوردگی دارم، چی بخورم؟ چیكار كنم كه بهتر شم؟ 1 سال پیش
خطرات آنفلوانزا برای مادران باردار/شرط تجویز آنتی بیوتیك یك متخصص زنان و زایمان، در ارتباط با خطرات ابتلا به آنفلوانزا در بین مادران باردار و شیرده، توضیحاتی ارائه داد. 2 سال پیش
این گروه از زنان حتما واكسن آنفلوآنزا بزنند متخصص زنان و زایمان گفت: ابتلاء مادر باردار به آنفلوآنزا ممكن است با عوارضی چون زایمان زودرس، سقط و مرده زایی همراه باشد؛ به همین جهت، تزریق واكسن آنفلوآنزا به همه مادران باردار توصیه میشود. 2 سال پیش
تغذیه مبتلایان به آنفلوآنزا مبتلایان به آنفوآنزا چه مواد غذایی مصرف كنند تا زودتر بهبود پیدا كنند؟ 2 سال پیش
سرماخوردگی در بارداری خطر دارد؟ به یاد داشته باشید سرماخوردگی مشكلی برای سلامت و رشد جنین ایجاد نمیكند ولی تب بالا میتواند به او آسیب بزند. 2 سال پیش
رژیم غذایی برای بهبود اگزما برخی مواد غذایی باعث تشدید مشكل اگزما و خارش پوست می شوند. در عوض برخی مواد غذایی دیگر نیز به بهبود این وضعیت و تسكین خارش و خشكی پوست كمك می كنند. در این مطلب لیستی از رژیم غذایی مناسب برای اگزما تهیه شده است. 2 سال پیش
هویج پخته بهتر است یا خام؟ هویج زمانی كه آب پز یا بخارپز می شود نسبت به زمانی كه خام خورده شود، آنتی اكسیدان بیشتری دارد. 2 سال پیش
بیاشتهایی كودكان علامت بیماری خطرناك است؟ دبیر انجمن كودكان ایران با بیان اینكه بیاشتهایی در كودكان به دلایل عضوی و روحی اتفاق میافتد گفت: عفونتهای ادراری، انگل، كمخونی، تكفرزندی، متنوع نبودن غذا و فشارهای روانی جزء عوامل مرتبط با بیاشتهایی در كودكان است. 2 سال پیش
نكات سلامتی و تغذیه ای برای حضور در پیاده روی اربعین مدیر كل دفتر طب ایرانی و مكمل وزارت بهداشت گفت: اضافه كردن مقدار كمی آب لیمو یا سركه به آب میتواند به رفع تشنگی افراد كمك كند. 2 سال پیش
باورهای تغذیه ای درست و غلط درباره سرماخوردگی بسیاری از گذشتگان براساس یافتههای طب سنتی در زمان ابتلا به برخی بیماریها همچون سرماخوردگی باورهای تغذیهای مختلفی داشتند كه تا امروز نیز برخی از این باورها به نسل جدید انتقال یافته است. 2 سال پیش
نیازهای تغذیهای بیماران كرونایی تبدار یكی از علائم بیماری كرونا تب است. تب نشاندهنده وجود یك نوع عفونت در بدن است و عفونتها هم منجر به افزایش متابولیسم بدن، تجمع مواد سمی در بدن، اختلال در تعادل آب بدن، اختلال گوارشی، از بین رفتن پروتئینهای نسوج كه حاصل آن دفع ازت از بدن است 2 سال پیش
برای تقویت سیستم ایمنی بدن در ایام كرونا چه بخوریم؟ دكتر رضا غیاثوند، متخصص تغذیه درباره راهكارهای تقویت سیستم ایمنی بدن در ایام پیك كرونا اظهار داشت: برای این كه بیماران زودتر خوب شوند و دوره بیماری راحت تری داشته باشند، مصرف مایعات فوق العاده حائز اهمیت است. 2 سال پیش
خوراكی های مفید و خطرناك برای كلیه را بشناسید خوراكی های زیر كلیه ها را در معرض ابتلا به بیماری قرار می دهد و بهتر است در مصرف آنها زیاده روی نكنیم. همچنین افراد مبتلا به بیماری های كلیوی باید از مصرف آنها پرهیز كنند. 2 سال پیش
راهكارهایی برای كاهش مواد قندی در رژیم غذایی مواد قندی یكی از دلایل اصلی دیابت و چاقی است و برای بسیاری از افرادی كه تمایل به مصرف این مواد دارند، كاهش یا حذف آن از رژیم غذایی دشوار است. یك متخصص ساده ترین راه ها برای كاهش مصرف مواد قندی را بررسی كرده است. 2 سال پیش
سبزیجاتی كه پخته آنها مغذیتر است خامگیاهخواری یك سبك غذایی نسبتاً جدید است و طرفداران این رژیم بر این باورند كه هرچه غذا كمتر فرآوری شود، سالمتر است. با اینحال همه غذاها وقتی خام مصرف شوند، مغذیتر نیستند. 2 سال پیش
چند نكته در مورد نوشیدن آب مشغلههای روزمره ممكن است افراد را از اهمیت نوشیدن آب غافل كند. به همین دلیل یادآوری نقش حیاتی آب بر عملكرد اكثر اعضای بدن و تاثیری كه كاهش حتی دو درصد آب بر بدن میگذارد، اهمیت زیادی دارد. 2 سال پیش
مواد غذایی مناسب برای مبتلایان به رفلاكس معده نرگس جوزدانی،متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مبتلایان به رفلاكس معده معمولا با مصرف مواد غذایی مناسب مشكل خود را بیشتر كنترل خواهند كرد. 2 سال پیش
14 سبزی مفید از میان مغذیترینها همه ما از فواید بینظیر سبزیجات اطلاع داریم. سبزیجات سرشار از فیبر، آنتیاكسیدان و مواد معدنی هستند و سلامت بدن ما را تضمین میكنند. امروز قصد داریم 14 سبزی بسیار مغذی را معرفی كنیم. 2 سال پیش
بدترین مواد غذایی كه باعث بالارفتن فشار خون میشود. یك مطالعه نشان داد كه چربیهای ترانس باعث افزایش كلسترول بد (LDL) و كاهش سطح كلسترول خوب (HDL) میشوند كه میتواند در ایجاد فشار خون بالا نقش داشته باشد. 2 سال پیش
كدام مواد غذایی،ضعف و خستگی ناشی از ابتلا به كرونا را از بین میبرند؟ اگر شما یا یكی از افراد خانوادهتان مبتلا به كووید 19 شدهاید، دانستن اینكه كدام غذاها به تقویت ایمنی بدنتان كمك میكند، میتواند یكی از راههای حمایت از سلامت جسمانی خود یا دیگری در طول بهبودی از عفونت باشد. 2 سال پیش
تزریق واكسن كرونا در زمان روزه داری/شرایط روزه داری در زمان كرونا در پاسخ به ابهامات احتمالی در خصوص همزمانی شیوع كووید-19 با ایام روزه داری باید گفت، براساس گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت هیچ مطالعه ای مبنی بر افزایش خطر ابتلا به بیماری كووید -19 در دوران روزه داری دیده نشده است. 2 سال پیش
بایدها و نبایدهای تغذیهای در ماه رمضان مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكی گفت: از زمان سحر تا افطار در یك فاصله طولانی،فعالیت سیستم گوارشی كم میشود و با فرا رسیدن زمان افطار،تغییراتی در بدن به وجود میآید كه باید با كمك تغذیه آن را به درستی تنظیم كرد 2 سال پیش
7 بیماری كه با «استرس» به سراغتان میآید! واكنش بدن ما به استرس و اضطراب بر بسیاری از عملكردهای آن به شیوههای پیچیدهای اثر میگذارد. وقتی ارتباطات درونی این پروسهها را بررسی میكنیم، درمییابیم هر بخش چگونه در كمك به ایجاد حس خستگی نقش حقیقی ایفا میكند. 2 سال پیش
توصیههای تغذیهای در ایام روزهداری در دوران كرونا مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصـرف مقـادیر كـافی گـروه سـبزی هـا و میـوههـا در ایـام روزهداری بـا تـامین ویتـامینهـا بـه خصـوص ویتـامین C و پــیش ساز ویتامین A ... 2 سال پیش
راهكارهایی برای مقابله با كرونادر بارداری و شیردهی یك متخصص طب سنتی گفت: در زمان ابتلا به كرونای اُمیكرون بهتر است صبحانه كره با كمی عسل و مغزبادام مصرف شود؛ برای ناهار و شام سوپ حاوی گشنیز بهتر است البته در بارداری از جعفری استفاده نشود 2 سال پیش
كدام خوراكی ها برای خلق و خو مفیدند؟ رشته نوظهور روانپزشكی تغذیه تاكید میكند كه چگونه غذاها میتوانند علاوه بر تاثیر مثبت بر جسم، خلقوخوی ما را بهتر كنند. 2 سال پیش
5 توصیه برای كاهش دردهای مفصلی در هوای سرد كاهش دما و سردی هوا در اغلب روزهای زمستانی می تواند به تشدید دردهای مفصلی در این فصل به ویژه در افراد آسیبپذیر و حساس منجر شود. 2 سال پیش
نكات مهم تغذیه سالمندان قبل از واكسیناسیون دز یاد آور مدیر گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت: خواب راحت سبب ارتقای سیستم ایمنی در بین افراد و به ویژه سالمندان در هنگام واكسیناسیون می شود. 3 سال پیش
برنامه غذایی روزهای آلودگی هوا/ دفع سرب با خوردن سیب رئیس اداره تغذیه بیمارستان مسیح دانشوری، مصرف برخی مواد غذایی را باعث تقویت سیستم ایمنی، تنفسی، گوارشی و قلبی و كاهش آسیب های ناشی از آلاینده ها در بدن عنوان كرد. 3 سال پیش
توصیههایی برای مصرف مایعات كافی در فصل سرما با سرد شدن دمای هوا، مصرف آب آشامیدنی ممكن است كاهش پیدا كند چرا كه معمولا به اندازه ماه های گرم سال احساس تشنگی نداریم اما این بدان معنا نیست كه بدن در هوای سرد به مایعات كمتری نیاز دارد. 3 سال پیش
این سرطان ارتباط تنگاتنگی با سیگاركشیدن دارد متخصص گوارش گفت: زخم های دستگاه گوارش در افرادی كه سیگارمی كشند به خوبی بهبود نمییابد؛ عوارض خطرناك تری خواهد داشت و دوباره عود خواهد كرد. 3 سال پیش
انواع غذا را چه مدت میتوان در یخچال و فریزر نگهداری كرد؟ یك متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینكه بهتر است مواد غذایی به گونهای فریز شوند كه هیچ رطوبت هوایی وارد بسته نشود، گفت: زمانی كه غذای پخته از فریزر خارج شد باید كاملا داغ و سپس مصرف شود. 3 سال پیش
«كروناییها»چه غذایی بخورند؟ استاد طب سنتی با تأكید بر اینكه بیماران مبتلا به كرونا حتما در برنامه غذایی روزانه مصرف سوپ را قرار دهند،گفت:غذاهایی مثل مرغ و گوشت آب پز كه در آن چند هویج یا كدو به صورت بخار پز باشد مفید خواهد بود. 3 سال پیش
مصرف لبنیات در پاندمی كرونا، خوب یا بد؟ یك متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به آثار تغذیه مناسب در تقویت سیستم ایمنی بدن، گفت: نخستین آیتم برای تغذیه مناسب، دریافت انرژی مناسب است؛ در صورت دریافت انرژی پایینتر از حد مجاز یعنی كمتر از 1600 تا 1700 كالری در روز... 3 سال پیش
20 نكته طلایی برای بهبود كووید 19/ تغذیه دوران كرونا تغذیه دوران كرونا از اهمیت خاصی در بهبود بیماران برخوردار است كه اگر به درستی رعایت شود، می تواند از شدت بیماری بكاهد. 3 سال پیش
تغذیه قبل و بعد از واكسیناسیون/ ناشتا واكسن نزنید رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به اهمیت تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن، در خصوص تغذیه مناسب قبل و بعد از واكسیناسیون كووید 19 توصیههایی ارائه داد. 3 سال پیش
قبل و بعد از واكسیناسیون علیه كرونا كدام مواد غذایی را بیشتر بخوریم؟ تغذیه یكی از موارد مهم قبل و بعد از واكسیناسیون علیه كروناست كه باید آن را مورد توجه قرار داد و پرسید قبل و بعد از تزریق واكسن كرونا چه مواد غذایی را مصرف كنیم؟ 3 سال پیش
قبل و بعد از تزریق واكسن كرونا كدام مواد غذایی را بیشتر بخوریم؟ راهكارهای تغذیهای برای مقابله با برخی عوارض احتمالی ناشی از واكسیناسیون 3 سال پیش
تحلیل روانشناسی «داستانها و آدمها» در رادیو «سلامت» برنامه «داستانها و آدمها» به تهیهكنندگی سارا شریفی به بازخوانی ماجرای زندگی آدمها اختصاص دارد كه در داستانها به نگارش درآمده است. 3 سال پیش
تغذیه مبتلایان به كووید 19 برنامه "پاسخگو" رادیو سلامت به طور زنده و با حضور دكتر فریبا كوهدانی روی آنتن رفت. 3 سال پیش
بدخوابی و كم خوابی از عوامل اصلی تضعیف سیستم ایمنی بدن دكتر منصور رضایی در برنامه "پاسخگو" رادیو سلامت گفت: یكی از مهمترین عوامل تضعیف كننده سیستم ایمنی بدخوابی و كم خوابی است. این روزها مردم به دلیل استفاده از فضای مجازی خوب نمی خوابند. 3 سال پیش
قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای تهیه غذاهای سالم است رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، گفت: قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای انتخاب و تهیه غذاهای سالم و با ارزش تغذیه ای مناسب است. 3 سال پیش