نرگس جوزدانی،متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مبتلایان به رفلاكس معده معمولا با مصرف مواد غذایی مناسب مشكل خود را بیشتر كنترل خواهند كرد.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: شیرهای كم چرب حس بهتری در معده ایجاد میكنند و باعث كاهش رفلاكس معده خواهند شد.
به گفته وی از آن جایی كه زنجبیل خاصیت ضد التهابی دارد و میتواند التهاب را در قسمت پایین مری كاهش دهد، توصیه میشود همراه چند تكه لیمو و آب مصرف شود.
استفاده از یك قاشق سركه سیب در یك لیوان آب همراه وعدههای غذایی نیز میتواند در پیشگیری از رفلاكس معده كنترل كننده باشد.
جوزدانی گفت: اسید معده در برخی از افراد كم ترشح میشود و باعث دیر هضم شدن غذا در آنها خواهد شد؛ بنابراین استفاده از بعضی مواد غذایی اسیدی مانند تركیب سركه با آب یا آب لیمو همراه مواد غذایی میتواند برای این افراد كمك كننده باشد.
برخی از معدهها احتمال دارد كه حساس باشند و با مصرف مواد غذایی آبكی مانند هندوانه، طالبی و سوپ دچار مشكل شوند كه در این صورت بهتر است آن مواد غذایی از لیست تغذیه این افراد حذف شوند.