«كرونایی‌ها»چه غذایی بخورند؟

استاد طب سنتی با تأكید بر اینكه بیماران مبتلا به كرونا حتما در برنامه غذایی روزانه مصرف سوپ را قرار دهند،گفت:غذاهایی مثل مرغ و گوشت آب پز كه در آن چند هویج یا كدو به صورت بخار پز باشد مفید خواهد بود.

1400/06/23
|
12:00

مژگان تن ساز، استاد طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش كه «چه نوع مواد غذایی برای بیماران مبتلا به كرونا مفیدتر است؟»، ابراز داشت: مصرف غذاهایی برای درمان كرونا مناسب بوده و توصیه می‌شود.

وی با بیان اینكه بوییدن گلاب، لیمو و اسطوخودوس مفید است، ادامه داد: در وعده صبحانه خوردن مربای به، سیب، بالنگ، هویج، ارده و شیره توصیه می‌شود؛ البته مصرف ارده و شیره هفته‌ای یك روز بهتر است.

این استاد طب سنتی با تأكید بر اینكه بیماران مبتلا به كرونا حتما در برنامه غذایی روزانه مصرف سوپ را قرار دهند و حداقل سه بار در هفته مصرف كنند،گفت:غذاهایی مثل مرغ آب پز، گوشت آب پز كه در آن چند هویج یا كدو به صورت بخار پز باشد مفید خواهد بود.

این متخصص طب سنتی متذكر شد:غذاهای دیگر مانند نخود آب، زرشك پلو، چلوگشنیز، قاطی پلو مانند ماش با گوشت گوسفند و كشمش و خوردن سمنو به عنوان میان وعده موثر است. از مصرف سالاد، ترشی، ماست و دوغ همراه غذا خودداری شود.

تن ساز تصریح كرد:یك نوع سوپ مقوی ریه است كه شامل بلغور گندم، هویج، سیر، پیاز و روغن زیتون است و اگر بخواهند می‌توانند لیموی امانی را نیز به آن اضافه كنید؛ این سوپ فوق العاده‌ برای ریه مفید است.

دسترسی سریع