بهبود خواب با تغذیه مناسب دكتر سعید هادی در گفتگو با رادیو سلامت گفت: دانش آموزان لازم است شام كم چرب میل كنند و از خوردن غذاهای تند و پر ادویه پرهیز كنند تا خواب خوبی داشته باشند. ضمناً مصرف قهوه، شكلات و انواع نسكافه، 4 تا 5 ساعت قبل از خواب ممنوع است و فاصله بین شام و خواب باید بین 3 تا 4 ساعت باشد. 1 ماه پیش
ایرانی ها 35 درصد كمتر از آمار جهانی شیر می خورند شیر، مهم ترین ماده غذایی مورد نیاز بدن است كه مصرف آن، علاوه بر بهبود سلامت جسم، بر سلامت روح و روان هم اثرگذار است. 1 سال پیش
عواملی كه سرعت متابولیسم بدن را كاهش می دهد روندی كه بدن شما غذا را به انرژی تبدیل می كند، متابولیسم نامیده می شود. 2 سال پیش
لبنیات كم چرب بخوریم یا پُر چرب؟ متخصص زنان و زایمان با اشاره به اینكه لبنیات كمچرب قابلیت بیشتری برای جذب كلسیم دارد توصیه كرد از لبنیات كم چرب برای داشتن كالری كمتر و جذب كلسیم بیشتر استفاده شود. 2 سال پیش
4 راه طبیعی برای كنترل پركاری تیروئید پركاری تیروئید زمانی اتفاق می افتد كه هورمون تیروئید بیش از حد در بدن شما وجود داشته باشد. این وضعیت تیروتوكسیكوز نیز نامیده می شود. غده تیروئید بیش فعال یا بزرگ شده ممكن است هورمون تیروئید بیشتری تولید كند. 2 سال پیش
نیازهای تغذیهای بیماران كرونایی تبدار یكی از علائم بیماری كرونا تب است. تب نشاندهنده وجود یك نوع عفونت در بدن است و عفونتها هم منجر به افزایش متابولیسم بدن، تجمع مواد سمی در بدن، اختلال در تعادل آب بدن، اختلال گوارشی، از بین رفتن پروتئینهای نسوج كه حاصل آن دفع ازت از بدن است 2 سال پیش
لبنیات كمچرب بخوریم یا پرچرب؟/شیوع پوكی استخوان در زنان متخصص زنان و زایمان با اشاره به اینكه لبنیات كمچرب قابلیت بیشتری برای جذب كلسیم دارد توصیه كرد از لبنیات كمچرب برای داشتن كالری كمتر و جذب كلسیم بیشتر استفاده شود. 2 سال پیش
بایدها و نبایدهای تغذیهای در ماه رمضان مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكی گفت: از زمان سحر تا افطار در یك فاصله طولانی،فعالیت سیستم گوارشی كم میشود و با فرا رسیدن زمان افطار،تغییراتی در بدن به وجود میآید كه باید با كمك تغذیه آن را به درستی تنظیم كرد 2 سال پیش
تغذیه صحیح، نگرانی از تضعیف سیستم ایمنی و ابتلا به كووید19 در روزهداری را كاهش میدهد. معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در توصیه به روزه داران درباره رعایت اصول تغذیه ای صحیح در ماه رمضان همزمان با شیوع كرونا تاكید كرده است: 2 سال پیش
توصیههای تغذیهای در ایام روزهداری در دوران كرونا مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصـرف مقـادیر كـافی گـروه سـبزی هـا و میـوههـا در ایـام روزهداری بـا تـامین ویتـامینهـا بـه خصـوص ویتـامین C و پــیش ساز ویتامین A ... 2 سال پیش
مواد غذایی بر خلقیات و حالتهای روانی تأثیر دارد؟ مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: كمبود ید روی خلقوخوی انسان تأثیر میگذارد. كمبود ید باعث كمكاری تیروئید میشود 2 سال پیش
مهم ترین عامل رشد مغزی كودكان، تغذیه مناسب است مدیركل دفتر بهبود وضعیت تغذیه جامعه وزارت بهداشت در برنامه صبحگاهی شبكه پنج سیما از اهمیت مواد غذایی و زمان مصرف آنها برای رشد مغزی و جسمی كودكان گفت. 2 سال پیش
برنامه غذایی روزهای آلودگی هوا/ دفع سرب با خوردن سیب رئیس اداره تغذیه بیمارستان مسیح دانشوری، مصرف برخی مواد غذایی را باعث تقویت سیستم ایمنی، تنفسی، گوارشی و قلبی و كاهش آسیب های ناشی از آلاینده ها در بدن عنوان كرد. 3 سال پیش
تغذیه سالمندان باید چگونه باشد/كاهش انرژی در افراد مسن كارشناس نظارت و پایش فرآوردههای سلامت گفت: بهترین راه برای اطمینان از تأمین نیازمندیهای تغذیهای سالمندان، استفاده روزانه از همه گروههای اصلی غذایی است. 3 سال پیش
نقش "شیر" در ارتقای شاخصهای سلامتی/ ضرورت احیای شیر رایگانِ مدارس مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: كمك به افزایش سرانه مصرف شیر باعث ارتقای شاخص سلامتی و كاهش هزینه های درمان و نیز افزایش طول عمر همراه با سلامتی و كارآمدی جامعه خواهد شد. 3 سال پیش
نقش ویتامین A در مقابله با كرونا كارشناس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز با اشاره به نقش مصرف غذاهای حاوی ویتامین A در سلامت كودكان زیر پنج سال... 3 سال پیش
تغذیه قبل و بعد از واكسیناسیون/ ناشتا واكسن نزنید رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به اهمیت تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن، در خصوص تغذیه مناسب قبل و بعد از واكسیناسیون كووید 19 توصیههایی ارائه داد. 3 سال پیش
قبل و بعد از واكسیناسیون علیه كرونا كدام مواد غذایی را بیشتر بخوریم؟ تغذیه یكی از موارد مهم قبل و بعد از واكسیناسیون علیه كروناست كه باید آن را مورد توجه قرار داد و پرسید قبل و بعد از تزریق واكسن كرونا چه مواد غذایی را مصرف كنیم؟ 3 سال پیش
قبل و بعد از تزریق واكسن كرونا كدام مواد غذایی را بیشتر بخوریم؟ راهكارهای تغذیهای برای مقابله با برخی عوارض احتمالی ناشی از واكسیناسیون 3 سال پیش
4 نوع ماده غذایی ضد كرونا مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت:كم آبی بدن ریسك ابتلا به كرونا را افزایش میدهد؛بنابراین روزی 6 تا 8 لیوان آب بنوشید؛ همچنین سیر، زنجبیل و پیاز را هر روز استفاده كنید؛ چراكه تقویت كننده سیستم ایمنی بدن هستند. 3 سال پیش
استرس و اضطراب از عوارض كرونا دكتر شیما جزایری در برنامه "پاسخگو" رادیو سلامت گفت: یكی از عوارض كرونا استرس و اضطراب است. اضطرب روی سیستم ایمنی ما تاثیر می گذارد. در واقع مغز و سیستم ایمنی ارتباط تنگاتنگی با هم دارند. 3 سال پیش
احتمال بالای انتقال كرونا از طریق مواد غذایی فلهای و سنتی در مواد غذایی كه به صورت سنتی تهیه میشوند، به ویژه شیر و لبنیات شانس انتقال كرونا به طور فزایندهای افزایش می یابد. 3 سال پیش
چند ترفند ساده برای پیشگیری از چاقی و كم تحركی در دوران كرونا با برنامهریزی صحیح و پیروی از الگوی تغذیهای سالم میتوان از فرصت قرنطینه و در خانهماندنهای ناشی از كرونا جهت كمك به ارتقای توان و سلامت جسم و روح استفاده كرد. 3 سال پیش
افزایش شیوع چاقی در دوران كرونا و توصیه وزارت بهداشت به جای مصرف نانهای سفید كه سبوس ندارند از نانهای سبوسدار استفاده كنیم 3 سال پیش
قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای تهیه غذاهای سالم است رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، گفت: قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای انتخاب و تهیه غذاهای سالم و با ارزش تغذیه ای مناسب است. 3 سال پیش
والدین به تغذیه كودكان در سن 6 تا 12 سالگی توجه كنند. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، گفت: غذای دریافتی كودكان در سنین 6 تا 12 سال بهتر است طوری تنظیم شود كه رشد و نمو آنها مطلوب باشد و از چاقی پیشگیری كند. 4 سال پیش
صفر تا صد تغذیه گروه های پرخطر در روزهای كرونایی مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، داشتن یك برنامه غذایی مناسب، فعالیت بدنی و مدیریت استرس را، از مهم ترین نكات پیشگیری از ابتلا به كرونا دانست. 4 سال پیش
صفر تا صد تغذیه گروه های پرخطر در روزهای كرونایی مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، داشتن یك برنامه غذایی مناسب، فعالیت بدنی و مدیریت استرس را، از مهم ترین نكات پیشگیری از ابتلا به كرونا دانست. 4 سال پیش
غذاهای تقویت كننده سیستم دفاعی و تضعیف كننده فاكتورهای التهابی بدن نقش موثر اصلاح عادات غذایی در تقویت سیستم ایمنی افراد و پیشگیری از بروز بیماریها 4 سال پیش
ایرانی ها سالانه چقدر مواد لبنی مصرف می كنند مهم ترین عارضه كمبود مصرف لبنیات، ابتلا به پوكی استخوان است. 4 سال پیش
پیشگیری از كرونا با تقویت ایمنی بدن تقویت سیستم ایمنی بدن یكی از راههای مهم محافظت بیشتر از بدن در برابر بیماریها بویژه ویروس كرونا است 4 سال پیش
كرونا / شیر و لبنیات سلام و خداقوت به همه رادیو سلامتی ها، میخواستم بدونم خوردن شیر و لبنیاتی كه از لبنیاتی خریداری كردم مشكلی نداره؟ 4 سال پیش
ایران دارای سخت گیرانه ترین استانداردهای سلامت غذایی / به شایعات توجه نكنید. رادیو سلامت به عنوان مهمترین رسانه مرجع در حوزه سلامت در برنامه پاسخگو، در راستای تنویر افكار عمومی و بر اساس نیاز مخاطبان به بررسی موضوعی كه اخیراً در فضای مجازی و رسانه ها درخصوص وجود سم آفلاتوكسین در شیر و لبنیات پخش شده است پرداخت. 4 سال پیش
دلایل كاهش مصرف سرانه لبنیات در حالی شاهد كاهش مصرف این ماده غذایی هستیم كه سرانه مصرف لبنیات در كشور یك سوم استاندارد جهانی است. 6 سال پیش
لبنیات محلی، آری یا خیر؟؟؟ شایعات همواره تاثیر مستقیمی در گرایش عموم به یك محصول دارند،میزان استفاده از شیر و لبنیات فله افزایش یافته است و باز هم در این میان این مصرف كننده است كه نمیداند چه كند؟؟ 6 سال پیش
درخواست "رادیو سلامت" جهت تمدید ماه مبارك رمضان در صورتی كه بعد از ماه مبارك رمضان، رژیم غذایی متعادل و متنوع و با چربی كم استفاده نشود، میتوانند موجب افزایش چربی خون، فشارخون، اضافه وزن، سكته قلبی، مغزی و سایر بیماریها شوند. 6 سال پیش
ورزش برای روزه داران در رادیو سلامت تعطیل نمی شود ماه مبارك رمضان ، ماه خیر و بركت ، ماه انسان ساز و ماه نزول بركات است ،ورزش كه همواره برای سلامتی جسم و روح به آن سفارش شده است ، در این ماه جلوه پر رنگ تری یافته و می تواند نقش خود در این مهم را بهتر و بیشتر ایفا كند. 6 سال پیش
حساسیت های غذایی و راه های پیشگیری از آن/ خربزه و عسل، تداخل غذایی دارند نه حساسیت در باور عموم، این موضوع مطرح است كه خوردن ماده های سرد مثل ماست، باعث از بین رفتن حساسیت می شود؛ ولی اینطور نیست. اگرچه علائم را كاهش می دهد از بین نمی برد و درمان نمی كند. 6 سال پیش
نیازهای تغذیه ای مادر در دوران شیردهی آیا كیفیت تغذیه مادر در دوران شیردهی بر كیفیت شیر او تاثیر گذار است؟ 7 سال پیش
علت كاهش وزن زیاد نوزاد در چند روز اول پس از تولد چیست؟ كمی كاهش وزن در چند روز اول پس از تولد طبیعی است؛ اما كاهش وزن زیاد نوزاد نشان می دهد كه اكثر این نوزادان درست شیر دریافت نكرده اند. 8 سال پیش