ایرانی ها سالانه چقدر مواد لبنی مصرف می كنند

مهم ترین عارضه كمبود مصرف لبنیات، ابتلا به پوكی استخوان است.

1399/06/03
|
10:17

رئیس انجمن تغذیه ایران، نسبت به تبعات كاهش سرانه مصرف شیر و مواد لبنی در كشور هشدار داد.

جلال الدین میرزای رزاز، به آسیب های ناشی از مصرف پایین شیر و لبنیات در كشور اشاره كرد و گفت: مهم ترین عارضه كمبود مصرف لبنیات، ابتلا به پوكی استخوان است.

وی با اعلام اینكه سرانه مصرف شیر و مواد لبنی در ایران حدود 65 تا 70 لیتر است، افزود: این سرانه در كشورهای توسعه یافته حدود 200 لیتر است كه نشان می دهد مصرف لبنیات در كشورمان مطلوب نیست.

میرزای رزاز، خواص مفید شیر و لبنیات را مورد تاكید قرار داد و گفت: مصرف شیرهایی كه حداكثر 3 درصد چربی دارند، عامل مهمی در پیشگیری افراد از ابتلا به انواع بیماری ها تلقی می شود.

رئیس انجمن تغذیه ایران، با اشاره به شیوع كرونا، مصرف مواد لبنی را برای تقویت سیستم ایمنی بدن مورد تاكید قرار داد و افزود: مهم ترین راهكار مقابله با بیماری های ویروسی و عفونی، تقویت سیستم ایمنی بدن است كه در این بین، نقش لبنیات را نمی توان منكر شد.

وی گفت: محصولات لبنی كه در كارخانجات صنایع غذایی كشور تهیه و تولید می شود، كاملا مطمئن و سلامت است. بنابراین، توصیه ما به هموطنان، استفاده از محصولات لبنی پاستوریزه و استرلیزه است.

دسترسی سریع