راههای كمكی برای جلوگیری از گرمازدگی كارشناس تغذیه دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی نوشیدنی های سرد به خصوص در مواقع فعالیت یا ورزش را از مهمترین اقدامات كمكی برای جلوگیری از گرمازدگی ذكر كرد. 9 ماه پیش
«مادرانه» از انتظار شیرین مادران می گوید با توجه به اهمیت فرزندآوری، دانستنی های لازم در رابطه مادر و كودك، تولد فرزند و مهارتهایی كه مادر باید از دوران قبل از بارداری و بعد از تولد نوزاد به كارگیرد، برنامه «مادرانه» روی آنتن رادیو سلامت می رود. 10 ماه پیش
ارتباط مستقیم تغذیه با بروز سرطان و بیماریهای قلبی معاون بهداشت وزارت بهداشت، علت اصلی 80 درصد از مرگ و میرها را ناشی از بیماری های غیرواگیر و تغذیه ناسالم عنوان كرد. 2 سال پیش
وضعیت نامطلوب مصرف لبنیات در كشور مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن تشریح برنامههای این وزارتخانه در خصوص تامین امنیت غذایی در كشور، وضعیت مصرف لبنیات در كشور را نامطلوب خواند. 2 سال پیش
میان وعده دانش آموز در مدرسه/ الگوی اشتباه والدین مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در آستانه بازگشایی مدارس، گفت: دانشآموزان باید بدانند آنچه كه میتواند نیازهای آنها را تأمین سازد، خوراكی های دارای ارزش غذایی است. 2 سال پیش
مایعات فراوان بنوشید و منتظر تشنگی نمانید مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: گرمازدگی یا حمله های ناشی از گرمازدگی، زمانی اتفاق میافتند كه بدن قادر به خنك كردن مناسب خود نباشد. 2 سال پیش
اهمیت رعایت موازین بهداشتی در تهیه غذاهای نذری رعایت موازین بهداشتی در توزیع نذورات میتواند از احتمال بروز بیماریهای مرتبط با آب و غذا جلوگیری كند. 2 سال پیش
خرما بهترین ماده غذایی برای تأمین قندخون است مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از خرما به عنوان بهترین ماده غذایی برای تامین تدریجی قند خون یاد كرد و گفت: خرما منبع خوبی از مواد مغذی، قند، فیبر و پتاسیم است. 2 سال پیش
چند اشتباه رایج روزه داران یك متخصص تغذیه به بیان توضیحاتی در خصوص تغذیه در ماه مبارك رمضان پرداخت. مرتضی عقبایی در پاسخ به این سوال كه چگونه میتوان در ماه مبارك از افزایش وزن جلوگیری كرد، گفت: 3 سال پیش
بایدها و نبایدهای تغذیهای در ماه رمضان مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكی گفت: از زمان سحر تا افطار در یك فاصله طولانی،فعالیت سیستم گوارشی كم میشود و با فرا رسیدن زمان افطار،تغییراتی در بدن به وجود میآید كه باید با كمك تغذیه آن را به درستی تنظیم كرد 3 سال پیش
تغذیه صحیح، نگرانی از تضعیف سیستم ایمنی و ابتلا به كووید19 در روزهداری را كاهش میدهد. معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در توصیه به روزه داران درباره رعایت اصول تغذیه ای صحیح در ماه رمضان همزمان با شیوع كرونا تاكید كرده است: 3 سال پیش
خواب ناكافی كودكان سبب كاهش توانایی سیستم ایمنی بدن می شود. مسئول برنامههای تغذیه در دانش آموزان دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: فقدان خواب منظم احتمالا بر سلامت جسمی و روحی كودكان و نوجوانان تاثیر منفی میگذارد. 3 سال پیش
توصیههای تغذیهای در ایام روزهداری در دوران كرونا مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصـرف مقـادیر كـافی گـروه سـبزی هـا و میـوههـا در ایـام روزهداری بـا تـامین ویتـامینهـا بـه خصـوص ویتـامین C و پــیش ساز ویتامین A ... 3 سال پیش
مواد غذایی بر خلقیات و حالتهای روانی تأثیر دارد؟ مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: كمبود ید روی خلقوخوی انسان تأثیر میگذارد. كمبود ید باعث كمكاری تیروئید میشود 3 سال پیش
مهم ترین عامل رشد مغزی كودكان، تغذیه مناسب است مدیركل دفتر بهبود وضعیت تغذیه جامعه وزارت بهداشت در برنامه صبحگاهی شبكه پنج سیما از اهمیت مواد غذایی و زمان مصرف آنها برای رشد مغزی و جسمی كودكان گفت. 3 سال پیش
افراد چاق بیشتر مستعد ابتلا به كرونا و عوارض آن هستند؟ باید توجه كرد كه وضعیت وزنی فرد در ریسك ابتلای او به كرونا دخیل است. افرادی كه دچار چاقی هستند نسبت به بزرگسالان با وزن سالم، بیشتر مستعد ابتلا به COVID-19 شدید و مرگ و میر ناشی از COVID-19 هستند. 3 سال پیش
تفاوت در استانداردها به معنای ناسالم بودن مواد غذایی نیست مدیر كل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: استانداردهای ایران در زمینه سموم باقی مانده محصولات، سختگیرانهتر از كشورهای اروپایی است. 3 سال پیش
ایرانی ها در مصرف قند و شكر زیاده روی می كنند. مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: سرانه مصرف قند و شكر در كشور خیلی بیشتر از مقدار توصیه شده در سبد غذایی است. 3 سال پیش
نكات مهم تغذیه سالمندان قبل از واكسیناسیون دز یاد آور مدیر گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت: خواب راحت سبب ارتقای سیستم ایمنی در بین افراد و به ویژه سالمندان در هنگام واكسیناسیون می شود. 4 سال پیش
چند توصیه برای برای كنترل اضافه وزن و چاقی كودكان رئیس گروه بهبود تغذیه مركز بهداشت خوزستان با تاكید بر لزوم اصلاح عادات غذایی، گفت: مادران باید برای تغذیه سالم فرزندانشان برنامهریزی كنند و با هم هماهنگ باشند. 4 سال پیش
اصول تغذیه مناسب در خانواده/ تغذیه صحیح سلامت و بهداشت نسلهای بعد را تضمین میكند یك متخصص تغذیه به تشریح اصول تغذیه سالم در خانواده پرداخت. 4 سال پیش
نقش "شیر" در ارتقای شاخصهای سلامتی/ ضرورت احیای شیر رایگانِ مدارس مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: كمك به افزایش سرانه مصرف شیر باعث ارتقای شاخص سلامتی و كاهش هزینه های درمان و نیز افزایش طول عمر همراه با سلامتی و كارآمدی جامعه خواهد شد. 4 سال پیش
نقش ویتامین A در مقابله با كرونا كارشناس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز با اشاره به نقش مصرف غذاهای حاوی ویتامین A در سلامت كودكان زیر پنج سال... 4 سال پیش
4 نوع ماده غذایی ضد كرونا مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت:كم آبی بدن ریسك ابتلا به كرونا را افزایش میدهد؛بنابراین روزی 6 تا 8 لیوان آب بنوشید؛ همچنین سیر، زنجبیل و پیاز را هر روز استفاده كنید؛ چراكه تقویت كننده سیستم ایمنی بدن هستند. 4 سال پیش
مربیان باشگاه ها اجازه ندارند رژیم غذایی تجویز كنند مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به ارائه برنامه رژیم غذایی از سوی مربیان باشگاهی واكنش نشان داد و گفت: این قبیل افراد اجازه چنین كاری ندارند. 4 سال پیش
اهمیت طبخ غذای سالم با حذف روغن خوراكی مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر حذف یا كاهش مصرف روغن های خوراكی در طبخ غذای سالم تاكید كرد. 4 سال پیش
كربوهیدرات ها و سیستم ایمنی دكتر وحید ملكی كارشناس اداره تغذیه بالینی وزارت بهداشت در برنامه "پاسخگو" رادیو سلامت از كربوهیدرات ها و سیستم ایمنی گفت. 4 سال پیش
شیوع كرونا امنیت غذایی سالمندان را تهدید میكند مدیر برنامه تغذیه سالمندان وزارت بهداشت گفت: شیوع بیماری كرونا در كشور تهدید جدی برای امنیت غذایی سالمندان محسوب میشود. 4 سال پیش
روغن خوراكی سه كاره مورد تایید وزارت بهداشت نیست مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: سازمان ملی استاندارد هیچگونه تاییدیه ای به روغن مصرفی سه كاره» نداده است و مورد تایید نیست. 4 سال پیش
توصیههای تغذیه ای وزارت بهداشت برای مقابله با آلودگی هوا از مصرف غذاهای چرب، سوسیس، كالباس، تنقلات كم ارزش مانند چیپس، پفك و نوشابههای گازدار خوددداری كنید. 4 سال پیش
توصیه های تغذیه ای به سالمندان در روزهای كرونایی سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تغذیه مناسب سالمندان میتواند بر افزایش مقاومت بدن آنان در برابر ویروس كووید 19 موثر باشد. 4 سال پیش
راهكارهای تقویت سیستم ایمنی بدن در قرنطینه خانگی مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درباره راهكارهای استفاده از فرصت در خانه ماندن برای تقویت سیستم ایمنی در دوران شیوع كرونا توضیح داد. 5 سال پیش
توصیههای تغذیهای وزارت بهداشت برای افزایش مقاومت بدن در فصل سرد سال رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه نیز سیستم ایمنی بدن را نسبت به بیماریها مقاوم میكند. 5 سال پیش
صدور كارتهای سبد غذایی برای مادران و كودكان دچار سوء تغذیه 137 هزار كودك در كشور دچار سوءتغذیه هستند كه این دسته از كودكان توسط مراكز بهداشت و درمان استانها شناسایی و طی معرفی نامهای به كمیته امداد معرفی شدند و این نهاد برای رفع سوء تغذیه آنها به صورت ماهانه كارتهای سبد غذایی صادر كرده است. 5 سال پیش
مراقبتهای تغذیهای كودكان و نوجوانان در روزهای كرونایی مدیر برنامه تغذیه در نوجوانان دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درباره مراقبتهای تغذیهای كودكان و نوجوانان در روزهای كرونایی توضیحاتی را ارائه داد. 5 سال پیش
چرا در وعده سحر نباید شیرینی بخوریم/ پیشگیری از خشك شدن گلو در ایام كرونایی رمضان دكتر زهرا عبداللهی، مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در نشست خبری با خبرنگاران از طریق ویدئوكنفرانس گفت:«اصولا در ایام روزه داری و در ماه مبارك رمضان رعایت اصول تغذیه صحیح نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت ما دارد بویژه در ایام 5 سال پیش
نحوه مصرف ویتامین D برای مقابله با كرونا كتر زهرا عبداللهی، مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: به دلیل اینكه منایع غذایی فقیر از ویتامین دی هستند، وزارت بهداشت بر اساس بخشنامه هایی كه در حال اجراست توصیه به مصرف یك عدد قرص 50 هزار واحدی ویتامین D به صورت ماهانه 5 سال پیش
از درمانهای گیاهی، سنتی و خودسرانه پرهیز شود دكتر فریبا كوهدانی استاد دانشگاه و متخصص تغذیه از دانشكده علوم پزشكی تهران در برنامه پاسخگو رادیو سلامت گفت: در سایت های معتبر بین المللی مانند سازمان بهداشت جهانی(WHO )هنوز شواهدی در خصوص رابطه كرونا و تغذیه منتشر نشده است. 5 سال پیش
هشدار درباره افزایش مصرف فست فود و نوشابههای گازدار مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینكه مصرف شیرینیها، فست فودها و نوشابههای گازدار كه فاكتورهای تغذیهای خطرناك هستند بسیار زیاد است، گفت: این مواد نقش زیادی در ایجاد بیماریهای غیر واگیر و چاقی دارند. 5 سال پیش
اسامی مواد غذایی غیر مجاز در مدارس اعلام شد مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت به اشاره به برنامه این وزارتخانه در جهت جلوگیری از چاقی كودكان و نوجوانان، گفت: در بوفه مدارس نباید آبمیوههای كه قند افزوده دارند، شیرهای طعم دار، شیر كاكائو ،چیپس، پفك و نوشابه عرضه شود. 6 سال پیش
مردم در روزهای آلودگی هوا «شیر» و «سیب» مصرف كنند مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: مردم برای مقابله با ضررهای ناشی از آلایندههای هوا میوه و سبزیجات بیشتری مصرف كرده و مصرف سیب و یك لیوان شیر را در برنامه روزانه خود داشته باشند. 6 سال پیش
سلامت «دهان و دندان» حلقه گمشده در سلامت عمومی یك جراح لثه گفت: حفره دهان محل ورود مواد غذایی به سیستم گوارشی ست و از مجموعه ای از ارگان های مختلف تشكیل شده است. 9 سال پیش
سلامت «دهان و دندان» حلقه گمشده در سلامت عمومی یك جراح لثه گفت: حفره دهان محل ورود مواد غذایی به سیستم گوارشی ست و از مجموعه ای از ارگان های مختلف تشكیل شده است. 9 سال پیش
از حفره دهان مراقبت كنید یك جراح لثه گفت: حفره دهان محل ورود مواد غذایی به سیستم گوارشی بوده و از مجموعهای از ارگانهای مختلف تشكیل شده است؛ كه در این مجموعه از همه مهمتر، از نگاه عفونت، بیماریهای نسوج نگهدارنده دندان است. 9 سال پیش