مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر حذف یا كاهش مصرف روغن های خوراكی در طبخ غذای سالم تاكید كرد.
زهرا عبداللهی مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، طی نامهای از تولید ظروف پخت و پز چدنی اصل با قابلیت حذف یا كاهش مصرف روغن، استفاده از حرارت كم و در نتیجه حفظ مواد مغذی و همچنین صرفه جویی در مصرف انرژی در فرآیند پخت، قدردانی نمود و آن را گامی مهم در جهت ارتقا سلامت جامعه و بهبود كیفیت تغذیه خانوارها دانست.
وی، اظهار امیدواری كرد با بهره مندی از یافتههای به روز علمی، بتوان در جهت حفظ و ارتقا بهداشت و سلامتی عمومی گام برداشت.
ظروف پخت و پز چدنی اصل، امكان تهیه و طبخ انواع مواد غذایی را بدون نیاز به استفاده از روغن و همچنین حفظ كامل خواص آنها برای مصرف كنندگان فراهم آورده است.