اهمیت طبخ غذای سالم با حذف روغن خوراكی

مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر حذف یا كاهش مصرف روغن های خوراكی در طبخ غذای سالم تاكید كرد.

1399/12/12
|
08:08

زهرا عبداللهی مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، طی نامه‌ای از تولید ظروف پخت و پز چدنی اصل با قابلیت حذف یا كاهش مصرف روغن، استفاده از حرارت كم و در نتیجه حفظ مواد مغذی و همچنین صرفه جویی در مصرف انرژی در فرآیند پخت، قدردانی نمود و آن را گامی مهم در جهت ارتقا سلامت جامعه و بهبود كیفیت تغذیه خانوارها دانست.

وی، اظهار امیدواری كرد با بهره مندی از یافته‌های به روز علمی، بتوان در جهت حفظ و ارتقا بهداشت و سلامتی عمومی گام برداشت.

ظروف پخت و پز چدنی اصل، امكان تهیه و طبخ انواع مواد غذایی را بدون نیاز به استفاده از روغن و همچنین حفظ كامل خواص آنها برای مصرف كنندگان فراهم آورده است.

دسترسی سریع