تفاوت در استانداردها به معنای ناسالم بودن مواد غذایی نیست

مدیر كل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: استاندارد‌های ایران در زمینه سموم باقی مانده محصولات، سختگیرانه‌تر از كشور‌های اروپایی است.

1400/10/28
|
11:00

باشگاه خبرنگاران جوان - عبداللهی گفت: بر اساس دستورالعمل های ابلاغی وزارتخانه های مسئول، باقی مانده سموم و كودهای شیمیایی محصولات كشاورزی نباید از یك حد مجاز فراتر رود كه در این صورت جلوی توزیع و حتی صادرات آن گرفته خواهد شد. برخی از استانداردهای ایران در زمینه سموم باقی مانده محصولات زراعی، سختگیرانه‌تر از كشورهای اروپایی است؛ اما مسئله مهم نظارت بهتر و پایش این محصولات كشاورزی است.

كشور‌های خارجی برخی محصولات كشاورزی ایران را نمی‌خرند كه عده‌ای علت عدم پذیرش میوه‌های ایران را استفاده بیش از حد كشاورزان از سموم ذكر كرده اند. اخیرا برخی محموله های صادراتی محصولات كشاورزی به كشور مرجوع شدند.

زهرا عبداللهی گفت: در برخی از مواقع استانداردهای ما با كشور مقصد یكسان نیستند. این به معنای ناسالم بودن محصولات غذایی ایران نیست.

مدیر كل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت رعایت نشدن استانداردها را عامل ایجاد بیماری های مختلف از جمله سرطان میان مصرف كنندگان دانست.

دسترسی سریع