ایرانی ها در مصرف قند و شكر زیاده روی می كنند.

مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: سرانه مصرف قند و شكر در كشور خیلی بیشتر از مقدار توصیه شده در سبد غذایی است.

1400/10/18
|
11:09

گزارش خبرگزاری مهر، زهرا عبداللهی افزود: در حال حاضر مطالعات بررسی مصرف غذایی خانوارها در كشور نشان می‌دهد كه سرانه مصرف قند و شكر، خیلی بیشتر از مقدار توصیه شده در سبد غذایی است و مصرف آنها یكی از عوامل اصلی اضافه وزن، چاقی، دیابت و برخی از سرطان‌ها مانند سرطان پانكراس است.

وی اظهار داشت: یكی از اولویت‌های مهم وزارت بهداشت، كاهش مصرف قند و شكر در جامعه است و در كنار اقدامات آموزشی و فرهنگ سازی در قالب بسیج‌های آموزشی و پویش‌های ملی، جلب مشاركت صنایع غذایی برای كاهش قند و شكر در محصولات شأن و اصلاح استانداردها مهم است.

عبداللهی افزود: یكی از اقدامات و پیشنهادات ما برای كاهش مصرف قند و شكر در كشور، اتخاذ سیاست‌های دولتی مانند افزایش قیمت و یا حذف یارانه شكر است. این كار در جهت حفظ سلامت مردم است چون مردم، خیلی بیشتر از حد نیاز و توصیه‌ها، قند و شكر مصرف می‌كنند.

مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت یادآور شد: به دلیل مصرف بالای قند و شكر و مواد قندی و شیرین، ذائقه مردم به سمت مصرف مواد غذایی شیرین و قندی سوق یافته و به همین خاطر باید بر روی كاهش تقاضا و مصرف به روش‌های مختلف، كار شود.

دسترسی سریع