دكتر زهرا عبداللهی، مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در نشست خبری با خبرنگاران از طریق ویدئوكنفرانس گفت:«اصولا در ایام روزه داری و در ماه مبارك رمضان رعایت اصول تغذیه صحیح نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت ما دارد بویژه در ایام
در ایام ماه مبارك رمضان باید اصول تغذیه صحیح یعنی مصرف متعادل از همه گروه های غذایی در وعده سحر و افطار و خودداری از مصرف بی رویه شیرینی و چربی و نمك در ایام روزه داری هم همچنان بر آن تاكید داریم بویژه در شرایط فعلی كشور چون غذاهای چرب و سرخ شده و پرروغن و پر نمك باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود كه برای مقابله با كرونا نوع غذایی كه می خوریم نقش بسیار مهمی دارد .»
عبدالهی با بیان اینكه :« یكی از عوامل زمینه ساز برای فعالیت ویروس كرونا خشكی گلو است اگر در كنار غذاها سبزی و سالاد باشد كمك به پیشگیری از خشك شدن گلو كمك می كند.» افزود :« بنابراین در وعده سحر نكاتی كه باید رعایت شود در درجه اول مصرف كافی سبزیجات و سالادها است به این علت كه حاوی آب هستند و در طول روز از خشكی دهان و گلو و كم آب شدن بدن پیشگیری می كند.»
وی در ادامه گفت :« ویتامین های آ و سی برای تقویت سیستم ایمنی بدن لازم هستند بنابراین یك توصیه مصرف سبزی و سالاد در كنار غذای سحری است نوشیدنی های شیرین برای سحر توصیه نمی شود برای اینكه احساس تشنگی را در طول روز تشدید می كنند.»
وی خاطر نشان كرد :« غذاهای چرب و سرخ شده و پر ادویه مناسب نیستند چون احساس تشنگی و خشكی گلو را بیشتر می كنند یكی از اشكالات خوردن غذاهای شیرین در سحر این است كه در طول روز قند بدن افت می كند .»
عبدالهی گفت : « در وعده افطار مهم است با مایعات گرم و مواد قندی مثل خرما برای برگشتن قند خون به حالت عادی و مصرف یك غذای ساده و سبك استفاده شود و درنهایت رعایت اصول تغذیه صحیح یعنی كاهش مصرف نمك و قند و چربی و مصرف سبزیجات و مایعات و آب به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از كرونا كمك می كند و برای حفظ عملكرد طبیعی دستگاه های بدن نقش مهمی دارد.»