مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینكه مصرف شیرینیها، فست فودها و نوشابههای گازدار كه فاكتورهای تغذیهای خطرناك هستند بسیار زیاد است، گفت: این مواد نقش زیادی در ایجاد بیماریهای غیر واگیر و چاقی دارند.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، توجه به نوع مواد غذایی مصرفی روزانه و استفاده از منابع غذایی مفید در سبد تغذیهای نقش بسیار زیادی در حفظ سلامتی جسمی و روانی افراد دارد؛ به طوری كه تغذیه سالم مهمترین فاكتور حفظ سلامت و طول عمر به شمار میرود.
زهرا عبدالهی مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، در پاسخ به این پرسش كه «وضعیت تغذیهای مردم چگونه است؟»، اظهار داشت: اكنون مصرف قند، نمك و چربی در رژیم غذایی مردم زیاد است؛ یعنی مصرف شیرینیها، فست فودها نوشابههای گازدار و چیپس و پفك كه فاكتورهای تغذیهای خطرناك هستند و نقش زیادی در ایجاد اضافه وزن، چاقی و بیماریهای غیر واگیر دارند، خیلی زیاد است.
وی با تأكید بر اینكه مردم باید سبزیجات، میوهها، حبوبات، نان و غلات سبوسدار را بیشتر مصرف كنند، بیان داشت: یكی از اولویتهای نظام سلامت در برنامه تغذیه، اصلاح الگوی تغذیه مردم است یعنی كاهش مصرف قند، نمك و چربی و از سوی دیگر افزایش مصرف حبوبات و منابع غذایی كه حاوی فیبر هستند.
مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: مصرف این مواد غذایی نقش مهمی در پیشگیری از اضافه وزن، چاقی و به دنبال آن پیشگیری از دیابت، انواع سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی دارد.