توصیه‌های تغذیه ای وزارت بهداشت برای مقابله با آلودگی هوا

از مصرف غذاهای چرب، سوسیس، كالباس، تنقلات كم ارزش مانند چیپس، پفك و نوشابه‌های گازدار خوددداری كنید.

1399/10/24
|
09:07

سیما سادات لاری، گفت: در طول روز آب فراوان میل كنید. استفاده از منابع ویتامین D و مصرف شیر را در برنامه غذایی خود داشته باشید. نسبت به مصرف سیر، پیاز و تره فرنگی جهت محافظت از مخاط دستگاه تنفسی اقدام كنید. مواد غذایی مانند كرفس، اسفناج، گوجه فرنگی، لیمو، نارنگی، پرتقال و برگ سبز كاهو كه غنی از ویتامین C هستند استفاده كنید. مصر ف روزانه یك عدد سیب عوارض ناشی از آلودكی هوا را كاهش می‌دهد.

لاری تاكید كرد: میوه‌هایی مانند پرتقال كه سرشار از پكتین هستند برای كاهش عوارض آلودگی هوا مفید هستند. مصرف جوانه گندم و روغن‌های گیاهی، جگر و سبزی‌های دارای برگ سبز كه منابع ویتامن E هستند را فراموش نكنید. همچنین نسبت به مصرف مواد غذایی حاوی سلنیوم مانند غذاهای دریایی، مرغ، نان و آجیل و مواد غذایی حاوی بتاكاروتن مثل انبه، كدو حلوایی، فلفل، اسفناج و كلم اقدام كنید.

دسترسی سریع