سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تغذیه مناسب سالمندان میتواند بر افزایش مقاومت بدن آنان در برابر ویروس كووید 19 موثر باشد.
سیما سادات لاری، در پایان ارائه گزارش روزانه آمار كرونا در كشور، به موضوع تغذیه سالمندان در دوران كرونا اشاره كرد و با بیان اینكه انجام مراقبتهای تغذیهای در سالمندان به منظور افزایش مقاومت بدن در برابر ویروس كووید 19 از اهمیت ویژهای برخوردار است، افزود: به سالمندان توصیه میشود طی روز آب فراوان بنوشند، از منابع ویتامین C شامل انواع میوهها و سبزیها در رژیم غذایی خود استفاده و از مصرف سوسیس، كالباس و سایر فست فودها اجتناب كنند.
وی ادامه داد: به دلیل كاهش جذب كلسیم و ویتامین D در بدن سالمندان توصیه میشود روزانه حداقل دو لیوان شیر و یا معادل آن لبنیات مصرف كنند همچنین ضروری است كه برای مصرف مكمل كلسیم و ویتامین D با پزشك خود مشورت كنند.
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اینكه همزمان با افزایش سن، جذب ویتامین B6 و B12 در بدن كاهش پیدا میكند، تاكید كرد: لازم است این كمبود از طریق مواد غذایی شامل گوشت، شیر، تخم مرغ، حبوبات و غلات سبوسدار جبران شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود.
لاری افزود: سالمندان از نوشیدن چای یك ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا بهدلیل تاثیر آن در كاهش جذب آهن و از مصرف مواد قندی و شیرین، غذاهای چرب، سرخ شده و پرنمك كه موجب تحریك سیستم ایمنی بدن میشود، به طور جد خودداری كنند.