توصیه های تغذیه ای به سالمندان در روزهای كرونایی

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تغذیه مناسب سالمندان می‌تواند بر افزایش مقاومت بدن آنان در برابر ویروس كووید 19 موثر باشد.

1399/10/13
|
10:56

سیما سادات لاری، در پایان ارائه گزارش روزانه آمار كرونا در كشور، به موضوع تغذیه سالمندان در دوران كرونا اشاره كرد و با بیان اینكه انجام مراقبت‌های تغذیه‌ای در سالمندان به‌ منظور افزایش مقاومت بدن در برابر ویروس كووید 19 از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: به سالمندان توصیه می‌شود طی روز آب فراوان بنوشند، از منابع ویتامین C شامل انواع میوه‌ها و سبزی‌ها در رژیم غذایی خود استفاده و از مصرف سوسیس، كالباس و سایر فست فودها اجتناب كنند.

وی ادامه داد: به‌ دلیل كاهش جذب كلسیم و ویتامین D در بدن سالمندان توصیه‌ می‌شود روزانه حداقل دو لیوان شیر و یا معادل آن لبنیات مصرف كنند همچنین ضروری است كه برای مصرف مكمل كلسیم و ویتامین D با پزشك خود مشورت كنند.

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اینكه همزمان با افزایش سن، جذب ویتامین B6 و B12 در بدن كاهش پیدا می‌كند، تاكید كرد: لازم است این كمبود از طریق مواد غذایی شامل گوشت، شیر، تخم مرغ، حبوبات و غلات سبوس‌دار جبران شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود.

لاری افزود: سالمندان از نوشیدن چای یك ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا به‌دلیل تاثیر آن در كاهش جذب آهن و از مصرف مواد قندی و شیرین، غذاهای چرب، سرخ‌ شده و پرنمك كه موجب تحریك سیستم ایمنی بدن می‌شود، به ‌طور جد خودداری كنند.

دسترسی سریع