بهبود خواب با تغذیه مناسب دكتر سعید هادی در گفتگو با رادیو سلامت گفت: دانش آموزان لازم است شام كم چرب میل كنند و از خوردن غذاهای تند و پر ادویه پرهیز كنند تا خواب خوبی داشته باشند. ضمناً مصرف قهوه، شكلات و انواع نسكافه، 4 تا 5 ساعت قبل از خواب ممنوع است و فاصله بین شام و خواب باید بین 3 تا 4 ساعت باشد. 3 روز پیش
سیر و پیاز تشدید كننده رفلاكس معده یك فوق تخصص كبد و گوارش گفت: تاثیر سیر و پیاز در زخم های گوارشی از جمله زخم معده و زخم اثنی عشر ذكر نشده است؛ ولی تشدید كننده ی بیماری های IBS و رفلاكس هستند. 10 ماه پیش
میان وعده دانش آموز در مدرسه/ الگوی اشتباه والدین مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در آستانه بازگشایی مدارس، گفت: دانشآموزان باید بدانند آنچه كه میتواند نیازهای آنها را تأمین سازد، خوراكی های دارای ارزش غذایی است. 12 ماه پیش
تعداد افراد چاق در ایران 5.5 برابر شده است رئیس كل سازمان نظام پزشكی كشور پیروی از سبك غلط زندگی، كم تحركی و استفاده روزافزون از تنقلات و غذاهای آماده پركالری را از عوامل مهم افزایش شیوع كبد چرب ذكر كرد و گفت: شمار افراد چاق در ایران طی 4 دهه گذشته 5.5 برابر رشد داشته است. 1 سال پیش
4 علامت گوارشی نشان دهنده بیماری كبد چرب علائمی در سیستم گوارش وجود دارند كه نشان میدهند شما دچار بیماری كبد چرب هستید. 1 سال پیش
پیشگیری از سرطان روده بزرگ سلام هفته قبل فهمیدیم یكی از اقواممان دچار سرطان روده بزرگ شده است؟ میگن این بیماری به سبك زندگی بستگی دارد، درسته؟ چكار كنیم كه به این بیماری مبتلا نشیم؟ 1 سال پیش
مهمترین علامت بیماری آلزایمر متخصص مغز و اعصاب گفت:مهمترین علامت بیماری آلزایمر، اختلال حافظه است. 2 سال پیش
در آلودگی هوا چی بخوریم چی نخوریم؟ این روزها میزان آلودگی هوا به وضعیت بسیار نامطلوبی رسیده و لطمات زیادی به سلامت مردم وارد میشود. خستگی، عصبانیت، كم حوصلگی، كلافگی، سردرد، سوزش چشم و گلو، مشكلات تنفسی و...از جمله آثار سوء وارده به بدن است. 2 سال پیش
نكات طلایی در تغذیه بیماران دیابتی رئیس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، به تبیین نكات مهم تغذیه بیماران دیابتی پرداخت. 2 سال پیش
چه دارویی را با چه غذایی نباید خورد؟ تا به حال شده قرصی را همزمان با داروی دیگر یا خوراكی خاصی مصرف كنید و بعد دچار افت یا افزایش فشار خون، حالت تهوع، سردرد، معده درد و. . . شوید؟ 2 سال پیش
عواملی كه سرعت متابولیسم بدن را كاهش می دهد روندی كه بدن شما غذا را به انرژی تبدیل می كند، متابولیسم نامیده می شود. 2 سال پیش
توصیه های مفید برای مبتلایان به سنگ كیسه صفرا یكی از بیماریهای شایع كیسه صفرا، سنگ صفراوی است. مقدار زیاد كلسترول در صفرا هم میتواند باعث سنگ كیسه صفرا شود. 2 سال پیش
نشانههای چربی خون بالا زندگی عصر حاضر كه با كم تحركی مفرط همراه است دوره مصرف انواع و اقسام غذاهای چرب نیست و مصرف مداوم و پر حجم چنین موادی، صاف كننده مسیر برای بروز بیماریهای مختلف از جمله قلبی و عروقی ،فشار خون و...است. 2 سال پیش
روش هایی برای از بین بردن نفخ شكم یكی از عوارض نفخ برآمدگی شكم است و این برای بدن كاملا طبیعی است زیرا نیمی از شكم و روده را گاز پر كرده است. هوای موجود در شكم در نتیجه عملكرد میكروارگانیسم های فلور روده می باشد كه به فرآیند گوارش كمك می كنند. 2 سال پیش
غذاهای مضر برای كبد چرب را بشناسید بیماری كبد چرب با نام دقیقتر بیماری كبد چرب غیرالكلی (NAFLD)، زمانی رخ میدهد كه بیش از 5 درصد سلولهای كبدی حاوی چربی باشند. علت دقیق این بیماری شناخته شده نیست، اما رژیم غذایی نامناسب و ژنتیك ضعیف نقش مهمی در ابتلای آن بازی میكنند. 2 سال پیش
اگر دچار رفلاكس معده هستید؛ این غذاها را بخورید رفلكس اسید زمانی اتفاق می افتد كه اسید معده به مری نشت می كند. وقتی چنین اتفاقی می افتد فرد دچار ناراحتی می شود و در قسمت قفسه سینه احساس سوزش می كند. 2 سال پیش
روش هایی كه به شما كمك می كنند التهاب را كاهش دهید افراد زیادی در سراسر جهان دچار بیماری خود ایمنی هستند، افرادی هم هستند كه از خود ایمنی التهابی رنج می برند، تعداد حملات قلبی به شدت افزایش یافته و مبتلایان به سرطان چه در مردان چه در زنان روز به روز بیشتر می شود. 2 سال پیش
راهكارهای ساده برای فرار از گرمازدگی/ سكته گرمایی را جدی بگیرید گرمازدگی دارای 4 مرحله است، مراحل استرس گرمایی، خستگی گرمایی، گرمازدگی، سكته گرمایی از مراحل گرمازدگی هستند كه هر كدام علائم خاص خود را دارند. 2 سال پیش
نكاتی برای درمان سرفه ی شبانه كودكان كودكان اغلب در طول روز هر از گاهی سرفه می كنند ولی شب كه به رختخواب می روند نمی توانند جلوی سرفه خود را بگیرند. 2 سال پیش
بعد از مسمومیت غذایی باید چه بخوریم؟ متاسفانه مسمومیت غذایی بسیار رایج است. در این مطلب به شما می گوییم بعد از پایان علائم مسمومیت غذایی چه بخورید. 2 سال پیش
چرا داشتن كبدی سالم مهم و ضروری است؟ یك متخصص تغذیه گفت: كبد یكی از ارگانهای ضروری و مهم بدن به شمار میرود كه نقص آن باعث اختلال در كل بدن میشود، پس بهتر است مواد مضر برای كبد را از رژیم غذایی خود حذف كنیم. 2 سال پیش
چرا با وجود روزهداری دچار افزایش وزن میشویم؟ انتظار ابتدایی خیلی از افرادی كه دچار افزایش وزن هستند این است كه در طی یك ماه روزه داری كاهش وزن چشمگیری داشته باشند.اما برای خیلی ها نه تنها این اتفاق نمی افتد بلكه... 2 سال پیش
تزریق واكسن كرونا در زمان روزه داری/شرایط روزه داری در زمان كرونا در پاسخ به ابهامات احتمالی در خصوص همزمانی شیوع كووید-19 با ایام روزه داری باید گفت، براساس گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت هیچ مطالعه ای مبنی بر افزایش خطر ابتلا به بیماری كووید -19 در دوران روزه داری دیده نشده است. 2 سال پیش
توصیههای تغذیهای در ایام روزهداری در دوران كرونا مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصـرف مقـادیر كـافی گـروه سـبزی هـا و میـوههـا در ایـام روزهداری بـا تـامین ویتـامینهـا بـه خصـوص ویتـامین C و پــیش ساز ویتامین A ... 2 سال پیش
مواد غذایی بر خلقیات و حالتهای روانی تأثیر دارد؟ مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: كمبود ید روی خلقوخوی انسان تأثیر میگذارد. كمبود ید باعث كمكاری تیروئید میشود 2 سال پیش
تغذیه دیابتی ها چگونه باشد/نوشیدن آب كافی رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، گفت: تغذیه سالم یكی از عوامل موثر در پیشگیری و كنترل بیماری های غیر واگیر از جمله دیابت است. 3 سال پیش
كاهش مصرف 3 ماده غذایی از خطر زوال عقل می كاهد به گفته محققان، داشتن یك رژیم غذایی مناسب مغز می تواند به بهبود عملكرد مغز و سلامت قلب كمك كند. جایگزینی غذاهای چرب و فرآوری شده با غلات كامل و سبزیجات سالم می تواند احساس سلامتی را حفظ كند. 3 سال پیش
تغذیه قبل و بعد از واكسیناسیون/ ناشتا واكسن نزنید رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به اهمیت تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن، در خصوص تغذیه مناسب قبل و بعد از واكسیناسیون كووید 19 توصیههایی ارائه داد. 3 سال پیش
قبل و بعد از تزریق واكسن كرونا كدام مواد غذایی را بیشتر بخوریم؟ راهكارهای تغذیهای برای مقابله با برخی عوارض احتمالی ناشی از واكسیناسیون 3 سال پیش
مصرف مواد غذایی مضر در پاندمی كرونا دو برابر شده است یك استاد دانشگاه گفت: استرس ناشی از ابتلا به كرونا و یا خانه ماندنهای طولانی نباید بهانهای برای پرخوری عصبی و یا استفاده از غذاهای ناسالم باشد. 3 سال پیش
روغن خوراكی سه كاره مورد تایید وزارت بهداشت نیست مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: سازمان ملی استاندارد هیچگونه تاییدیه ای به روغن مصرفی سه كاره» نداده است و مورد تایید نیست. 3 سال پیش
«چاقها» زودتر به سرطان مبتلا میشوند. فوق تخصص خون و سرطان گفت:یكی از دلایل شایع سرطانها چاقی است؛ به ویژه چاقی در ایجاد سرطان روده كه از شایعترین سرطانها و یكی از علتهای مهم مرگ و میر در جهان است نقش تاثیرگذاری دارد. 3 سال پیش
تغذیه مبتلایان به كووید 19 برنامه "پاسخگو" رادیو سلامت به طور زنده و با حضور دكتر فریبا كوهدانی روی آنتن رفت. 3 سال پیش
احتمال بالای انتقال كرونا از طریق مواد غذایی فلهای و سنتی در مواد غذایی كه به صورت سنتی تهیه میشوند، به ویژه شیر و لبنیات شانس انتقال كرونا به طور فزایندهای افزایش می یابد. 3 سال پیش
علل و راههای پیشگیری از گرفتگی صدا علل و راههای پیشگیری از گرفتگی صدا در بخش گفتگوی پزشكی مجله "پاسخگو" رادیو سلامت به بحث و بررسی گذاشته شد. 3 سال پیش
همه چیز درباره سنگ های كیسه صفرا برنامه "پاسخگو" رادیو سلامت از گروه "بهداشت و تندرستی" با حضور دكتر محمد امانی( فوق تخصص گوارش و كبد بزرگسالان) روی آنتن رفت 3 سال پیش
توصیههای تغذیه ای وزارت بهداشت برای مقابله با آلودگی هوا از مصرف غذاهای چرب، سوسیس، كالباس، تنقلات كم ارزش مانند چیپس، پفك و نوشابههای گازدار خوددداری كنید. 3 سال پیش
قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای تهیه غذاهای سالم است رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، گفت: قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای انتخاب و تهیه غذاهای سالم و با ارزش تغذیه ای مناسب است. 3 سال پیش
توصیه های تغذیه ای به سالمندان در روزهای كرونایی سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تغذیه مناسب سالمندان میتواند بر افزایش مقاومت بدن آنان در برابر ویروس كووید 19 موثر باشد. 3 سال پیش
راهكارهای تقویت سیستم ایمنی بدن در قرنطینه خانگی مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درباره راهكارهای استفاده از فرصت در خانه ماندن برای تقویت سیستم ایمنی در دوران شیوع كرونا توضیح داد. 4 سال پیش
صفر تا صد تغذیه گروه های پرخطر در روزهای كرونایی مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، داشتن یك برنامه غذایی مناسب، فعالیت بدنی و مدیریت استرس را، از مهم ترین نكات پیشگیری از ابتلا به كرونا دانست. 4 سال پیش
صفر تا صد تغذیه گروه های پرخطر در روزهای كرونایی مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، داشتن یك برنامه غذایی مناسب، فعالیت بدنی و مدیریت استرس را، از مهم ترین نكات پیشگیری از ابتلا به كرونا دانست. 4 سال پیش