روش های موثر در پیشگیری از سنگ كلیه

روش های موثر در پیشگیری از سنگ كلیه

گاهی اوقات رسوبات معدنی و نمكی كلیه‌ها به حدی رشد می‌كنند كه هم‌اندازه‌ی یك توپ گلف می‌شوند و با انسداد لوله‌های متصل‌كننده‌ی كلیه به مثانه یا لوله‌های خارج‌كننده ادرار از بدن خطرات جدی برای سلامت افراد ایجاد می‌كنند.

9 ماه پیش
كدام میوه ها قند بیشتری دارند

كدام میوه ها قند بیشتری دارند

میزان قند موجود در همه میوه‌ها یكسان نیست و برخی از آنها به طور قابل‌توجهی محتوای قند بیشتری نسبت به بقیه دارند.

1 سال پیش
آشنایی با فواید ویتامین A

آشنایی با فواید ویتامین A

ویتامین A برای حفظ سیستم ایمنی و بینایی اهمیت حیاتی دارد. همچنین ویتامین A با تشكیل استخوان، دندان و پوست سالم ارتباط مستقیم دارد.

1 سال پیش
میان وعده دانش آموز در مدرسه/ الگوی اشتباه والدین

میان وعده دانش آموز در مدرسه/ الگوی اشتباه والدین

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در آستانه بازگشایی مدارس، گفت: دانش‌آموزان باید بدانند آنچه كه می‌تواند نیازهای آنها را تأمین سازد، خوراكی های دارای ارزش غذایی است.

2 سال پیش
دو تهدید سلامت دانش آموزان در آغاز سال تحصیلی

دو تهدید سلامت دانش آموزان در آغاز سال تحصیلی

بررسی ها نشان می دهد كه وضعیت سلامت جسمانی دانش آموزان به واسطه تغذیه نامناسب و عدم تحرك كافی، به شدت تهدید می شود و این موضوع می تواند زنگ خطری برای سلامت جامعه در آینده باشد.

2 سال پیش
كدام میوه ها قند كمتری دارند

كدام میوه ها قند كمتری دارند

مصرف میوه برای همه افراد توصیه می شود، اما برخی از میوه ها هستند كه قند كمتری دارند و خوردن آنها به شدت توصیه می‌شود.

2 سال پیش
چگونه كم خونی را درمان كنیم؟

چگونه كم خونی را درمان كنیم؟

طبق تحقیقات برخی از دانشمندان، خطر ابتلا به سرطان در افرادی كه از فقر آهن رنج می‌برند، به طور قابل توجهی بالاتر از افرادی است كه مشكل كم خونی ندارند. بنابراین تشخیص به موقع كم خونی، پیشگیری و درمان آن بسیار اهمیت دارد.

2 سال پیش
خوردنی‌هایی كه با مكمل‌های غذایی تداخل دارند

خوردنی‌هایی كه با مكمل‌های غذایی تداخل دارند

كارشناسان تغذیه و سلامت می‌گویند: وقتی مكمل غذایی جدیدی مصرف می‌كنید، باید به پزشك اطلاع بدهید و از هر گونه تداخل و اثر احتمالی آن مطلع باشید.

2 سال پیش
غذاهایی كه خوردن آنها در تابستان توصیه می‌شود

غذاهایی كه خوردن آنها در تابستان توصیه می‌شود

یك متخصص علوم تغذیه، با اشاره به شروع تابستان و گرم شدن هوا، درباره مصرف خوراكی های متناسب با این فصل از سال، توضیحاتی داد.

2 سال پیش
نكات طلایی در تغذیه بیماران دیابتی

نكات طلایی در تغذیه بیماران دیابتی

رئیس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، به تبیین نكات مهم تغذیه بیماران دیابتی پرداخت.

3 سال پیش
دانش آموزان از كدام میان وعده ها در مدرسه استفاده كنند

دانش آموزان از كدام میان وعده ها در مدرسه استفاده كنند

مصرف میان وعده های سالم می تواند به رشد جسمی و ذهنی بچه ها به ویژه دانش آموزان، كمك كند.

3 سال پیش
آیا منجمد كردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟

آیا منجمد كردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟

فریز كردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد كه اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد.

3 سال پیش
غذاهای مضر برای كبد چرب را بشناسید

غذاهای مضر برای كبد چرب را بشناسید

بیماری كبد چرب با نام دقیق‌تر بیماری كبد چرب غیرالكلی (NAFLD)، زمانی رخ می‌دهد كه بیش از 5 درصد سلول‌های كبدی حاوی چربی باشند. علت دقیق این بیماری شناخته شده نیست، اما رژیم غذایی نامناسب و ژنتیك ضعیف نقش مهمی در ابتلای آن بازی می‌كنند.

3 سال پیش
سالم‌ترین میوه‌ها برای مدیریت قند خون

سالم‌ترین میوه‌ها برای مدیریت قند خون

متخصصان و كارشناسان سلامت همواره افراد را به استفاده از میوه و سبزیجات ترغیب می كنند با این حال اگرچه میوه‌هایی مانند موز، سیب و گلابی ویتامین‌ها، فیبر و مواد مغذی زیادی به بدن می‌رسانند اما قند زیادی نیز در آنها وجود دارد.

3 سال پیش
باورهای تغذیه ای درست و غلط درباره سرماخوردگی

باورهای تغذیه ای درست و غلط درباره سرماخوردگی

بسیاری از گذشتگان براساس یافته‌های طب سنتی در زمان ابتلا به برخی بیماری‌ها همچون سرماخوردگی باورهای تغذیه‌ای مختلفی داشتند كه تا امروز نیز برخی از این باورها به نسل جدید انتقال یافته است.

3 سال پیش
نیازهای تغذیه‌ای بیماران كرونایی تب‌دار

نیازهای تغذیه‌ای بیماران كرونایی تب‌دار

یكی از علائم بیماری كرونا تب است. تب نشان‌دهنده وجود یك نوع عفونت در بدن است و عفونت‌ها هم منجر به افزایش متابولیسم بدن، تجمع مواد سمی در بدن، اختلال در تعادل آب بدن، اختلال گوارشی، از بین رفتن پروتئین‌های نسوج كه حاصل آن دفع ازت از بدن است

3 سال پیش
خوراكی های مفید و خطرناك برای كلیه را بشناسید

خوراكی های مفید و خطرناك برای كلیه را بشناسید

خوراكی های زیر كلیه ها را در معرض ابتلا به بیماری قرار می دهد و بهتر است در مصرف آنها زیاده روی نكنیم. همچنین افراد مبتلا به بیماری های كلیوی باید از مصرف آنها پرهیز كنند.

3 سال پیش
اهمیت مصرف میوه و لبنیات در روزهای آلودگی هوا

اهمیت مصرف میوه و لبنیات در روزهای آلودگی هوا

شاید یكی از مهم ترین نكات مهم در حفظ سلامت بدن در روزهایی كه هوا آلوده می شود، نوع تغذیه ای است كه می بایست به آن اهمیت بدهیم.

3 سال پیش
یك عامل مهم در پیشگیری از سرطان روده

یك عامل مهم در پیشگیری از سرطان روده

مطالعات آماری نشان داده است كه سرطان روده هر ساله تقریبا در بیش از یك میلیون نفر از مردم جهان تشخیص داده می‌شود.

3 سال پیش
توصیه به بیماران گوارشی در وعده های سحر و افطار ماه رمضان

توصیه به بیماران گوارشی در وعده های سحر و افطار ماه رمضان

روزه داری علاوه بر اینكه یك فریضه معنوی است، می تواند یك دستورالعمل تغذیه ای سالم نیز باشد به شرطی كه به توصیه های طب ایرانی توجه كنیم.

3 سال پیش
راهكارهای تغذیه ای برای ماه مبارك رمضان

راهكارهای تغذیه ای برای ماه مبارك رمضان

روزه داری علاوه بر تعالی روح، به لحاظ پزشكی برای جسم فواید بسیار ارزشمندی دارد، اثر روزه داری بر سلامت دستگاه گوارش، قلب، كاهش وزن، سلامت مغز، كاهش فشار خون، سم زدایی و سلامت كبد، كاهش فرایندهای التهابی و افزایش ایمنی بدن اثبات شده است اما

3 سال پیش
مهم‌ترین موارد برای نگهداری بهتر میوه و سبزی

مهم‌ترین موارد برای نگهداری بهتر میوه و سبزی

تازه نگه‌داشتن سبزی و میوه طعم و مواد مغذی آن را حفظ می‌كند. بث استارك، متخصص تغذیه در این بررسی اظهار كرد: بیشتر سبزی‌ها مملو از ویتامین هستند اما بلافاصله پس از برداشت به دلیل قرار گرفتن در معرض هوا، نور و گرما و ...

3 سال پیش
مواد غذایی كه تمام ویتامین‌های ضروری بدن را دارند

مواد غذایی كه تمام ویتامین‌های ضروری بدن را دارند

ویتامین‌ها مانند پروتئین‌ها یا كربوهیدرات‌ها انرژی تولید نمی‌كنند؛ اما اجزای ضروری برای عملكرد و رشد مناسب بدن هستند.

3 سال پیش
برنامه غذایی روزهای آلودگی هوا/ دفع سرب با خوردن سیب

برنامه غذایی روزهای آلودگی هوا/ دفع سرب با خوردن سیب

رئیس اداره تغذیه بیمارستان مسیح دانشوری، مصرف برخی مواد غذایی را باعث تقویت سیستم ایمنی، تنفسی، گوارشی و قلبی و كاهش آسیب های ناشی از آلاینده ها در بدن عنوان كرد.

4 سال پیش
نقش ویتامین A در مقابله با كرونا

نقش ویتامین A در مقابله با كرونا

كارشناس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز با اشاره به نقش مصرف غذاهای حاوی ویتامین A در سلامت كودكان زیر پنج سال...

4 سال پیش
قبل و بعد از تزریق واكسن كرونا كدام مواد غذایی را بیشتر بخوریم؟

قبل و بعد از تزریق واكسن كرونا كدام مواد غذایی را بیشتر بخوریم؟

راهكارهای تغذیه‌ای برای مقابله با برخی عوارض احتمالی ناشی از واكسیناسیون

4 سال پیش
انواع كم خونی و درمان‌های تغذیه‌ای آن

انواع كم خونی و درمان‌های تغذیه‌ای آن

نایب رییس انجمن تغذیه ایران با اشاره به انواع كم خونی و عوارض آن؛ نحوه جبران و درمان آن از طریق تغذیه سالم را تشریح كرد.

4 سال پیش
قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای تهیه غذاهای سالم است

قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای تهیه غذاهای سالم است

رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، گفت: قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای انتخاب و تهیه غذاهای سالم و با ارزش تغذیه ای مناسب است.

4 سال پیش
تغذیه دوران كرونا را جدی بگیرید

تغذیه دوران كرونا را جدی بگیرید

مراقب كمبود آب بدن باشید

5 سال پیش
والدین به تغذیه كودكان در سن 6 تا 12 سالگی توجه كنند.

والدین به تغذیه كودكان در سن 6 تا 12 سالگی توجه كنند.

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، گفت: غذای دریافتی كودكان در سنین 6 تا 12 سال بهتر است طوری تنظیم شود كه رشد و نمو آنها مطلوب باشد و از چاقی پیشگیری كند.

5 سال پیش
صفر تا صد تغذیه گروه های پرخطر در روزهای كرونایی

صفر تا صد تغذیه گروه های پرخطر در روزهای كرونایی

مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، داشتن یك برنامه غذایی مناسب، فعالیت بدنی و مدیریت استرس را، از مهم ترین نكات پیشگیری از ابتلا به كرونا دانست.

5 سال پیش
صفر تا صد تغذیه گروه های پرخطر در روزهای كرونایی

صفر تا صد تغذیه گروه های پرخطر در روزهای كرونایی

مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، داشتن یك برنامه غذایی مناسب، فعالیت بدنی و مدیریت استرس را، از مهم ترین نكات پیشگیری از ابتلا به كرونا دانست.

5 سال پیش
میوه های تابستانی و خوشمزه، دشمن سرطان و بیماری‌های عصبی

میوه های تابستانی و خوشمزه، دشمن سرطان و بیماری‌های عصبی

زردآلو میوه‌ای شیرین با طبیعتی سرد است كه در درمان بیماری‌های داخلی بسیار موثر است.

5 سال پیش
نقش مواد غذایی در كنترل استرس

نقش مواد غذایی در كنترل استرس

یك رژیم شناس و متخصص تغذیه درباره مواد غذایی موثر در كنترل استرس افراد توضیحاتی را ارائه كرد.

5 سال پیش
دلایل نفخ بعد خوردن غذا

دلایل نفخ بعد خوردن غذا

فخ یكی از شایع‌ترین علائم گوارشی است و تقریباً همه می‌دانند كه به وجود آمدن آن بعد از پرخوری، امری رایج است؛ اما اگر به طور مداوم نفخ می‌كنید، یا بعد از هر وعده غذایی دچار احساس پُری بیش از اندازه‌ای می‌شوید،

5 سال پیش