غذا سلامت زندگی شنبه تا سه شنبه از ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه

رادیو سلامت

غذا سلامت زندگي

كدام میوه ها قند كمتری دارند

مصرف میوه برای همه افراد توصیه می شود، اما برخی از میوه ها هستند كه قند كمتری دارند و خوردن آنها به شدت توصیه می‌شود.

1402/06/18
|
09:19

برخی افراد یه دلیل داشتن دیابت، نمی‌توانند از خوراكی‌های شیرین استفاده كننده و بهتر است میوه‌هایی را بخورند كه قند كمتری دارند.

میوه‌هایی كه در ادامه معرفی می‌شوند، از پایین‌ترین سطح قند به بالاترین مقدار قند قرار گرفته اند.

توت‌ها: اینها عموماً میوه‌هایی با پایین‌ترین سطح قند هستند و هم چنین دارای بیشترین میزان آنتی اكسیدان‌ها و مواد مغذی دیگر هستند.

لیمو نیز در پایین‌ترین رده قرار دارند.

میوه‌های تابستانی: طالبی، هلو و زردآلو در دومین رده قرار دارند.

میوه‌های زمستانی: سیب، گلابی، و مركبات شیرین مثل پرتقال میزان قند متوسطی دارند. (لمون و لیمو نیز حاوی شكر پایینی هستند).

میوه‌های گرمسیری: آناناس، انار، انبه، موز، و انجیر تازه حاوی شكر زیادی هستند (گوآوا و پاپایا كمتر از بقیه است).

میوه‌های خشك: خرما، كشمش، زردآلو، آلو سیاه، انجیر، و بسیاری میوه‌های خشك دیگر حاوی شكر بسیار بالایی هستند.

دسترسی سریع
غذا سلامت زندگی