میوه های تابستانی و خوشمزه، دشمن سرطان و بیماری‌های عصبی

زردآلو میوه‌ای شیرین با طبیعتی سرد است كه در درمان بیماری‌های داخلی بسیار موثر است.

1399/04/25
|
13:24

یكی از میوه‌هایی كه سالیان سال است در فصل تابستان مصرف می‌شود و به دلیل طعم عالی و خواص بسیار زیاد آن جزو میوه های پرطرفدار محسوب می شود، زرد آلو است. البته این میوه را می توان به صورت خشك، به عنوان آجیل شیرین هم مصرف كرد.
از مهم ترین خواص زردآلو می توان به موارد زیر اشاره كرد:
- زردآلو منبعی از فیبر غذایی است كه فیبر به عملكرد بهتر گوارشی كمك می‌كند و فشار خون را كاهش می‌دهد.
- این میوه پر خاصیت برای درمان بیماری‌هایی مانند بیماری‌های عصبی، روحی و روانی، فراموشی و خستگی بسیار موثر است.
- زردآلو به علت دارا بودن بتاكاروتن (پیش ساز ویتامین A) باعث كاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی، بعضی سرطان‌ها و آب مروارید می‌شود. البته باید به این نكته توجه داشت كه زرد آلو‌هایی كه به رنگ نارنجی تیره هستند، بتاكاروتن بیشتری به خود اختصاص داده اند.
- شما می توانید برای تقویت سرماخوردگی، سینه درد، افزایش نیروی جنسی و تقویت عمومی بدن از مغز هسته این میوه استفاده كنید.
- زردآلو میوه‌ای است كه التهاب معده را كاهش می‌دهد. البته باید توجه داشت كه خود این میوه نفخ آور است، اما مغز هسته آن با خاصیت ضد نفخ عمل می كند. پس این میوه را همراه با مغز هسته میل كنید.
- به افرادی كه مشكلات كبدی و یا سوزش معده دارند، مصرف زردآلو توصیه می‌شود.
- زردآلو به دلیل دارا بودن آهن فراوان برای كم خونی بسیار مفید است.
- توصیه می شود كسانی كه ناراحتی قلبی دارند، نسبت به مصرف زردآلو اقدام كنند.
- زردآلو خاصیت آرام بخش و نشاط آور دارد. همچنین در رفع بوی بد دهان بسیار حائز اهمیت است.
- تابستان به علت گرمای زیاد و عطشی كه ایجاد می‌كند، زردآلو می تواند برای رفع عطش گزینه مناسبی باشد.
- برگه زردآلو فشار خون را تنظیم می‌كند، زیرا سرشار از پتاسیم است.
- فیبر موجود در زرد آلو از ابتلا به یبوست و بیماری‌های روده‌ای جلوگیری می كند و باعث حفظ قند خون می‌شود.
اما با توجه به خواص درمانی فراوان كه گفته شد نباید از مضرات این میوه غافل شویم كه در ادامه به مضرات زردآلو اشاره می‌كنیم:
- افرادی كه ناراحتی كبدی دارند نباید در مصرف زردآلو زیاده روی كنند.
- اگر زردآلو را بیش از اندازه مصرف كنید، باعث ایجاد لك‌های سفید بر روی پوست می‌شود.
- برای افراد سرد مزاج مصرف این میوه توصیه نمی‌شود، زیرا خود این میوه هم دارای طبع سرد است.
- اگر زرد آلو را قبل از خوردن صبحانه به صورت ناشتا میل كنید، باعث دل پیچه می‌شود.
- زردآلو را قبل از خوردن وعده غذایی و همراه با مغز هسته آن مصرف كنید، زیرا خود این میوه به تنهایی نفاخ است. به همین دلیل مصرف بیش از حد این میوه به افراد سالخورده و كودكان توصیه نمی‌شود.
اگر بعد از مصرف زردآلو دچار نفخ شدید، دم نوش زیره و یا عرق زیره را میل كنید.

دسترسی سریع