دانش آموزان از كدام میان وعده ها در مدرسه استفاده كنند

مصرف میان وعده های سالم می تواند به رشد جسمی و ذهنی بچه ها به ویژه دانش آموزان، كمك كند.

1401/07/26
|
08:49

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام كرد: میان وعده كه به عنوان مصرف مواد غذایی بین وعده‌های غذایی اصلی تعریف می‌شود، یكی از منابع اصلی دریافت كالری است. دانش آموزان علاوه بر سه وعده غذایی اصلی به میان وعده نیز نیاز دارند. دانش آموزان در این سنین باید برای نگه داشتن قند خون در حد طبیعی، حتماً میان وعده، البته از نوع میان وعده‌های سالم، استفاده كنند تا فعالیت سیستم عصبی و عملكرد مغز آنها در حد مطلوب باقی بماند. نخوردن میان وعده‌ها با كاهش قند خون در این افراد همراه است كه خود می‌تواند با پرخاشگری، عدم توجه كافی به دروس در سر كلاس و عدم تمركز و یادگیری كافی همراه باشد.


بهترین میان وعده‌ها برای دانش آموزان، لقمه نان و پنیر و گردو، انواع میوه‌ها (سیب، پرتقال، نارنگی، موز، هلو، زردآلو، لیمو شیرین و…) و سبزیجات تازه (مانند هویج، كاهو، خیار و…) و میوه‌های خشك (ماننده برگه میوه‌ها، كشمش و انجیر خشك و مویز و توت خشك)، مغزدانه ها (مانند گردو، فندق، پسته و بادام)، شیر و بیسكویت‌های سبوس دار می‌باشد. یادمان باشد كه میان وعده‌هایی مانند چیپس و غلات حجیم شده نه تنها ارزش غذایی كمی دارند بلكه یكی از دلایل اضافه وزن و چاقی در بین دانش آموزان می‌باشند. استفاده از نان‌ها محلی از جمله نان‌های خشك و نان‌های سبوس دار نیز می‌تواند گزینه مناسبی برای مصرف میان وعده‌ها در بین دانش آموزان باشد.

دسترسی سریع