نقش مواد غذایی در كنترل استرس

یك رژیم شناس و متخصص تغذیه درباره مواد غذایی موثر در كنترل استرس افراد توضیحاتی را ارائه كرد.

1399/02/30
|
09:43

شهاب اولیایی رژیم شناس و متخصص تغذیه گفت: به طور كلی یكی از منابع طبیعی بسیار مفید برای كنترل استرس و رفع آن، مصرف منیزیم محسوب شده و مصرف مكمل‌های منیزیم در شرایط پر استرس به خصوص برای ورزشكاران، توصیه می‌شود. منیزیم باعث رفع اسپاسم عضلات می‌شود كه این امر در كاهش استرس و اضطراب نقش بسیار مهمی دارد.


او در ادامه افزود: با توجه با مشغله‌های كاری در زندگی روزمره و استرس‌های محیطی، به شدت در معرض استرس قرار داریم كه وجود این موضوع باعث كمبود منیزیم در بدن می‌شود. در واقع منیزیم فعالیت محور هیپوتالاموس، هیپوفیز و غددفوق كلیوی را كنترل می‌كند كه در ارتباط با سیستم اصلی كنترل استرس است.


اولیایی مطرح كرد: قرار گرفتن در شرایط استرس، ممكن است باعث تغییرات فیزیكی در بدن شود كه ضرورت وجود منیزیم را بیشتر می‌كند. در صورتی كه استرس در حالت مداوم قرار داشته باشد، ذخایر منیزیم بدن كاهش پیدا می‌كند.


این رژیم شناس و متخصص تغذیه افزود: از مهم‌ترین علائم كمبود منیزیم در بدن، می‌توان به درد و گرفتگی عضلات اشاره كرد. برای دریافت منیزیم مورد نیاز بدن می‌توانیم از موارد زیر استفاده كنیم:
_ سبزیجات
_ دانه و مغز‌ها مانند بادام و تخمه كدو
_ شكلات تلخ
_ میوه‌هایی مانند موز و زردآلو (كاهش استرس و حتی خاصیت آرامش بخش بودن)
اولیایی ادامه داد: شما می‌توانید زردآلو را به صورت خام مصرف كرده یا آن را خشك كنید. همچنین این میوه در تهیه مربا، آب‌میوه و ژله مورد استفاده قرار می‌گیرد. از دیگر فواید مصرف زردآلو می‌توان به محافظت از كبد، آنتی اكسیدان فراوان، كاهش التهاب بدن، محافظت از پوست و بهبود سلامت چشم اشاره كرد.


دسترسی سریع