وقتی هوا آلوده است سیب بخورید یك متخصص تغذیه، سیب درختی را منبع غنی پكتین عنوان كرد كه از دسته فیبرهای محلول در آب و باعث تسهیل دفع سرب از بدن است. 12 ماه پیش
رژیم غذایی گیاهی و بهبود كلسترول و قندخون یك تجزیه و تحلیل جدید نشان میدهد كه رژیم گیاهخواری ممكن است به كاهش كلسترول، كمك به سطح قند خون و كاهش وزن بدن كمك كند. 1 سال پیش
مصرف كمتر نمك با كاهش ریسك بیماری قلبی مرتبط است محققان به رابطه بین دفعات كمتر مصرف نمك در رژیم غذایی و كاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی پی بردند. 2 سال پیش
نكات طلایی در تغذیه بیماران دیابتی رئیس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، به تبیین نكات مهم تغذیه بیماران دیابتی پرداخت. 2 سال پیش
لبنیات كم چرب بخوریم یا پُر چرب؟ متخصص زنان و زایمان با اشاره به اینكه لبنیات كمچرب قابلیت بیشتری برای جذب كلسیم دارد توصیه كرد از لبنیات كم چرب برای داشتن كالری كمتر و جذب كلسیم بیشتر استفاده شود. 2 سال پیش
غذاهای مضر برای كبد چرب را بشناسید بیماری كبد چرب با نام دقیقتر بیماری كبد چرب غیرالكلی (NAFLD)، زمانی رخ میدهد كه بیش از 5 درصد سلولهای كبدی حاوی چربی باشند. علت دقیق این بیماری شناخته شده نیست، اما رژیم غذایی نامناسب و ژنتیك ضعیف نقش مهمی در ابتلای آن بازی میكنند. 2 سال پیش
لبنیات كمچرب بخوریم یا پرچرب؟/شیوع پوكی استخوان در زنان متخصص زنان و زایمان با اشاره به اینكه لبنیات كمچرب قابلیت بیشتری برای جذب كلسیم دارد توصیه كرد از لبنیات كمچرب برای داشتن كالری كمتر و جذب كلسیم بیشتر استفاده شود. 2 سال پیش
افرادی كه نقرس دارند باید چه غذاهایی بخورند. عضو هیئت علمی دانشكده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی گفت: بیماران مبتلا به نقرس باید رژیم غذایی كم پورین داشته باشند. 2 سال پیش
تغذیه صحیح، نگرانی از تضعیف سیستم ایمنی و ابتلا به كووید19 در روزهداری را كاهش میدهد. معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در توصیه به روزه داران درباره رعایت اصول تغذیه ای صحیح در ماه رمضان همزمان با شیوع كرونا تاكید كرده است: 2 سال پیش
برنامه غذایی روزهای آلودگی هوا/ دفع سرب با خوردن سیب رئیس اداره تغذیه بیمارستان مسیح دانشوری، مصرف برخی مواد غذایی را باعث تقویت سیستم ایمنی، تنفسی، گوارشی و قلبی و كاهش آسیب های ناشی از آلاینده ها در بدن عنوان كرد. 3 سال پیش
تغذیه دیابتی ها چگونه باشد/نوشیدن آب كافی رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، گفت: تغذیه سالم یكی از عوامل موثر در پیشگیری و كنترل بیماری های غیر واگیر از جمله دیابت است. 3 سال پیش
تغذیه سالمندان باید چگونه باشد/كاهش انرژی در افراد مسن كارشناس نظارت و پایش فرآوردههای سلامت گفت: بهترین راه برای اطمینان از تأمین نیازمندیهای تغذیهای سالمندان، استفاده روزانه از همه گروههای اصلی غذایی است. 3 سال پیش
ارتباط مصرف بیشتر غذاهای گیاهی با كاهش خطر بیماری قلبی به گفته محققان، خوردن غذاهای مغذی تر و گیاهی برای داشتن قلبی سالم در هر سنی مفید است. 3 سال پیش
تغذیه قبل و بعد از واكسیناسیون/ ناشتا واكسن نزنید رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به اهمیت تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن، در خصوص تغذیه مناسب قبل و بعد از واكسیناسیون كووید 19 توصیههایی ارائه داد. 3 سال پیش
18 راز سلامتی را بشناسید! بسیاری از افراد فكر میكنند سالم بودن كار دشواری است؛ در حالی كه با انجام برخی ترفندهای ساده میتوانید در مسیر زندگی سالم تر و شادابتر قرار گیرید. 3 سال پیش
4 نوع ماده غذایی ضد كرونا مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت:كم آبی بدن ریسك ابتلا به كرونا را افزایش میدهد؛بنابراین روزی 6 تا 8 لیوان آب بنوشید؛ همچنین سیر، زنجبیل و پیاز را هر روز استفاده كنید؛ چراكه تقویت كننده سیستم ایمنی بدن هستند. 3 سال پیش
راههای جلوگیری از پیشرفت پوكی استخوان را بشناسید. رییس بیمارستان طالقانی، پوكی استخوان را بیماری خاموش و بدون علامت اولیه برشمرد كه با استفاده از راهكارهایی ساده نظیر ورزش و تغذیه مناسب میتوان از پیشرفت آن جلوگیری كرد. 3 سال پیش
قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای تهیه غذاهای سالم است رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، گفت: قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای انتخاب و تهیه غذاهای سالم و با ارزش تغذیه ای مناسب است. 3 سال پیش
والدین به تغذیه كودكان در سن 6 تا 12 سالگی توجه كنند. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، گفت: غذای دریافتی كودكان در سنین 6 تا 12 سال بهتر است طوری تنظیم شود كه رشد و نمو آنها مطلوب باشد و از چاقی پیشگیری كند. 4 سال پیش
صفر تا صد تغذیه گروه های پرخطر در روزهای كرونایی مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، داشتن یك برنامه غذایی مناسب، فعالیت بدنی و مدیریت استرس را، از مهم ترین نكات پیشگیری از ابتلا به كرونا دانست. 4 سال پیش
صفر تا صد تغذیه گروه های پرخطر در روزهای كرونایی مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، داشتن یك برنامه غذایی مناسب، فعالیت بدنی و مدیریت استرس را، از مهم ترین نكات پیشگیری از ابتلا به كرونا دانست. 4 سال پیش
غذاهای تقویت كننده سیستم دفاعی و تضعیف كننده فاكتورهای التهابی بدن نقش موثر اصلاح عادات غذایی در تقویت سیستم ایمنی افراد و پیشگیری از بروز بیماریها 4 سال پیش
رژیم غذایی متعادل در دوران بارداری چه ویژگیهایی دارد؟ سرپرست انستیتو تغذیهای كشور گفت: رژیم غذایی در دوران بارداری مانند برنامه غذایی در حالت عادی است و تفاوت آن در میزان پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و مواد مغذی است. 4 سال پیش
چند توصیه برای سلامتِ زنان خانم ها به دلیل شرایط جسمی و روحی متفاوت، مشكلات خاص خودشان را دارند. لازم است هر زنی برای حل بهتر مشكلات خود نسبت به بعضی موضوعات آگاهی صحیح پیدا كند. 4 سال پیش
غلظت خون علل و راههای پیشگیری از آن بیماری را كه در آن تعداد گلبول های قرمز در واحد حجم افزایش می یابد، غلظت خون می نامند. 6 سال پیش
دلایل كاهش مصرف سرانه لبنیات در حالی شاهد كاهش مصرف این ماده غذایی هستیم كه سرانه مصرف لبنیات در كشور یك سوم استاندارد جهانی است. 6 سال پیش
لبنیات محلی، آری یا خیر؟؟؟ شایعات همواره تاثیر مستقیمی در گرایش عموم به یك محصول دارند،میزان استفاده از شیر و لبنیات فله افزایش یافته است و باز هم در این میان این مصرف كننده است كه نمیداند چه كند؟؟ 6 سال پیش
«رژیم دش» رژیم لاغری نیست و جهت توقف فشار خون است عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی گفت: در هرم رژیم دش تاكید بیشتری بر روی میوه ها، سبزیجات و لبنیات كم چرب است؛ زیرا این مواد معدنی بر كنترل فشارخون تاثیرگذار هستند. 7 سال پیش
لبنیات، چاقوی دو لبه در ابتلا به سرطان استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت مصرف بالای لبنیات می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه و پروستات را افزایش دهد. 8 سال پیش