توصیه های تغذیه ای روزه داری

مصرف كدام گروه‌های غذایی برای روزه داران لازم است

1400/02/18
|
06:16

از آنجایی كه تغذیه صحیح تأثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت‌ها به خصوص كووید 19 دارد، با رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و با استفاده از همه گروه‌های غذایی و جایگزین‌های آنها، انرژی، پروتئین و ریزمغذی‌های مورد نیاز بدن برای بهبود عملكرد سیستم دفاعی بدن تأمین می‌شود.

رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه با استفاده از همه گروه‌های غذایی و جایگزین‌های آنها، باعث بهبود عملكرد سیستم دفاعی بدن می‌شود.

در ماه مبارك رمضان نیز مانند همیشه پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل یعنی تأمین انواع مختلفی از مواد غذایی به تناسب با یكدیگر و مقادیر كافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت همراه با محدود كردن غذاهای دارای چربی، كلسترول، قند، نمك و تركیبات افزودنی توصیه می‌شود.

مصرف انواع مختلف مواد غذایی همراه با محدود كردن غذاهای دارای چربی، كلسترول، قند، نمك و تركیبات افزودنی فراموش نشود.

استفاده از همه گروه‌های غذایی برای برطرف كردن نیازهای بدن فرد روزه دار توصیه می‌شود.

مصرف میوه و سبزی در ایام روزه داری به تقویت سیستم ایمنی بدن كمك می‌كند.

لبنیات كم چرب (كمتر از 2.5 درصد) مصرف كنیم.

در ایام روزه داری برای پیشگیری از كووید 19 پروتئین‌های حیوانی و یا گیاهی مصرف كنید.

انواع حبوبات منبع پروتئین هستند و وقتی همراه با غلات مصرف می‌شوند، به عنوان جایگزین گوشت، مرغ و ماهی می‌توانند یك پروتئین خوب و با كیفیت را برای بدن تأمین كنند.

از مصرف زیاد زولبیا و بامیه كه حاوی مقادیر زیادی قند، چربی، اسیدهای چرب اشباع و ترانس است و موجب چاقی، دیابت و اختلالات چربی خون می‌شود، خودداری كنید.

دسترسی سریع