«از مزرعه تا سفره»؛ روایت امنیت غذایی و محصولات شاخص فارس

«از مزرعه تا سفره»؛ روایت امنیت غذایی و محصولات شاخص فارس

برنامه «از مزرعه تا سفره»، همزمان با هفته ایران‌جان، پنجشنبه 24 مهر با محوریت معرفی مهم‌ترین محصولات كشاورزی استان فارس و نقش این استان در تأمین امنیت غذایی كشور پخش می شود.

1 ماه پیش
بررسی كشاورزی نوین در برنامه «از مزرعه تا سفره»

بررسی كشاورزی نوین در برنامه «از مزرعه تا سفره»

برنامه‌ی «از مزرعه تا سفره» شبكه رادیویی سلامت، پنجشنبه - دهم مهر با موضوع «آب گیاهی و تولید محصولات دانش‌بنیان» به بررسی نقش كشاورزی نوین در تأمین امنیت غذایی خواهد پرداخت.

1 ماه پیش
فناوری هسته‌ای، ناجی صنایع غذایی ایران

فناوری هسته‌ای، ناجی صنایع غذایی ایران

دكتر وحید مفید، متخصص علوم و صنایع غذایی در برنامه «به زندگی سلام كن» رادیو سلامت، از نقش كلیدی و رو به گسترش فناوری هسته‌ای در ارتقاء سلامت و ماندگاری محصولات كشاورزی و غذایی در ایران خبر داد. وی با تشریح فرآیند پرتوتابی، بر مزایای متعدد این روش از جمله كاهش آلودگی، از بین بردن آفات و باكتری‌ها و حفظ كیفیت مواد غذایی تأكید كرد و خاطرنشان كرد كه این فناوری هیچ‌گونه خللی در كیفیت نهایی محصولات ایجاد نمی‌كند.

2 ماه پیش
فناوری هسته‌ای، پشتیبان نوین صنایع غذایی ایران

فناوری هسته‌ای، پشتیبان نوین صنایع غذایی ایران

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، گفت: فناوری هسته‌ای با بهره‌گیری از پرتودهی، نقش مهمی در افزایش ماندگاری، كاهش آلودگی و ارتقای كیفیت محصولات كشاورزی و غذایی ایفا می‌كند.

2 ماه پیش
از مزرعه تا سفره؛ روایت نوآوری‌های سبز در تولید محصولات كم‌آب‌بر

از مزرعه تا سفره؛ روایت نوآوری‌های سبز در تولید محصولات كم‌آب‌بر

برنامه «از مزرعه تا سفره» شبكه رادیویی سلامت، پنجشنبه - سوم مهر با محوریت محصولات كم‌آب‌بر و نقش فناوری‌های نوین در امنیت غذایی از صدای دانش، نشاط و آرامش پخش می شود.

2 ماه پیش
اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد

اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد

روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از فرآورده‌های غذایی با نام تجاری «وگان ویكر» را كه غیرمجاز بوده‌اند، اعلام كرد.

4 ماه پیش
هدیه یك مزرعه سالم

هدیه یك مزرعه سالم

برنامه از مزرعه تا سفره روزهای چهارشنبه ساعت 13 و 15 دقیقه روانه آنتن می شود و شنوندگان می توانند همپای تكامل و رشد محصولات از مزرعه حركت كنند تا شنونده مسیر تولید یك محصول غذای تا رسیدن به سفره باشند.

1 سال پیش
معرفی محصولات غذایی در «از مزرعه تا سفره»

معرفی محصولات غذایی در «از مزرعه تا سفره»

شبكه رادیویی سلامت ، برنامه «مزرعه تا سفره» را روزهای چهارشنبه هر هفته راس ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه پخش می‌شود.

2 سال پیش
مرندی: سازمان غذا و دارو به محصولات تراریخته توجه كند

مرندی: سازمان غذا و دارو به محصولات تراریخته توجه كند

فرهنگستان علوم پزشكی نسبت به برچسب‌گذاری محصولات تراریخته و ضرورت نظارت مؤثر سازمان غذا و دارو تأكید كرد.

2 سال پیش
از مزرعه تا سفره را با رادیو تجربه كنید

از مزرعه تا سفره را با رادیو تجربه كنید

برای آن دسته از شنوندگانی كه علاقمند به شنیدن برنامه هایی با محوریت ایمنی و سلامت تغذیه هستند، می توانند روزهای پنجشنبه شنونده برنامه از مزرعه تا سفر به تهیه كنندگی فاطمه بی تقصیر باشند.

2 سال پیش
چراغ راهنمای محصولات غذایی

چراغ راهنمای محصولات غذایی

در برنامه به زندگی سلام كن به موضوع چراغ راهنمای محصولات غذایی و بایدها و نبایدهای تغذیه ای پرداخته شد.

2 سال پیش
نیم نگاه به چالش های حوزه سلامت در رادیو

نیم نگاه به چالش های حوزه سلامت در رادیو

زندگی ما در طول شبانه روز با چالش های مختلفی همراه است و برخی از این چالش ها كه ما را درگیر می كنند به حوزه سلامت مربوط می شود، به همین دلیل سازندگان برنامه نیم نگاه درصدد هستند این چالش ها را مورد بررسی قرار بدهند.

2 سال پیش
نكات طلایی در تغذیه بیماران دیابتی

نكات طلایی در تغذیه بیماران دیابتی

رئیس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، به تبیین نكات مهم تغذیه بیماران دیابتی پرداخت.

3 سال پیش
نوشیدنی هایی برای كاهش كلسترول بد

نوشیدنی هایی برای كاهش كلسترول بد

اگر شما با مشكل افزایش كلسترول خون مواجه باشید بدون شك دنبال خوردنی‌ها و نوشیدنی‌هایی می‌گردید كه برای مقابله با چربی خونتان مناسب باشد.

3 سال پیش
مهارت های سلامت تغذیه روی موج رادیو

مهارت های سلامت تغذیه روی موج رادیو

شبكه رادیویی سلامت ی پخش برنامه ای با نام از مزرعه تا سفره را آغاز كرده كه روزهای پنجشنبه ساعت 18 و 20 دقیقه پخش می‌شود.

3 سال پیش
راهكارهایی برای كاهش مواد قندی در رژیم غذایی

راهكارهایی برای كاهش مواد قندی در رژیم غذایی

مواد قندی یكی از دلایل اصلی دیابت و چاقی است و برای بسیاری از افرادی كه تمایل به مصرف این مواد دارند، كاهش یا حذف آن از رژیم غذایی دشوار است. یك متخصص ساده ترین راه ها برای كاهش مصرف مواد قندی را بررسی كرده است.

3 سال پیش
از مزرعه تا سفره را با رادیو تجربه كنید

از مزرعه تا سفره را با رادیو تجربه كنید

رادیو سلامت به تازگی پخش برنامه ای جدید با نام از مزرعه تا سفره را به تهیه كنندگی فاطمه بی تقصیر شروع كرده كه روزهای پنجشنبه ساعت 18 و 20 دقیقه پخش می شود.

3 سال پیش
رژیم غذایی مناسب كودكان چیست؟

رژیم غذایی مناسب كودكان چیست؟

رژیم‌ غذایی گیاهی، رژیمی است كه عمدتا یا به‌طور كامل از غذاهای گیاهی تشكیل شده است. رژیم‌های غذایی گیاهی می‌توانند از الگوهای مختلفی پیروی كنند كه شامل مصرف اندك گوشت تا عدم مصرف گوشت یا محصولات حیوانی است و یا یك رژیم كاملا گیاهی ...

3 سال پیش
تفاوت در استانداردها به معنای ناسالم بودن مواد غذایی نیست

تفاوت در استانداردها به معنای ناسالم بودن مواد غذایی نیست

مدیر كل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: استاندارد‌های ایران در زمینه سموم باقی مانده محصولات، سختگیرانه‌تر از كشور‌های اروپایی است.

3 سال پیش
تغذیه دیابتی ها چگونه باشد/نوشیدن آب كافی

تغذیه دیابتی ها چگونه باشد/نوشیدن آب كافی

رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، گفت: تغذیه سالم یكی از عوامل موثر در پیشگیری و كنترل بیماری های غیر واگیر از جمله دیابت است.

4 سال پیش
سازمان غذا و دارو اعلام كرد: ارتقاء سلامت مرغ و فرآورده های حاصل از آن

سازمان غذا و دارو اعلام كرد: ارتقاء سلامت مرغ و فرآورده های حاصل از آن

مدیركل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از ارتقاء سلامت مرغ و فرآورده های حاصل از آن خبر داد.

4 سال پیش
خوراكی‌های زمستان كرونایی

خوراكی‌های زمستان كرونایی

دستورات تغذیه‌ای را جدی بگیرید

4 سال پیش
ایرانی ها 7 برابر فرانسوی ها دورریز مواد غذایی دارند

ایرانی ها 7 برابر فرانسوی ها دورریز مواد غذایی دارند

این آمار با كیفیت مواد غذایی ارتباطی مستقیم دارد.

4 سال پیش
70 درصد داروهای تنفسی در كشور تولید می شود

70 درصد داروهای تنفسی در كشور تولید می شود

مجوز تولید 40 قلم دارو برای دیابت، 230 قلم فرآورده داروی طبیعی برای بیماری‌های تنفسی و 54 قلم دارو برای قلب و عروق در كشور صادر شده است.

4 سال پیش
سالانه نزدیك به 51 هزار مرگ ناشی از سرطان در كشور داریم

سالانه نزدیك به 51 هزار مرگ ناشی از سرطان در كشور داریم

آمار ابتلا به سرطان در ایران پایین‌تر از متوسط جهانی است، اما سرطان دومین عامل مرگ و میر در كشور محسوب می‌شود و سالانه نزدیك به 51 هزار مرگ ناشی از سرطان در كشور داریم.

4 سال پیش
قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای تهیه غذاهای سالم است

قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای تهیه غذاهای سالم است

رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، گفت: قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای انتخاب و تهیه غذاهای سالم و با ارزش تغذیه ای مناسب است.

4 سال پیش
 رسانه ها مهمترین عامل در ارتقای فرهنگ تغذیه كشور هستند.

رسانه ها مهمترین عامل در ارتقای فرهنگ تغذیه كشور هستند.

رسانه ها ، صدا و سیما، شبكه های اجتماعی و شبكه های مختلف اطلاع رسانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور می توانند نسبت به نحوه خرید و انتخاب صحیح مواد غذایی سالم و مغذی، آگاهی لازم را انجام دهند.

5 سال پیش
برخورد با تبلیغات اغواگرانه مواد غذایی

برخورد با تبلیغات اغواگرانه مواد غذایی

غنی‌سازی نان با ویتامین

5 سال پیش
3 راهكار آسان برای كاهش مصرف نمك

3 راهكار آسان برای كاهش مصرف نمك

با رعایت رژیم غذایی مناسب، مصرف محصولات غذایی با میزان نمك پایین و محدود كردن مصرف مواد غذایی فراوری شده میتوان میزان نمك دریافتی را كاهش داد.

5 سال پیش
تذكر سازمان غذا و دارو به تبلیغات گمراه كننده در حوزه محصولات تراریخته

تذكر سازمان غذا و دارو به تبلیغات گمراه كننده در حوزه محصولات تراریخته

در تبلیغات، روغن آفتابگردان به عنوان روغن غیرتراریخته معرفی می شود در حالیكه اصلا در دنیا دانه آفتابگردان تراریخته وجود ندارد.

5 سال پیش
والدین نگران بد غذایی كودكان پیش دبستانی نباشند

والدین نگران بد غذایی كودكان پیش دبستانی نباشند

عضو انجمن تغذیه ایران گفت: باید والدین این نكته را در نظر داشته باشند كه دوره پیش دبستانی بخشی از سیر تكاملی كودك و گذراست براین اساس نباید نگران بدغذایی آنها باشند.

5 سال پیش
ایران دارای سخت گیرانه ترین استانداردهای سلامت غذایی / به شایعات توجه نكنید.

ایران دارای سخت گیرانه ترین استانداردهای سلامت غذایی / به شایعات توجه نكنید.

رادیو سلامت به عنوان مهمترین رسانه مرجع در حوزه سلامت در برنامه پاسخگو، در راستای تنویر افكار عمومی و بر اساس نیاز مخاطبان به بررسی موضوعی كه اخیراً در فضای مجازی و رسانه ها درخصوص وجود سم آفلاتوكسین در شیر و لبنیات پخش شده است پرداخت.

5 سال پیش
اهمیت توجه به بهداشت نذورات

اهمیت توجه به بهداشت نذورات

اهمیت بهداشت مواد غذایی در سه مرحله است؛ اول تهیه، دوم طبخ و سوم توزیع مواد غذایی‌. نكته كلیدی كه مسئولان هیات‌ها باید در نظر بگیرند، تهیه محصولات خام مانند برنج، گوشت و مرغ است‌.

7 سال پیش
اهمیت بسته بندی مواد فاسد شدنی از فراسوی

اهمیت بسته بندی مواد فاسد شدنی از فراسوی "رادیو سلامت"

تقاضای روز افزون برای رژیم های غذایی سالم و ابداع راهكار مناسب به منظور كاهش ضایعات فراوان میوه ها و سبزیجات، نیاز به بسته بندی های مناسب جهت حفظ ارزش تغذیه ای و تازگی این محصولات را، از اهمیت خاصی برخوردار ساخته است.

7 سال پیش
خرید محصولات غذایی به چه قیمت؟

خرید محصولات غذایی به چه قیمت؟

توجه به اطلاعات درج شده بر روی بسته بندی محصولات غذایی تنها راه اطمینان از سلامت این محصولات است.

7 سال پیش
ارتقای استاندارد، حلقه مفقوده توسعه صادرات

ارتقای استاندارد، حلقه مفقوده توسعه صادرات

توسعه صادرات، نیازمند مبادلات ارزی و تسهیلات بانكی و البته ارتقای استاندارد محصولات است.

7 سال پیش
بیش از 25 گرم قند ساده در روز نباید مصرف شود/62 درصد زنان، اضافه وزن دارند

بیش از 25 گرم قند ساده در روز نباید مصرف شود/62 درصد زنان، اضافه وزن دارند

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی كشور گفت: مشكل اضافه وزن و چاقی به وجود آمده در بانوان در سال 95، ٦٢درصد و در آقایان ٥٧درصد بوده است.

7 سال پیش
همزمان با روز حمایت از حقوق مصرف كنندگان بررسی شود: چگونگی پیگیری شكایات مصرف كننده

همزمان با روز حمایت از حقوق مصرف كنندگان بررسی شود: چگونگی پیگیری شكایات مصرف كننده

برنامه «نیم نگاه» شبكه رادیویی سلامت، همزمان با روز حمایت از حقوق مصرف كنندگان دوشنبه ـ نهم اسفند ماه، موضوع «چگونگی پیگیری شكایات مصرف كننده» را مورد بحث و بررسی قرار می دهد.

8 سال پیش
پروبیوتیك به معنای «برای زندگی» است

پروبیوتیك به معنای «برای زندگی» است

یك دكترای علوم و مهندسی صنایع غذایی گفت: مصرف روزانه 250 گرم ماست و محصولات لبنی پروبیوتیك طی 14 روز پیایی تاثیرگذار است.

9 سال پیش