معرفی محصولات غذایی در «از مزرعه تا سفره»

شبكه رادیویی سلامت ، برنامه «مزرعه تا سفره» را روزهای چهارشنبه هر هفته راس ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه پخش می‌شود.

1402/09/08
|
14:54

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه «از مزرعه تا سفره» با محوریت ایمنی و سلامت تغذیه به بررسی محصولات كشاورزی، باغی، زراعی می پردازد. پرداختن به موضوع بسته بندی محصول و ورود آن به بازار تا رسیدن به سفره خانوار بخش دیگر برنامه را تشكیل می دهد.
این برنامه رادیویی، چهارشنبه 8 آذر ماه، با حضور دكتر «مهدیه پور بقایی»، كارشناس گروه باغبانی و متخصص گیاهان دارویی به فرآیند تولید «انواع سبزی و صیفی» از مزرعه تا سفره اختصاص دارد.
در این برنامه رادیویی، شناسایی و معرفی محصولات سالم به مصرف كنندگان از مزرعه تا سفره، دغدغه برنامه سازان است.
آشنایی مصرف كننده با محصولات كشاورزی و اهمیت تغذیه ای آنها در این برنامه با ارتباط تلفنی كارشناسان مختلف مورد توجه قرار می گیرد.
این برنامه هر هفته به معرفی یكی از محصولات غذایی از مزرعه تا سفره می پردازد. بر همین اساس مخاطبان شنونده، صحبتهای كارشناس كشاورزی را درباره سلامت كاشت، داشت و برداشت محصولات متنوع كشاورزش هستند.
گفتنی است، برنامه «از مزرعه تا سفره» به تهیه كنندگی «فاطمه بی تقصیر»، چهارشنبه ها ساعت 13:15 و بازپخش آن ساعت 23:15 به مدت 30 دقیقه، از موج اف.ام ردیف 102 مگاهرتز روانه آنتن می شود.

دسترسی سریع