برنامه از مزرعه تا سفره روزهای چهارشنبه ساعت 13 و 15 دقیقه روانه آنتن می شود و شنوندگان می توانند همپای تكامل و رشد محصولات از مزرعه حركت كنند تا شنونده مسیر تولید یك محصول غذای تا رسیدن به سفره باشند.
فاطمه بی تقصیر، تهیه كننده برنامه از مزرعه تا سفره در این باره توضیح داد: شناسایی و معرفی محصولات سالم به مصرف كنندگان از مزرعه تا سفره، دغدغه ما در این برنامه است. همچنین آشنایی مصرف كننده با محصولات كشاورزی و اهمیت تغذیه ای آنها در این برنامه با ارتباط تلفنی كارشناسان مختلف مورد توجه قرار می گیرد.
این تهیه كننده اشاره كرد: این برنامه هر بار به معرفی یكی از محصولات غذایی از مزرعه تا سفره می پردازد. بر همین اساس مخاطبان شنونده صحبتهای كارشناس كشاورزی را درباره سلامت كاشت، داشت و برداشت محصولات متنوع كشاورزش هستند. پرداختن به موضوع بسته بندی محصول و ورود آن به بازار تا رسیدن به سفره خانوار بخش دیگر برنامه را تشكیل می دهد.سفره سالم هدیه یك مزرعه سالم است.
وی ادامه داد: در برنامه از مزرعه تا سفره همپای تكامل و رشد محصولات از مزرعه حركت می كنیم تا مسیر تولید یك محصول غذایی را تا رسیدن به سفره طی كنیم. در این مسیر آنچه اهمیت دارد سلامتی و ایمنی محصول است. شما در روزهای چهارشنبه ساعت 13:15 دقیقه می توانید از موج اف ام ردیف 102 مگاهرتز برنامه از مزرعه تا سفره رو بشنوید. این برنامه از تولیدات گروه بهدات و تندرستی است و امروز چهارشنبه چهار بهمن ماه به موضوع نگهداری محصولات كشاورزی بعد از برداشت صحبت خواهیم كرد. مجری كارشناس برنامه فیروزه آدابی است و آیتم سازان مژگان واعظیان و سینا شاملو جانی بیك هستند. كارشناس برنامه دكترمهدی نیكخواه رئیس گروه صنایع تبدیلی و غذایی موسسه آموزش و ترویج جهاد كشاورزی است.
بی تقصیر در پایان توضیح داد: برنامه از مزرعه تا سفره شامل بخش های مختلف همچون لقمه خبر، برداشت چهارده صفر دو (معرفی تولیدكنندگان نمونه)، پزشك مزرعه، سفره گرد ( گردش در ایران و معرفی محصولات به نام، ایمنی غذا، دانش سلامت سفره (تولید محصولات دانش بنیان) است.