از مزرعه تا سفره را با رادیو تجربه كنید

برای آن دسته از شنوندگانی كه علاقمند به شنیدن برنامه هایی با محوریت ایمنی و سلامت تغذیه هستند، می توانند روزهای پنجشنبه شنونده برنامه از مزرعه تا سفر به تهیه كنندگی فاطمه بی تقصیر باشند.

1402/03/31
|
10:20

فاطمه بی تقصیر، نویسنده و تهیه كننده در این باره می گوید: این برنامه در قالب ساختار جدید روزهای پنجشنبه با محوریت ایمنی و سلامت تغذیه روی آنتن می رود و در این برنامه محصولات كشاورزی، باغی، زراعی و ... مورد بررسی قرار می گیرد. برنامه از مزرعه تا سفره از گروه تغذیه رادیو سلامت روانه آنتن می شود.
وی ادامه می دهد: موضوع روز پنجشنبه اول تیر به انواع فلفل سبز اختصاص دارد و سیروس سنگری كارشناس ارشد فیزیولوژی گیاهی و دكترای باغبانی مهمان برنامه خواهد بود. شناسایی و معرفی محصولات سالم به مصرف كنندگان از مزرعه تا سفره، دغدغه ما در این برنامه است. همچنین آشنایی مصرف كننده با محصولات كشاورزی و اهمیت تغذیه ای آنها در این برنامه با ارتباط تلفنی كارشناسان مختلف مورد توجه قرار می گیرد.
این تهیه كننده اشاره می كند: این برنامه هر بار به معرفی یكی از محصولات غذایی از مزرعه تا سفره می پردازد. به عنوان مثال برای پرداختن به موضوع كاهو سراغ مزرعه دار می رویم و صحبتهای كارشناس كشاورزی را درباره سلامت كاشت، داشت و برداشت می شنویم و بعد هم بسته بندی محصول و ورود آن به بازار تا رسیدن به سفره خانوار خواهیم پرداخت. در این برنامه نكات كلیدی سازمان جهانی بهداشت برای غذای سالم و ایمنی غذایی از كشاورزان و تولیدكنندگان گرفته تا فروشندگان و مصرف كنندگان گفته می شود. بخشی به معرفی كشاورزان و مصرف كنندگان اختصاص دارد. آیتمی به عنوان پزشك مزرعه برای پرداختن به موضوع سلامت كشاورزان و منابع انسانی در محیط مزرعه داریم.

دسترسی سریع