با رعایت رژیم غذایی مناسب، مصرف محصولات غذایی با میزان نمك پایین و محدود كردن مصرف مواد غذایی فراوری شده میتوان میزان نمك دریافتی را كاهش داد.
افراد بزرگسال مجاز به مصرف بیش از 2300 میلی گرم سدیم در یك روز نیستند اما بیشتر مردم در آمریكا حدود 50 درصد بیش از مقدار تعیین شده سدیم مصرف می كنند.
میزان قابل توجهی از سدیم مصرفی از مواد غذایی فراوری شده ناشی میشود به همین دلیل طبخ غذای خانگی میتواند میزان نمك دریافتی را كاهش دهد.
به گفته متخصصان سلامت در آمریكا، بدن برای حفظ عملكرد طبیعی ماهیچه ها و عصبها به مصرف سدیم نیاز دارد. هرچند، 90 درصد از بزرگسالان در آمریكا میزان زیادی نمك مصرف میكنند كه میتواند خطر ابتلا به عارضه فشار خون بالا، سكته مغزی و دیگر بیماریهای خطرناك را افزایش دهد.
به گزارش اینسایدر، كاهش میزان سدیم مصرفی به نسبت زیادی به نوع غذای فرد بستگی دارد. در ادامه به راهكارهایی اشاره شده كه با كمك آنها میتوان میزان مناسب مصرف نمك را رعایت كرد:
كنترل رژیم غذایی: با یادداشت نوع غذای مصرفی، میزان آن و مقدار نمك موجود در هر خوراكی یا استفاده از نرم افزارهای رژیم غذایی میتوان مصرف روزانه نمك را كنترل كرد.
انتخاب مواد غذایی حاوی سدیم پایین: محصولات خوراكی متعددی وجود دارند كه حاوی میزان ناچیزی از سدیم یا فاقد آن هستند. پیش از مصرف مواد غذایی میتوان به برچسب ارزش غذایی هر محصول مراجعه كرد و با توجه به میزان سدیم موجود در محصول و ارزش روزانه آن نسبت به انتخاب ماده غذایی و مصرف آن اقدام كرد.
محدود كردن مصرف مواد غذایی فراوری شده: میزان سدیم موجود در مواد غذایی فراوری شده یا آماده بیشتر از حد تصور است. برخی افراد بر این باورند افزودن نمك سر سفره و میز غذا موضوع مساله ساز است در حالی كه انتخاب مواد غذایی فراوری شده نیز شاید به شكلی نامحسوس حجم قابل توجهی از سدیم مصرفی را تشكیل می دهد.