سفره ایرانی دوشنبه از ساعت 18:30 به مدت 30 دقیقه

رادیو سلامت

سفره ايراني

از مزرعه تا سفره؛ روایت نوآوری‌های سبز در تولید محصولات كم‌آب‌بر

برنامه «از مزرعه تا سفره» شبكه رادیویی سلامت، پنجشنبه - سوم مهر با محوریت محصولات كم‌آب‌بر و نقش فناوری‌های نوین در امنیت غذایی از صدای دانش، نشاط و آرامش پخش می شود.

1404/07/01
|
11:44

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، فاطمه بی‌تقصیر، تهیه‌كننده و سردبیر برنامه «از مزرعه تا سفره» در این باره گفت: در این قسمت از برنامه، به موضوع بسیار مهم تولید محصولات كم‌آب‌بر با بهره‌گیری از فناوری‌های روز دنیا می‌پردازیم؛ موضوعی كه در شرایط كم‌آبی كشور، اهمیت دوچندانی دارد.

او افزود: مهمان این هفته‌ی ما، دكتر حسین عسكری، استاد دانشگاه و متخصص ژنتیك فیزیولوژی است كه درباره‌ی نوآوری‌های كشاورزی دانش‌بنیان، كارخانه‌های گیاهی و تولید ریزگیاهان صحبت خواهد كرد.

بی‌تقصیر با اشاره به محورهای برنامه گفت: یكی از بخش‌های جذاب این قسمت، معرفی گیاه عدسك آبی است؛ گیاهی با مصرف آب بسیار پایین، رشد سریع و ارزش تغذیه‌ای بالا كه می‌تواند نقش مهمی در تأمین غذای آینده ایفا كند.

وی ادامه داد: در این برنامه همچنین به نقش شركت‌های دانش‌بنیان در كشاورزی نوین، بهره‌گیری از علم روز برای كاهش مصرف آب، افزایش بهره‌وری و بهبود كیفیت محصولات پرداخته می‌شود. فناوری‌هایی مانند ژنتیك و فیزیولوژی گیاهی، مسیر تازه‌ای برای تولید پایدار و اقتصادی گشوده‌اند.

بی‌تقصیر در پایان خاطرنشان كرد: در بخش پایانی برنامه، به اهمیت مدیریت منابع آبی در كشاورزی هوشمند اشاره خواهیم كرد؛ چراكه امروز بیش از هر زمان دیگری، كشاورزی ایران نیازمند علمی شدن و حركت به سمت تولید محصولات كم‌آب‌بر است تا سفره‌ای سالم و ایمن برای همگان فراهم شود.

برنامه‌ی «از مزرعه تا سفره» به تهیه‌كنندگی و سردبیری فاطمه بی‌تقصیر فدافن، با اجرای فیروزه آدابی و صدابرداری آزاده بحرانی، روز پنجشنبه 3 مهر، ساعت 11 از گروه بهداشت و تندرستی رادیو سلامت پخش می شود.

دسترسی سریع
سفره ایرانی