مدیركل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از ارتقاء سلامت مرغ و فرآورده های حاصل از آن خبر داد.
به گزارش ایسنا، دكتر محمدحسین عزیزی گفت: گوشت مرغ به عنوان یكی از مهمترین و متنوع ترین منابع پروتئین مورد توجه افراد جامعه است و اهمیت مصرف گوشت مرغ، ارتقا سلامت و كیفیت آن بسیار از دیدگاه بهداشتی، تغذیه ای و اقتصادی برای مراجع ناظر، تولید كنندگان و نهایتا مصرف كنندگان مورد توجه است.
وی افزود: مصرف مرغ اغلب توسط قطعه بندی ها و بصورت بسته بندی تولید و عرضه می شود، در مصارف صنعتی و در كارخانه های فرآورده های گوشتی نیز از مرغ به عنوان ماده اولیه مصرفی در انواع فرآورده ها مورد استفاده قرار می گیرد، بنابراین حفظ و ارتقای سلامت بهداشتی محصول و رعایت ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی مراجع ناظر مربوطه در كلیه مراحل تولید تا عرضه؛ ضامن سلامت مصرف كنندگان این گروه از محصولات غذایی است.
مدیركل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح كرد: از نظر ایمنی و بهداشت این فرآورده بصورت خام؛ مرغ های تولیدی با توجه به دستورالعمل ابلاغی مربوط به ارتقا سلامت مرغ و با توجه به درجه بندی های مختلف كه موارد اساسی در سلامت آن لحاظ شده است.
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی با تاكید بر اینكه از منظر بهداشتی مصرف گوشت مرغ با چربی كمتر و پروتئین بالاتر به لحاظ سلامت مصرف مورد توجه سازمان غذا و دارو است، گفت: توسعه عرضه مرغ كه دارای چربی كمتری باشد می تواند در ارتقاء و سلامتی افراد بسیار موثر باشد.
عزیزی افزود: تولید كنندگان این عرصه، ملزم به رعایت حدود مجاز مندرج در ضوابط ملی هم برای گوشت مرغ بصورت خام و هم در محصولات فرآوری شده هستند. در این فراورده ها رعایت تمامی ویژگیهای فرآورده نهایی با توجه به نمونه برداری های ادواری از محصولات تولیدی در كارخانه های مذكور و همچنین توسط ناظرین بهداشتی از سطح عرضه، مرتبا كنترل و پایش شده و با متخلفان برخورد قانونی می شود.