از مزرعه تا سفره را با رادیو تجربه كنید

رادیو سلامت به تازگی پخش برنامه ای جدید با نام از مزرعه تا سفره را به تهیه كنندگی فاطمه بی تقصیر شروع كرده كه روزهای پنجشنبه ساعت 18 و 20 دقیقه پخش می شود.

1401/02/28
|
09:31

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، فاطمه بی تقصیر، نویسنده و تهیه كننده در این باره می گوید: این برنامه جدید با گویندگی ندا خواجه نوری در قالب ساختار جدید از پنجشنبه هفته گذشته 22 اردیبهشت ماه با محوریت ایمنی و سلامت تغذیه آغاز شده و در این برنامه محصولات كشاورزی، باغی، زراعی و ... مورد بررسی قرار می گیرد. برنامه از مزرعه تا سفره پنجشنبه ها ساعت 18 و 20 دقیقه از گروه تغذیه رادیو سلامت روانه آنتن می شود.
وی ادامه می دهد: موضوع روز پنجشنبه 29 اردیبهشت به فرآیند تولید گوجه فرنگی از مزرعه تا سفره اختصاص دارد. پنجم خرداد ماه فرآیند تولید سبزی خورد بررسی خواهد شد. محمد رضا امیری كارشناس برنامه بوده كه مدیر زراعت جهاد كشاورزی استان تهران است. شناسایی و معرفی محصولات سالم به مصرف كنندگان از مزرعه تا سفره، دغدغه ما در این برنامه است. همچنین آشنایی مصرف كننده با محصولات كشاورزی و اهمیت تغذیه ای آنها در این برنامه با ارتباط تلفنی كارشناسان مختلف مورد توجه قرار می گیرد.
این تهیه كننده اشاره می كند: این برنامه هر بار به معرفی یكی از محصولات غذایی از مزرعه تا سفره می پردازد. به عنوان مثال برای پرداختن به موضوع كاهو سراغ مزرعه دار می رویم و صحبتهای كارشناس كشاورزی را درباره سلامت كاشت، داشت و برداشت می شنویم و بعد هم بسته بندی محصول و ورود آن به بازار تا رسیدن به سفره خانوار خواهیم پرداخت. یكی از آیتم ها به تولیدات دانش بنیان اختصاص دارد. بخشی هم به ایمنی غذا. ضمن اینكه نكات كلیدی سازمان جهانی بهداشت برای غذای سالم و ایمنی غذایی از كشاورزان و تولیدكنندگان گرفته تا فروشندگان و مصرف كنندگان گفته می شود. بخشی به معرفی كشاورزان و مصرف كنندگان اختصاص دارد. آیتمی به عنوان پزشك مزرعه برای پرداختن به موضوع سلامت كشاورزان و منابع انسانی در محیط مزرعه داریم. در آیتم لقمه خبر، خبرهای حوزه تغذیه را در چهارچوب از مزرعه تا سفره به اطلاع مخاطب می رسانیم. خبرهایی درباره تولید و توزیع مواد غذایی در مزرعه و بازار خواهیم داشت.

دسترسی سریع