مهارت های سلامت تغذیه روی موج رادیو

شبكه رادیویی سلامت ی پخش برنامه ای با نام از مزرعه تا سفره را آغاز كرده كه روزهای پنجشنبه ساعت 18 و 20 دقیقه پخش می‌شود.

1401/05/08
|
09:56

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، فاطمه بی تقصیر نویسنده و تهیه كننده درباره این برنامه توضیح داد: برنامه از مزرعه تا سفره روز ششم مرداد ماه به موضوع كنترل بیولوژیك محصولات گلخانه ای در وقت كاشت اختصاص دارد و دكتر محمد تركان مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد كشاورزی در این برنامه صحبت می كند. این برنامه با گویندگی ندا خواجه نوری در قالب ساختار جدید با محوریت ایمنی و سلامت تغذیه آغاز شده است. در این برنامه محصولات كشاورزی، باغی، زراعی مورد بررسی قرار می گیرد.
وی ادامه داد: شناسایی و معرفی محصولات سالم به مصرف كنندگان از مزرعه تا سفره، دغدغه ما در این برنامه است. همچنین آشنایی مصرف كننده با محصولات كشاورزی و اهمیت تغذیه ای آنها در این برنامه با ارتباط تلفنی كارشناسان مختلف مورد توجه قرار می گیرد. این برنامه هر بار به معرفی یكی از محصولات غذایی از مزرعه تا سفره می پردازد. بر همین اساس مخاطبان شنونده صحبتهای كارشناس كشاورزی درباره سلامت كاشت، داشت و برداشت محصولات متنوع كشاورز هستند.
بی تقصیر افزود: یكی از آیتم ها به تولیدات دانش بنیان و بخشی هم به ایمنی غذا اختصاص دارد. ضمن اینكه نكات كلیدی سازمان جهانی بهداشت برای غذای سالم و ایمنی غذایی از كشاورزان و تولیدكنندگان گرفته تا فروشندگان و مصرف كنندگان گفته می شود.

دسترسی سریع