بهترین منبع گیاهی آهن و فولیك اسید را بشناسید انجمن كشاورزی آمریكا نشان داده است كه در 180 گرم اسفناج پخته 43/6 میلی گرم آهن وجود دارد. 1 سال پیش
نكات مهمی درباره مصرف ویتامین D ، C و اسید فولیك در بارداری كمبود ویتامین D در ابتدا به علت ریكتز به دلیل عدم قرار گرفتن در معرض نور آفتاب یا مواد غذایی غنی از ویتامین D كشف شد. این بیماری هنوز در بخشهای عمده جهان شیوع بالایی دارد. 2 سال پیش
4 ویتامین و ماده معدنیِ ضروری برای قلب برای حفظ سلامت قلب توصیههای زیادی وجود دارد كه یكی از مهمترین آنها، دنبال كردن رژیم غذایی سالم و غنی از ویتامینها و مواد معدنیِ ضروری برای این عضو حیاتی است. 3 سال پیش
انواع كم خونی و درمانهای تغذیهای آن نایب رییس انجمن تغذیه ایران با اشاره به انواع كم خونی و عوارض آن؛ نحوه جبران و درمان آن از طریق تغذیه سالم را تشریح كرد. 3 سال پیش
غذاهای تقویت كننده سیستم دفاعی و تضعیف كننده فاكتورهای التهابی بدن نقش موثر اصلاح عادات غذایی در تقویت سیستم ایمنی افراد و پیشگیری از بروز بیماریها 4 سال پیش
مادران باردار مصرف اسید فولیك و ید را جدی بگیرند نایب رئیس انجمن متخصصین زنان ایران، با اشاره به كیفیت مناسب مكمل های دارویی و غذایی تولید داخل ویژه مادران باردار، مصرف اسید فولیك و ید در دوره بارداری را جدی بگیرید. 4 سال پیش
آنچه در مورد اهمیت اسید فولیك نمی دانید،از "رادیو سلامت" بشنوید استفاده از فولیك اسید به صورت مكمل توصیه نمی شود و تامین اسید فولیك بدن از طریق برنامه های غذایی برای سلامت افراد، مطلوب تر است. 6 سال پیش
آنچه باید از تالاسمی بدانیم هموگلوبین كه وظیفه اكسیژن رسانی به سلولهای بدن را به عهده دارد از پروتئینی به نام گلوبین تشكیل شده كه یك اتم آهن درون آن قرار دارد و به این تركیب هموگلوبین میگویند. 7 سال پیش