از ساعت به مدت

رادیو سلامت

فراسو(تغذيه)

كم نمك اما سالم

با استفاده از رژیم غذایی مناسب و كاهش وزن می توان با حداقل دارو، دیابت و پرفشاری خون را كنترل كرد.

1397/02/23
|
14:35

یكی از روش های جلوگیری از پرفشاری خون این است كه مصرف مواد غذایی حاوی اسید چرب اشباع و كلسترول ( گوشت قرمز،لبنیات پر چرب، زرده تخم مرغ ، چربی های حیوانی مارگارین ، روغن های جامد ، كره) در برنامه غذایی روزانه كاهش یابد.
محدود كردن سدیم همراه با كاهش وزن در كنترل فشار خون بسیار موثر استو بنابراین استفاده از نمك برای پخت غذا و همچنین برای سفره غذا باید محدود شود.
به جای مصرف چیپس از مغزها ، ماست كم چرب، ذرت بدون نمك و كره و انواع سبزی خام استفاده شود. از غلات ، نان و ماكارونی تهیه شده از كندم كامل به دلیل داشتن فیبر ، ویتامین و املاح از جمله پتاسیم استفاده شود. ماهی هایی مانند قزل آلا ، ساردین ، خال مخالی، شاه ماهی منبع غنی امگا 3 ، كلسیم و منیزیم هستند كه باید در برنامه غذایی منظور شوند.
به جای نمك از چاشنی هایی مانند سبزی های معطر تازه یا خشك مانند (نعناع ، مرزه ، ترخون، ریحان و...) یا سیر ، لیموترش تازه و آب نارنج برای بهبود طعم غذا و كاهش مصرف نمك استفاده شود.
تا حد امكان از مصرف غذا در رستوران ها پرهیز شود زیرا در این قبیل اماكن برای بهبود طعم غذا از نمك و روغن فراوان اسنفاده می شود.
پیاده روی در كاهش فشار خون و همچنین پیشگیری از ابتلا به آن بسیار موثر است.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه فراسو كاری از گروه تغذیه رادیو سلامت در 23 اردیبشهت ماه به بررسی نقش تغذیه در پیشگیری از ابتلا به فشار خون پرداخت،لازم به ذكر است زمان پخش این برنامه راس ساعت 8:30 می باشد.

دسترسی سریع
فراسو(تغذیه)