از ساعت به مدت

رادیو سلامت

فراسو(تغذيه)

«فراسو» بررسی می كند: بایدها و نبایدهای مصرف آجیل و خشكبار

برنامه «فراسو» شبكه رادیویی سلامت، یكشنبه ـ 13 اسفند ماه، با حضور كارشناسان به سوالات شنوندگان صدای دانش، نشاط و آرامش درباره «تغذیه سالم و اصلاح الگوی تغذیه ای» پاسخ می دهد.

1396/12/12
|
13:24

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، در برنامه «فراسو» این شبكه رادیویی به منظور آگاهی، اطلاع رسانی، تعامل با شنوندگان و ارائه راهكارهای مناسب هر روز از پزشكان متخصص دعوت می شود تا در كنار كارشناس مجری برنامه به سوالات و پیامك های شنونده ها پاسخ و راهكارهای مناسب را ارائه دهد.
این برنامه رادیویی روز یكشنبه كه كاری از گروه تغذیه و سلامت شبكه رادیویی سلامت است، با حضور پیام فرحبخش، دكترای تغذیه به این پرسش كه «بایدها و نبایدهای مصرف آجیلها و خشكبار چیست؟» پاسخ خواهد دادد
یاد آور می شود، برنامه «فراسو» شبكه رادیویی سلامت، روزهای شنبه تا چهارشنبه هر هفته، از ساعت 8:30 به مدت 30 دقیقه بر روی موج اف.ام ردیف 102 مگاهرتز، تقدیم شنونده های صدای دانش، نشاط و آرامش می شود.

دسترسی سریع
فراسو(تغذیه)