برنامه «سفره ایرانی» به صورت یك مجله تركیبی با آیتم ها و بخش های متنوعی روی آنتن شبكه رادیویی سلامت می رود.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، در برنامه «سفره ایرانی» از غذاهای محلی و بومی گرفته تا غذاهای سنتی معرفی می شوند و تفاوتش با برنامه های معمول در این زمینه در این است كه ارزش مواد غذایی مختلف هم در برنامه قید می شود.
از طرف دیگر در «سفره ایرانی» آشپزی مجموعه ای از غذاهای رژیمی برای بیماران دیابتی نیز معرفی می شود كه فكر می كنم یكی از نیازهای امروز جامعه ما هستند.
هدف «سفره ایرانی» كه كاری از گروه تغذیه و سلامت است، ترویج سفره سالم به سبك ایرانی است.
گفتنی است، در این برنامه بخشی وجود دارد كه متخصصان طب گیاهی در آن از خواص دمنوش ها می گویند و در مجموع از غذاها و نوشیدنی هایی كه در فرهنگمان ریشه دارند سخن گفته می شود.