برنامه سفره ایرانی به تهیهكنندگی فاطمه بیتقصیر در قالب آیتمهای متنوع روزهای شنبه و دوشنبه روانه آنتن میشود.
برنامه سفره ایرانی به تهیهكنندگی فاطمه بیتقصیر در قالب آیتمهای متنوع روزهای شنبه و دوشنبه روانه آنتن میشود تا شنوندگان را با طعم سفره ایرانی بیشتر آشنا كند.
فاطمه بیتقصیر، تهیهكننده برنامه سفره ایرانی در این باره توضیح داد: ما گاهی سنتهای خوب گذشته را در زمینههای مختلف فراموش میكنیم. در حالی كه همین سنتهای خوب منجر به دورهمیها میشوند. یكی از اتفاقات خوب در سنت ما، سبكهای تغذیه است. به همین دلیل ما برنامه سفره ایرانی را روزهای شنبه و دوشنبه ساعت 19 و 10 دقیقه از رادیو سلامت پخش میكنیم.
وی ادامه داد: این برنامه در قالب بخشهای متنوع از گروه تغذیه پخش میشود. كارشناس برنامه پیام حسینزاده و گزارشگر شیوا اسدی است.
آیتمهای شنبهها عبارت است از: یك كاسه سفالین: معرفی آشهای ایرانی و خواص آنها با اجرای مائده حسینی، كتاب خوشمزه: معرفی كتابهای تغذیهای با اجرای سیرانوش شفیعی جاوید، بشقاب سالاد: معرفی سالادهای ایرانی برای بچهها با اجرای مهدیس شهبازی، یك فنجان سلامت: معرفی دمنوشها و خواص آنها با اجرای فاطمه عینعلی و بركت سفره: معرفی نانهای محلی و خواص آنها با اجرای مهسا حدادی احمدسرایی مقدم.
این تهیهكننده افزود: آیتمهای دوشنبهها شامل: طعم یك چاشنی: معرفی ادویه ها با اجرای مژگلن واعظیان، آیتم چهارفصل زمستانه پاییزانه.. بهارانه.. و تابستانه: پرداختن به محصولات فصلی و خواص آنها با اخرای فرناز بیات، بشقاب دسر: معرفی دسرهای ایرانی وخواص آنها با اجرای راضیه غلامپوروخانم فنایی، سفره خبر : پرداختن به خبرهای تغذیهای رادیو سلامت با اجرای سازسنا عمادی وبهار زهدی مطلب پور، دغدغههای من در آشپزخانه: درباره كدبانوگری ونكات مواد غذایی با اجرای پریسا مرادیان، سفره گرد: پرداختن به تاریخچه مواد غذایی با اجرای زهرا شاملو دهنو است. تلاش كردهایم در قالب آیتم های متنوع مردم را با سنت های خوب تغذیه آشنا كنیم.