برنامهی «از مزرعه تا سفره» شبكه رادیویی سلامت، پنجشنبه - دهم مهر با موضوع «آب گیاهی و تولید محصولات دانشبنیان» به بررسی نقش كشاورزی نوین در تأمین امنیت غذایی خواهد پرداخت.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، این هفته برنامهی «از مزرعه تا سفره» با موضوع «آب گیاهی و تولید محصولات دانشبنیان» به بررسی نقش كشاورزی نوین در تأمین امنیت غذایی میپردازد.
در این برنامه كه روز پنجشنبه 10 مهر، ساعت 11 از گروه بهداشت و تندرستی رادیو سلامت پخش میشود، دكتر حسین عسكری، استاد دانشگاه و متخصص ژنتیك فیزیولوژی، به عنوان مهمان ویژه حضور خواهد داشت و دربارهی اهمیت نوشیدنیهای گیاهی، تولید سالم آنها و تأثیرشان بر كشاورزی پایدار و امنیت غذایی سخن خواهد گفت.
از جمله محورهای اصلی برنامه، معرفی نوشیدنیهایی با عنوان «آب گیاهی» است كه حاصل كشاورزی مدرن و بهرهگیری از فناوریهای نوین در تولید محصولات سالم و ارزشمند هستند. همچنین به نقش گیاهان خاص در تولید این نوشیدنیها با بهرهوری بالا پرداخته خواهد شد.
عسكری در ادامه، به دستاوردهای علمی در زمینهی تولید محصولات مقاوم به خشكی و كممصرف در منابع آبی اشاره خواهد كرد؛ محصولاتی كه با تكیه بر دانش ژنتیك و فیزیولوژی گیاهی، میتوانند در كاهش بحرانهای آبی كشور مؤثر باشند.
در بخش پایانی برنامه نیز، نقش اورانیوم غنیشده در صنعت كشاورزی مورد بررسی قرار میگیرد؛ فناوریای كه به گفتهی دكتر عسكری، میتواند مسیر تولید محصولات كمنیاز به آب را هموار كرده و گامی مؤثر در جهت كشاورزی ایمن و پایدار باشد.
برنامهی «از مزرعه تا سفره» به تهیهكنندگی و سردبیری فاطمه بیتقصیر فدافن و با اجرای فیروزه آدابی، پنجشنبهها ساعت 11 از رادیو سلامت، موج FM ردیف 102 مگاهرتز پخش میشود.