رادیو سلامت با «زائر افلاك» به سوگ می نشیند همزمان با تاسوعا و عاشورایی حسینی، ویژه برنامه «زائر افلاك»، روزهای 25 و 26 تیر، روی آنتن شبكه رادیویی سلامت می رود. 4 ماه پیش
روزهای گرم سال و شیوع تب كنگو/ توصیههای بهداشتی را جدی بگیرید شروع تابستان و روزهای گرم سال، همواره با شیوع برخی بیماریها همراه است كه تب كنگو، یكی از بیماریهای قابل انتقال از حیوان به انسان است. 5 ماه پیش
اهمیت رعایت موازین بهداشتی در تهیه غذاهای نذری رعایت موازین بهداشتی در توزیع نذورات میتواند از احتمال بروز بیماریهای مرتبط با آب و غذا جلوگیری كند. 1 سال پیش
ابتلای قطعی 60 نفر به بیماری وبا در كشور/ 75 درصد از مبتلایان مرد هستند رئیس اداره بیماریهای منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت گفت: برای تهیه شربت حتما از آب شرب و بسته بندی استفاده شود. 2 سال پیش
تغذیه صحیح، نگرانی از تضعیف سیستم ایمنی و ابتلا به كووید19 در روزهداری را كاهش میدهد. معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در توصیه به روزه داران درباره رعایت اصول تغذیه ای صحیح در ماه رمضان همزمان با شیوع كرونا تاكید كرده است: 2 سال پیش
17 دستورالعمل بهداشتی ایام فاطمیه/ بدون ماسك به مراسم نروید معاونت بهداشت وزارت بهداشت، دستورالعمل بهداشتی برگزاری مراسم ایام فاطمیه را برای اجرا و نظارت به دانشگاهها و دانشكدههای علوم پزشكی سراسر كشور ابلاغ كرد. 3 سال پیش
نكات مهم برای پخت غذاهای نذری در ماه محرم یك متخصص تغذیه، رعایت شیوه نامههای بهداشتی را از ملزومات طبخ غذا در دوران كرونا دانست. 3 سال پیش
آغاز پویش نذر خون از تاسوعای حسینی تا اربعین سخنگوی سازمان انتقال خون ایران با بیان اینكه پویش نذر خون در ایام محرم و صفر امسال هم برگزار می شود، گفت: بر این اساس پویش نذر خون از تاسوعای حسینی تا اربعین راه اندازی خواهد شد. 3 سال پیش
در دوران كرونا چطور می توان به ارتقای سلامت جامعه كمك كرد؟ ارزشمندترین گزینه ای كه در همه ادیان مورد توجه قرار دارد، احترام گذاشتن به انسانهاست و پیامبران و امامان همیشه برای ارتقای معنوی زندگی انسانها تلاش كرده اند. 4 سال پیش
كاهش مراجعین سرپایی و بستری مبتلا به كرونا در بیمارستان های استان تهران فرمانده ستاد مقابله با بیماری كرونا در تهران، از كاهش بار مراجعات و موارد بستری در 24 ساعت گذشته نسبت به روز قبل خبر داد . 4 سال پیش
اطلاعیه كمیته اطلاعرسانی "ستاد ملی مدیریت و مقابله با كرونا" درباره محرم برگزاری مراسم عزاداری عمومی در فضاهای سربسته صرفاً در ایام مشخص شده و ساعات محدود و در مساجد، حسینیه ها و تكایایی مجاز است كه به تشخیص كارگروه استانی دارای شرایط مناسب بهداشتی و مدیریتی هستند. 4 سال پیش
رعایت نكات بهداشتی هنگام طبخ نذری در ایام ماه محرم سلامت افرادی كه در ایام محرم در حال سوگواری هستند، ضروری است تا بیماری منجر به باز ماندن از عبادت نشود. 6 سال پیش
اهمیت توجه به بهداشت نذورات اهمیت بهداشت مواد غذایی در سه مرحله است؛ اول تهیه، دوم طبخ و سوم توزیع مواد غذایی. نكته كلیدی كه مسئولان هیاتها باید در نظر بگیرند، تهیه محصولات خام مانند برنج، گوشت و مرغ است. 6 سال پیش