اهمیت رعایت موازین بهداشتی در تهیه غذاهای نذری رعایت موازین بهداشتی در توزیع نذورات میتواند از احتمال بروز بیماریهای مرتبط با آب و غذا جلوگیری كند. 1 سال پیش
اجرای پویش نذرخون در كشور همزمان با آغاز ماه محرم سخنگوی سازمان انتقال خون ایران، از اجرای پویش نذر خون در سراسر كشور همزمان با شروع ماه محرم تا پایان ماه صفر خبر داد. 1 سال پیش
آموزش فرهنگ عاشورایی به كودكان روی موج رادیو ویژه برنامه قصه های آسمانی در ایام محرم هر شب ساعت 21 و 10 دقیقه به تهیه كنندگی نازیلا نظمی روی آنتن رادیو سلامت می رود. 2 سال پیش
نكتههای بهداشتی برای هیاتهای عزاداری طبل عزای سید الشهدا (ع) و یاران با وفایش به صدا در آمده و جهانی در سوگ این بزرگواران به عزا نشسته و اشك ماتم میریزند.در این میان، رعایت برخی نكات بهداشتی در محافل عزا و هیاتهای مذهبی باعث تضمین سلامت شركت كنندگان در این مراسم ارزشمند میشود 2 سال پیش
نذر خون و اهدای خون سالم به نیت ایثارگری های حضرت اباعبد الله (ع) نذر خون و اهدای خون سالم به نیت ایثارگری های حضرت اباعبد الله ع ذخیره دنیا و آخرت افراد است. 3 سال پیش
نكات مهم برای پخت غذاهای نذری در ماه محرم یك متخصص تغذیه، رعایت شیوه نامههای بهداشتی را از ملزومات طبخ غذا در دوران كرونا دانست. 3 سال پیش
16 توصیه وزارت بهداشت برای مراقبت از سالمندان در روزهای كرونایی افراد سالمند به دلیل این كه اغلب بیماریهای همراه و نقص ایمنی دارند، ریسك عوارض و خطر مرگ و میر در آنها بالاتر و شدیدتر است، بنابراین خود مراقبتی در این گروه سنی از اهمیت بالایی برخوردار است. 4 سال پیش
قدرت سرایت ویروس كرونا 10 برابر شده است عضو كمیته علمی ستاد ملی مبارزه با كرونا گفت: ویروس كرونا جهش پیدا كرده و قدرت سرایت آن حدود 10 برابر شده است. 4 سال پیش
محرم امسال، نذر ماسك را در اولویت قرار دهید به مردم توصیه میكنیم نذر خود را با در اختیار گذاشتن ماسك برای افرادی كه توانایی خرید ماسك یا تهیه ماسك خانگی را ندارند، ادا كنند. 4 سال پیش
پیشگیری از بیماری های قابل انتقال بین انسان و دام برای پیشگیری از بیماری های قابل انتقال بین انسان و دام باید موارد زیر را رعایت كرد: 5 سال پیش
رعایت نكات بهداشتی هنگام طبخ نذری در ایام ماه محرم سلامت افرادی كه در ایام محرم در حال سوگواری هستند، ضروری است تا بیماری منجر به باز ماندن از عبادت نشود. 6 سال پیش
در «غذا سلامت زندگی» بررسی می شود: نكات ایمنی درتوزیع و نگهداری «نذری ها» برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبكه رادیویی سلامت، سه شنبه ـ 4 مهر ماه، به موضوع «صنایع غذایی: نكات ایمنی درتوزیع و نگهداری نذری ها» خواهد پرداخت. 7 سال پیش
قرار دادن «نذری» در ظروف یك بار مصرف فومی شكل، خطرناك است یك متخصص تغذیه گفت: استفاده از ظروف یك بار مصرف فومی شكل برای غذاهای گرم و چرب بسیار نامناسب است. 7 سال پیش
از بهداشت مواد غذایی چه می دانید؟ بهداشت مواد غذایی در سه مرحله است اول تهیه، دوم طبخ و سوم توزیع مواد غذایی است كه باید اهمیت داشته باشد. 8 سال پیش