قرار دادن «نذری» در ظروف یك بار مصرف فومی شكل، خطرناك است

یك متخصص تغذیه گفت: استفاده از ظروف یك بار مصرف فومی شكل برای غذاهای گرم و چرب بسیار نامناسب است.

1396/03/23
|
11:36

دكتر منصور رضایی، متخصص تغذیه در گفت و گو با برنامه «یك نكته یك متخصص شبكه رادیویی سلامت با بیان اینكه در ماه مبارك رمضان غذا بیش تر به صورت نذری و خارج از منزل تهیه می شود؛ افزود: كه معمولاً این نذری ها یا غذاهای تهیه شده در خارج از منزل كه اغلب شله زرد، حلیم یا آش رشته هستند در ظرف های یك بار مصرف ریخته می شوند.
وی ادامه داد: استفاده از ظرف های یك بار مصرف فومی شكل كه معمولاً برای غذاهای گرم و چرب استفاده می شوند بسیار نامناسب هستند.
این متخصص تغذیه بیان كرد: توصیه ما این است كه اگر روزه داران گرامی می خواهند غذای نذری تهیه كنند تا حد امكان از ظروف یك بار مصرف استفاده نكنند؛ زیرا قرار دادن غذا در این ظروف، به خصوص فومی شكل آن بسیار خطرناك است.
رضایی در پایان اظهارداشت: بعد از گرفتن نذری بهتر است آن را به ظرف پیركس منتقل كنیم؛ زیرا ظروف پیركس برای مواد غذایی چرب و گرم بهترین است.

دسترسی سریع