بهترین روغن های پخت و پز برای سلامت افراد مسن انتخاب رژیم غذایی یكی از قوی ترین عوامل تعیین كننده بیماری است و می تواند خطر ابتلا به مشكلاتی مانند كلسترول بالا را افزایش دهد. 3 سال پیش
رژیم غذایی كاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملكرد مغز می شود نتایج یك مطالعه كوچك نشان می دهد افراد مسنی كه به طور منظم مواد خوراكی ای مانند ماهی، آجیل و روغن زیتون می خورند، تجمع آهن كمتری در مغز خود داشته و در نتیجه حافظه شان بهتر است. 3 سال پیش
اهمیت طبخ غذای سالم با حذف روغن خوراكی مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر حذف یا كاهش مصرف روغن های خوراكی در طبخ غذای سالم تاكید كرد. 3 سال پیش
روغن خوراكی سه كاره مورد تایید وزارت بهداشت نیست مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: سازمان ملی استاندارد هیچگونه تاییدیه ای به روغن مصرفی سه كاره» نداده است و مورد تایید نیست. 3 سال پیش
روغن های خوراكی و عواقب پس از مصرف روغن همواره یكی از مواد لازم برای آشپزی و پخت و پز در سراسر جهان بوده است و با پیشرفت صنایع غذایی، هر روز روغن های بهترو مفیدی برای مصرف كنندگان عرضه می شود. 6 سال پیش