اختلال در یادگیری / علائم و راه كار علل این اختلال می تواند ژنتیكی یا تكاملی یا تغذیه ای باشد. رنگ های مصنوعی، چیپس، پفك، نوشیدنی های با شیرینی مصنوعی می توانند از علل تغذیه ای این اختلال باشند. نداشتن ارتباط كلامی بین بچه ها و والدین، وقت نگذاشتن برای خواندن و نوشتن و آموزش در خانه برای فرزند ممكن است در بروز آن نقش داشته باشد. ضربه به مغز، عفونت ها، تب و تشنج در كودكی می تواند علت این مورد باشد. 1403/07/23| فراسو
گونههای مختلف امیكرون در گردش هستند رئیس مركز بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: هم اكنون گونههای مختلفی از امیكرون را در گردش داریم به ویژه آنهایی كه در هفتهها و ماههای اخیر در كشور شناسایی شدند. 1401/12/22| پاسخگو
چطور با گازهای شیمیایی منتشرشده در محیط برخورد كنیم؟ اگر با گازهای شیمیایی منتشرشده در محیطهای باز و بسته روبرو شدید، راهكارهای مقابله و ایجاد ایمنی وجود دارد كه در مطلب پیشرو با آن آشنا میشوید. 1401/12/20| پاسخگو
علت ایجاد شوره سر یك متخصص پوست و مو گفت: در شوره های چرب، هدف ما، كنترل كردن و درمان آن است ، كه راه های درمان شوره سر را پزشك متخصص تشخیص می دهد و فرد حتما باید به پزشك مراجعه كند. 1401/12/16| پاسخگو
شیرین كننده های مصنوعی خطرات قلبی را افزایش می دهند نتایج یك مطالعه جدید نشان می دهد شیرین كننده های مصنوعی كه معمولا در غذاهای فرآوری شده استفاده می شوند می توانند خطر حمله قلبی و سكته مغزی را در افراد افزایش دهند. 1401/12/15| پاسخگو
ایرانی ها باید ویتامین D مصرف كنند/ از كودكی تا سالمندی رئیس انجمن علمی تغذیه كودكان ایران، بر اهمیت مصرف ویتامین D، برای سنین مختلف جامعه تاكید كرد. 1401/12/13| پاسخگو
در رادیو سلامت مطرح شد: ایده آل ترین سن كاشت حلزون یك متخصص گوش و حلق و بینی، ایده آل ترین سن كاشت حلزون را یك سالگی دانست. 1401/12/10| پاسخگو
تغذیه مادران باردار چگونه باشد عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در خصوص تغذیه و تاثیر آن بر سلامت باروری به گفتگو پرداخت. 1401/12/09| پاسخگو
ابتلا به كووید خفیف ممكن است موجب تغییر در مغز شود محققان برزیلی گزارش می دهند افرادی كه ماه ها پس از ابتلا به مورد خفیف كووید19 دچار اضطراب و افسردگی می شوند، ممكن است دچار تغییراتی در ساختار و عملكرد مغزشان شده باشند. 1401/12/08| پاسخگو
مهمترین نشانههای پاركینسون متخصص مغز و اعصاب گفت: پاركینسون بعد از آلزایمر شایع ترین بیماری تخریبی سلولهای مغز است كه با توجه به كنترل موارد عفونی در دنیا و همچنین افزایش امید به زندگی (افزایش سن) تعداد این گونه بیماریها رو به افزایش است. 1401/12/07| پاسخگو
شناسایی 21 ژن چاقی و آلزایمر در میانسالی نتایج یك مطالعه جدید، چاقی را با 21 ژن مرتبط با بیماری آلزایمر مرتبط می كند. 1401/12/06| پاسخگو
چغندر را در وعده های غذایی خود بگنجانید چغندر یك سبزی كم كالری و سرشار از مواد مغذی گیاهی است. 1401/12/06| پاسخگو
برای حفظ تناسب اندام بدوید دویدن یك ورزش فوق العاده است. چربی می سوزاند، عملكرد قلب را بهبود می بخشد و استخوان ها را تقویت می كند. 1401/12/03| پاسخگو
خواص ضد سرطانی شلغم مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی كشور، شلغم را یك سبزی بسیار مغذی با خواص ضدمیكروبی، ضد التهابی، آنتی اكسیدانی و...، دانست كه مصرف آن در زمستان بسیار مفید است. 1401/12/01| پاسخگو
همه سیگارها به یك اندازه به DNA آسیب می رسانند مطالعه جدید مبتنی بر شواهد قبلی نشان میدهد استعمال سیگار الكترونیكی سالمتر از سیگار سنتی نیست. 1401/11/30| پاسخگو