دكتر منصور رضایی در برنامه "پاسخگو" رادیو سلامت گفت: یكی از مهمترین عوامل تضعیف كننده سیستم ایمنی بدخوابی و كم خوابی است. این روزها مردم به دلیل استفاده از فضای مجازی خوب نمی خوابند.
دكتر منصور رضایی در برنامه "پاسخگو" رادیو سلامت گفت: یكی از مهمترین عوامل تضعیف كننده سیستم ایمنی بدخوابی و كم خوابی است. این روزها مردم به دلیل استفاده از فضای مجازی خوب نمی خوابند. قبل از فكر كردن به این كه چه چیزی در این شرایط بخوریم تا سیستم ایمنی ما تقویت شود بهتر است بی نظمی در خواب را اصلاح كنیم و خواب منظم داشته باشیم.
ایشان ادامه داد: عده ای از مردم تصورشان این است كه فقط پروتیئن های حیوانی گران قیمت مثل انواع گوشت ها سیستم ایمنی را تقویت می كند. اما پروتئین های حیوانی نظیر تخم مرغ و لبنیات و نیز پروتئین های گیاهی مثل حبوبات، مغزها ( فندق، بادام، گردو و پسته) و دانه ها( مثل كنجد و بذرك) و حتی بسیاری از ادویه ها می توانند سیستم ایمنی را تقویت كنند.
دكتر رضایی گفت: در این روزها باید مصرف آنتی اكسیدان های وابسته به فصل مثل كدوحلوایی، شلغم، كلم، گل كلم و میوه های فصل مثل مركبات و انار را افزایش دهیم. آنتی اكسیدان ها با رادیكال های آزاد كه در زمان سوخت و ساز، ورزش و در بیماری كووید 19 در بدن تولید می شوند و ایجاد التهاب می كنند تركیب می شوند و مواد سمی و التهاب زا را از بدن دفع می كنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی تاكید كرد: در این روزها كه كرونا شیوع پیدا كرده است باید مایعات و آب و غذاهای آبدار همچون انواع آش ها و سوپ ها و منابع فیبرها را كه مهمترین آنها میوه ها و سبزی ها است در برنامه غذایی گنجاند.