از ساعت به مدت

همه چیز در مورد ویتامین E

برنامه"پاسخگو"ی رادیو سلامت از گروه "تغذیه و سلامت" با حضور دكتر پیام فرحبخش روی آنتن رفت.

1399/11/11
|
13:42

دكتر پیام فرحبخش در برنامه پاسخگوی رادیو سلامت گفت: از زمان شیوع كووید 19 مردم به مصرف مكمل ها از جمله مكمل ویتامین E روی آورده اند و برخی از افراد حتی روزی دو بار از مكمل این ویتامین استفاده می كنند.
وی ادامه داد: ویتامین E از ویتامین های محلول در چربی است. این ویتامین خاصیت آنتی اكسیدانی دارد و با دریافت مقدار كافی آن كه عموما از منابع غذایی است می توان از عفونت های باكتریایی، ویروسی و سرطان ها پیشگیری كرد. نیاز ما به این ویتامین جزئی است. در بالغین میزان نیاز به این ویتامین 15 میلی گرم است و میزان نیاز به آن در شیردهی تا 19 میلی گرم افزایش می یابد. با توجه به این كه ما در غذا از چربی ها استفاده می كنیم بنابراین مصرف مكمل این ویتامین ضرورتی ندارد. روغن آفتابگردن، روغن ذرت، آجیل ها مثل بادام، سبزیجات مثل اسفناج و كلم بروكلی كه از منابع این ویتامین است كه در سبد غذایی ما وجود دارد و انتظار كمبود را نداریم مگر این كه فردی بیماری خاصی مثل كرون داشته باشد و نتواند ویتامین E مورد نیازش را جذب كند.
عضو هیات علمی مركز قلب تهران تاكید كرد: عده ای از ورزشكاران به صورت مكمل از این ویتامین استفاده می كنند چون می دانند خاصیت آنتی اكسیدانی دارند. اما در این موارد هم حتی نیازی به استفاده از مكمل نیست چون همان روغنی كه به غذا اضافه می شود حاوی ویتامین است و می تواند نیاز این افراد را برطرف كند.

دسترسی سریع
پاسخگو