امروز مخلوط آب با میوهها همه جا پرطرفدار است. از اضافه كردن لیمو برای پخت گرفته تا چاشنی آب با پرتقال و دارچین؛ این تركیبات طعمهای زیادی ایجاد میكند كه باید آن را امتحان كنید.
با فراوانی دستورالعملهای آب طعمدار دانستن اینكه كدام طعمدهنده آبرسانی به بدن را افزایش میدهد، كمی دشوار است.
یكی از میوههایی كه دست كم گرفته میشود، سیب است. یك پزشك متخصص میگوید: یك سیب و یك بطری آب از 2 بطری آب آبرسانی بیشتری دارند.
اگر هوس یك میوه آشنا و متفاوت دارید، به جای آن هندوانه را امتحان كنید. این میوه بسیار آبرسان است و 92 درصد آب دارد. به علاوه كالری كمی داشته و سرشار از آنتیاكسیدان، ویتامین A و C و همچنین پتاسیم است.
هنوز یكی از شناخته شدهترین آبرسانها خیار است زیرا دانههای آن در یك ماده ژلمانند بستهبندی با آب پوشانده شده است.
این شكل شبیه به شكل آب درون سلولهای ماست.
اگر انتخاب بعدی شما لیمو است، یك قدم به آبرسانی بیشتر نزدیك شدهاید. لیمو نه تنها از هیدراتاسیون حمایت میكند بلكه طبق گفته كلینیك كلیولند به هضم غذا نیز كمك میكند، باعث كاهش وزن میشود و مملو از مواد مغذی گیاهی، مواد معدنی و آنتیاكسیدانهاست. به ویژه حاوی پتاسیم، ویتامین C و منیزیم است.
میتوانید مقداری نمك دریا را در آب لیموی خود بپاشید تا معجون خوشمزهای داشته باشید. اگر تصمیم دارید لیمو را كنار بگذارید و مستقیما به سراغ نمك دریایی بروید، یك متخصص تغذیه ورزشی میگوید این ماده كلیدی میتواند به سلولهای شما كمك كند تا آب را جذب كنند.
هنگامی كه صحبت از هیدراتاسیون پایدار به میان میآید، یكی دیگر از موارد محبوب برای مخلوط كردن با آب دانههای چیاست. دانههای چیا مملو از ریزمغذیها(به عنوان مثال روی، فسفر، آهن و...)، فیبر، پروتئین و آنتیاكسیدانهاست. آنها التهاب را نیز كاهش میدهد و به تنظیم فشار خون كمك و از سلامت قلب و سلامت استخوان حمایت میكند.
نوشیدن آب یا آب آلوئهورا گزینه دیگری برای افزایش هیدراتاسیون و دریافت ویتامین C است. اگر از طعم آن لذت نمیبرید، یكی دیگر از آبرسانها آب نارگیل است. مخلوط آب با آب نارگیل به خصوص بعد از ورزش آبرسانی بیشتری میكند زیرا حاوی منیزیم و پتاسیم بوده كه الكترولیت است.
صرفرنظر از این باید توجه داشته باشید كه چه برندهایی را برای هر دوی این نوشیدنیها خریداری میكنید زیرا گاهی اوقات مواد طعمدهنده یا قند به این آبهای طعمدار اضافه میشود.