زندگی كردن با همسری كه ظاهرا همیشه چیزی برای ایراد گرفتن پیدا میكند خیلی سخت و دردناك است. شما باید بخاطر سلامت روحی و هیجانیتان، راههایی برای غلبه بر چنین شرایطی پیدا كنید.
اگر این را درك كنید كه بیشتر انتقادها و عیب جوییهای همسرتان ارتباط مستقیمی با شما ندارد، خیلی بهتر و امیدوار كنندهتر خواهد بود، البته وقتی ایراد گیریهای همسرتان معمولا مستقمیما شما را هدف میگیرند، باور این موضوع سخت است. اما واقعیت این است كه هر كسی كه ایرادها و عیبهای دیگران را پیدا میكند، پیش از آن از دست خودش و زندگیاش ناراضی و ناراحت است. ممكن است همسر شما والدینی منتقد داشته و یاد گرفته كه به این صورت ارتباط برقرار كند، یا شاید خشمی نهفته را با خود حمل میكند یا از سالها پیش افسوس چیزی را در دل دارد.
اگر همسر شما آنقدر بالغ شده كه بتواند در آینه به خود نگاه كند و دلایل واقعی و پنهان خشمش را تائید كند، زندگی مشترك شما خیلی بهتر تغییر خواهد كرد. اما اگر چنین نیست، شما باید قبول كنید كه نارضایتی و بهانه جویی او اغلب ربطی به كارها و رفتارهای شما ندارد. اگر شما هم دوروبرش نبودید، احتمالا یك نفر دیگر هم همین حرفها را میشنید.
مشاوره میتواند منبع بسیار خوبی از حمایت برای هر كسی باشد كه شرایط سختی دارد. یك جفت چشم و گوش دیگر میتواند نگاه جدیدی به شما و همسرتان بدهد. حتی اگر همسرتان هم موافق مراجعه به مشاور نباشد، شما خودتان میتوانید با گفتگو و مشورت با كسی كه ازدواج و مسائل آن را درك میكند از راهكارهای او بهره ببرید. حتی اینكه فقط بدانید یك نفر دیگر هست كه مشكل شما را درك میكند و متوجه چالشهای شماست به شما شجاعت و دلگرمی میدهد.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "حلقه گمشده" كاری از گروه خانواده هشتم شهریور ماه با حضور خانم دكتر آتوسا صادق پور( روان شناس)/دكتر حمید رضا بابامرادی(روانشناس)/ خانم دكتر معصومه مظفری(جامعه شناس)/ دكتر علیرضا شریفی یزدی(جامعه شناس) به موضوع مشكلات كنار آمدن با همسر ایراد گیر می پردازد.