مهرطلبی یكی از تله های نامرئی است كه ممكن است رابطه شما در زندگی مشترك را ناگهان به باد بدهد.
مهرطلبی با رفتارهای اشتباه و مهربانی ها و ملاحظه گری های بی موقع افراد دور و بر مهرطلب، تقویت می شود. اگر قرار باشد به چنین آدمی كمك شود، راهش تقویت بخش بالغ ذهن اوست، نه دامن زدن به شیوه اشتباه ارتباط. نباید فراموش كرد كه تهدید به خودكشی و …، یكی از شیوه های كنترل اطرافیان است و بدین ترتیب، به تدریج شما در این رابطه فرسوده می شوید.
برای برون رفت از این وضعیت، در شماره بعد مفصل صحبت خواهیم كرد. اما بدانید كه كاهش سطح رابطه، پاداش ندادن و تعریف نكردن از رفتارهای اشتباه (ولی به ظاهر عاشقانه او)، باعث می شود مهرطلبی او تقویت نشود. حتی باید مواظب باشید خود شما به این وضعیت معتاد نشده باشید؛ به این نوع توجه گرفتن های خودخواهانه. مهرطلب بدون در نظر گرفتن خواسته های واقعی دیگران، بی رحمانه آنها را در عشق خودش خفه می كند و با ایجاد «وجدان درد» در آنها، سیستم اشتباه ارتباطی اش را به آنها هم سرایت می دهد. این گریز كوتاه به بحث، كافی است تا كمی در مورد خودتان فكر كنید.
بدیهی هم هست كه هیچ مدیریت فردی ای به دست نمی آید مگر با بی رحمی و قاطعیت. اول با خودت، بعد با دیگران. بعضی ها ازدواج می كنند با این تصور كه می توانند به شدت دوران مجردی كار كنند، تصویری كه غلط است چون اولویت ها عوض می شود. باید اولویت بندی كرد. بعد از ازدواج، پدر و مادر دیگر در اولویت نیست. آنها البته در احترام همچنان اولویت اول را دارند اما تو باید همسر بودنت را با وقت گذاشتن درست، زندگی كنی. این بی رحمی را در رابطه تان بیاورید تا حفظ شود. طرف ظرف یك هفته كه از نامزدی می گذرد، یك ادكلن 500 هزارتومانی برای شما می خرد. با اصل جبران بررسی كنید. از خودتان بپرسید واقعا چقدر من را دوست دارد؟ این هدیه چرا و چه تناسبی با رابطه مان دارد؟ اگر ازدواج را می خواهید، نباید قبول كنید، چرا كه به زودی اصل جبران نامزدی را به هم خواهد زد. او منتظر جبران از سمت شماست یا ممكن است فكر كند زیاده روی كرده در ابراز محبت و با شما سردی كند. اگر او مهر طلب باشد، حتما این كار را می كند.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه " دوباره مرور كن" كاری از گروه روان هیجدهم شهریور ماه در ساعت 14:05 به موضوع تله مهر طلبی می پردازد .